Cydia wit icoon , jailbreak 4.3.5

Cydia wit icoon , jailbreak 4.3.5 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi hoi Ik had mn iphone hersteld en wilde hem toen opnieuw jailbreaken maar het cydia icoontje is wit en reageerd niet... Heb hem weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 October 2011, 19:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2011
Berichten: 52
Standaard Cydia wit icoon , jailbreak 4.3.5

Hoi hoi

Ik had mn iphone hersteld en wilde hem toen opnieuw jailbreaken maar het cydia icoontje is wit en reageerd niet...

Heb hem weer hersteld en opnieuw proberen te jailbreaken maar het probleem blijft.
En als ik heb reboot via redsnOw.. Dan doet ie het even maar dan loopt mn iphone vast en ben ik genoodzaakt hem weer te herstellen...

K heb hem geprobeerd te jailbreaken met 4.3.4 want de 4.3.5 pakt redsnOw op een of andere manier niet.


Kan iemand mij aub helpen ?

Gr
__________________
I Love the Iphone 4
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 October 2011, 19:07
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

wat je doet is goed maar na jailbreaken is je icoon inderdaad wit .

wat je dan moet doen iphone opnieuw opstarten tehtered , dan is hij wel zoals het hoort te zijn

vandaag zelf ook gedaan
  #3  
Oud 2 October 2011, 20:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2011
Berichten: 52
Standaard

Ja rebooten via redsnow toch ?
Maar dan heb k dat ie na 10 min vast loopt en hij uitvalt ? En dan moet ik hem
Herstellen ...
  #4  
Oud 2 October 2011, 21:20
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

ik heb deze gebruikt

redsn0w_win_0.9.9b1

met 4.3.5
  #5  
Oud 2 October 2011, 22:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2011
Berichten: 52
Standaard

Ooh je moet je hem jailbreaken met 4.3.4 en rebooten met 4.3.5 ?

Als dat t is heb k dat fout gedaan Want k had hem gereboot met 4.3.4
  #6  
Oud 2 October 2011, 23:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

nee ik heb hem gejailbreaked met 4.3.5 wellicht moet je hem eerst updaten naar 4.3.5 en dan jaolbreaken
  #7  
Oud 2 October 2011, 23:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2011
Berichten: 52
Standaard

Op mn telefoon staat bij instellingen dat ik versie 4,3,5 (8tl)

En als k bij redsnow 4.3.5 ipsw doe dan pakt hij hem niet ?
  #8  
Oud 2 October 2011, 23:51
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

als je redsnow pakt die ik aangaf hoef je niks te kiezen dat doet hij dan zelf ?
  #9  
Oud 2 October 2011, 23:53
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door m1chelle92 Bekijk bericht
Op mn telefoon staat bij instellingen dat ik versie 4,3,5 (8tl)

En als k bij redsnow 4.3.5 ipsw doe dan pakt hij hem niet ?
Je moet hem met 4.3.4 Jailbreaken dan pakt hij hem wel met redsnow.

Succes.
  #10  
Oud 2 October 2011, 23:56
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.977
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jandevoer Bekijk bericht
als je redsnow pakt die ik aangaf hoef je niks te kiezen dat doet hij dan zelf ?
Klopt. Dat is nieuw.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #11  
Oud 2 October 2011, 23:57
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

zoals te lezen is lukt dat dus niet
  #12  
Oud 2 October 2011, 23:59
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb mijn IPhone 4 (4.3.5) gejailbreak met redsn0w_win_0.9.8b4 en iPhone3,1_4.3.4_8K2_Restore.ipsw.

En na het jailbreak kreeg wit Cydia icoon en heb mijn toestel uit en aan gezet en uiteraard redsn0w nog een keer gebruikt Just boot theterd right now.
  #13  
Oud 3 October 2011, 09:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2011
Berichten: 52
Standaard

Ja maar dat werktr dus allemaal niet..
Want k had hem ook gejailbreakt met ipws 4.3.4 maar dan is cydia wit en als ik hem reboot doet mn iphone het even en daarna loopt je volledig vast...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 oktober 2011 om 08:18 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jandevoer Bekijk bericht
ik heb deze gebruikt

redsn0w_win_0.9.9b1

met 4.3.5

En waar download ik die ?
Want k heb inderdaad een andere redsnow:0.9.8b4

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 oktober 2011 om 09:42 ----------

ik heb Rendsn0w_win_0.9.9b1 gedownload en dan installeert ie cydia ook weer een wit icoontje
dan zegt ie dat ik hem moet rebooten doe ik dan en dan krijg ik een melden: Niet verzenden /wel verzenden omdat er een fout is opgetreden ???

pff

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 oktober 2011 om 09:58 ----------

k heb Rendsn0w_win_0.9.9b1 gedownload en dan installeert ie cydia ook weer een wit icoontje
dan zegt ie dat ik hem moet rebooten doe ik dan en dan krijg ik een melden: Niet verzenden /wel verzenden omdat er een fout is opgetreden ???

pff
  #14  
Oud 3 October 2011, 11:30
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.977
Standaard

Je boot toch wel tethered (en niet "gewoon")?
  #15  
Oud 3 October 2011, 11:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2011
Berichten: 52
Standaard

tethered betekend toch via redsn0w reboten?
  #16  
Oud 3 October 2011, 12:05
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.977
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door m1chelle92 Bekijk bericht
tethered betekend toch via redsn0w reboten?
Inderdaad; je moet een speciale optie in redsn0w selecteren ("just boot tethered now" of zoiets).
  #17  
Oud 3 October 2011, 12:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2011
Berichten: 52
Standaard

ja precies, en als ik dat doe dan gaat ie rebooten maar dan geeft mn pc een fout aan: niet verzenden/verzenden omdat er een fout is opgetreden ?:S

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 oktober 2011 om 12:06 ----------

Deze melding krijg ik.




---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 oktober 2011 om 13:03 ----------

weet iemand wat ik hier mee moet ?
  #18  
Oud 4 October 2011, 10:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2011
Berichten: 52
Standaard

ik probeer nu mijn iphone te herstellen maar dat lukt niet?
kan iemand mij aub helpen ??????????????
  #19  
Oud 5 October 2011, 22:53
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

start je redsnow wel als administrator op???
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Cydia icoon weg. aydhayeth Jailbreak 6 25 July 2011 23:17
Cydia wit icoon en werkt niet rwubbels Jailbreak apps en thema's 5 31 May 2011 22:09
Cydia start niet + wit icoon MKlats Jailbreak apps en thema's 11 24 May 2011 17:39
iPhone 3GS: Na jailbreak cydia Wit icoon naturel00 Unlock 2 24 December 2010 16:33
iPhone: Geen cydia icoon! Hamertej Jailbreak 0 17 April 2010 19:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:15.