iphone 3gs 32 GB ,maar werk niet.

iphone 3gs 32 GB ,maar werk niet. discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Dag ik 1 iphone 3gs 32 GB ,maar werk niet meer ik ben op Firmware 4.3.3 ,en geen baseband meer en geen WI-FI niet kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 May 2011, 12:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard iphone 3gs 32 GB ,maar werk niet.

Dag ik 1 iphone 3gs 32 GB ,maar werk niet meer ik ben op Firmware 4.3.3 ,en geen baseband meer en geen WI-FI niet kan iemand mij helpen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 May 2011, 14:43
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 59
Standaard

Gaat de iphone nog wel aan?
  #3  
Oud 29 May 2011, 15:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

Ja, maar na 20 seconde herstart hij weer?
  #4  
Oud 29 May 2011, 15:38
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.975
Standaard

Wat bedoel je met "geen baseband"?

Dat lijkt me vreemd...

(PS: ik heb je voorvoegsel veranderd van "Alle devices:" in "iPhone:")
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #5  
Oud 29 May 2011, 15:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

ja geen baseband geen wi-fi ook niet ,zo als 1 ipod?
  #6  
Oud 29 May 2011, 15:49
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.975
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pierre3 Bekijk bericht
ja geen baseband geen wi-fi ook niet ,zo als 1 ipod?
Hoe zie jij dan dat je geen baseband hebt?
  #7  
Oud 29 May 2011, 16:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

in instellingen en dan info.
  #8  
Oud 29 May 2011, 16:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

sorry het is Modemfirmware.
  #9  
Oud 29 May 2011, 16:33
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 592
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Aan itunes hangen en herstellen zou het probleem moeten oplossen...
__________________
iMac 27" i5 iPhone 8 64gb iPad 3 wi-fi 16gb
  #10  
Oud 29 May 2011, 16:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

Dat heb ik al meer dan 20 keer gedaan,ik geloof dat hij stuk is?
  #11  
Oud 29 May 2011, 17:30
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Dan is je iphone kaduuk! Meestal je Radio chip is dan kapot. Maar tijdens herstel krijg je meestal error 23 , wat indicatief aangeeft dat er iets mis is met de hardware.
__________________
Revenge of the nerd..
  #12  
Oud 29 May 2011, 17:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

krijg meestal error 21 ,2001,
  #13  
Oud 29 May 2011, 18:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

Nog bedankt voor jullie hulp.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: heb 3.1.3 geunlocked en werk maar met 1 sim guku116 Unlock 5 14 July 2010 18:26
3gs kpn mobiel internet werk niet Binke KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 7 24 November 2009 19:57
iPhone: iphone 3GS werk niet meer en doet niks meer andres666 Jailbreak 13 22 August 2009 14:43
iphone 3GS werk niet meer en doet niks meer andres666 Archief 2 16 August 2009 15:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:43.