activeren + baseband behouden

activeren + baseband behouden discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Ik wil mijn Iphone 4 Jailbreaken en mijn baseband behouden en gelijk activeren! Ik heb dus via sn0wbreeze-v2.8b11 een costum IPSW gemaakt met die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 December 2011, 22:16
Guest-201302122225
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard activeren + baseband behouden

Hallo

Ik wil mijn Iphone 4 Jailbreaken en mijn baseband behouden en gelijk activeren!

Ik heb dus via sn0wbreeze-v2.8b11 een costum IPSW gemaakt met die 2 moglijkheden en dan via redsn0w_win_0.9.10b1 uitegevoerd.

Als ik alles heb uitegevoerd en opnieuw opstart dan komt er dus je apple logo te staan en daaronder een laadbalk maar daarbij blijft het, hij start niet meer op hij blijft daar hangen?

wat kan ik doen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 December 2011, 22:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 435
Standaard

Eindelijk iemand met hetzelfde probleem, hopelijk komt hier reactie op!
  #3  
Oud 28 December 2011, 01:17
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

omdat hij dan tethered is en dat je hem tethered moet booten via Redsn0w misschien? even doorzoeken misschien wat Tethered in houdt? ....sinds vandaag is hij gewoon Untethered ...dus dat kun je ook al oplossen!
__________________
Revenge of the nerd..
  #4  
Oud 28 December 2011, 01:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 435
Standaard

TS blijf er af, dit is een gouden raad!
Ik heb het gedaan omdat ik de vele succesverhalen hier las, maar het is een drama!
  #5  
Oud 28 December 2011, 02:43
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Precies hetzelfde probleem.
Heb nu just boot geprobeerd op Redsnow en het start op!
Eerst zie je een ananas logo en daarna komt de balkje terug.
Vervolgens is het geactiveerd.

Wel is het helaas tethered.
Ik heb redsnow 0.9.10b1 gebruikt voor untethered(cydia niet vinken).
Daarna werkt het perfect!
__________________
Het enige wat storender is dan enthousiasme,
is gebrek aan enthousiasme.
  #6  
Oud 28 December 2011, 15:06
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 84
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thecaco Bekijk bericht
Hallo

Ik wil mijn Iphone 4 Jailbreaken en mijn baseband behouden en gelijk activeren!

Ik heb dus via sn0wbreeze-v2.8b11 een costum IPSW gemaakt met die 2 moglijkheden en dan via redsn0w_win_0.9.10b1 uitegevoerd.

Als ik alles heb uitegevoerd en opnieuw opstart dan komt er dus je apple logo te staan en daaronder een laadbalk maar daarbij blijft het, hij start niet meer op hij blijft daar hangen?

wat kan ik doen ?
iets meer info zou fijn zijn zoals naar welke iOS wil je gaan? tevens waarom gebruik je en sn0wbreeze en redsn0w... beetje dubbelop... wat ik heb gedaan (i4 met 01.59.00 baseband) is het volgende:

1. rednow downloaden (redsn0w 0.9.10b2)
2. iOS 5.0.1 downloaden
3. via redsn0w custom firmware aanmaken
4. deze via itunes inladen (dmv shift herstel en dan wel NO_BB_iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw, zorg er wel voor dat je een reservekopie hebt + al je apps hebt gesynchroniseerd)
5. na installatie nogmaals redsn0w gebruiken om te jailbreaken (ik heb activatie dmv oud AT&T kaartje gedaan, maar goed deze optie kan je aanvinken).
6. alles weer installeren en sychroniseren.

klaar is kees.
  #7  
Oud 28 December 2011, 17:58
Guest-201302122225
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik wil naar de nieuwste versie van IOS (5.0.1.)
maar via Redsnow kan je niet hacktievate aanvinken (activeren), alleen baseband behouden


dus heb een costum-ISPW gemaakt via sn0wbreeze waar je wel kan activeren en baseband kan behouden

en die dan met redsnow gejailbreakt.. met de gedachte dat het dan een untethered jailbreak is.

maar ik heb nu alles via redsnow gedaan, maar dan moet ik hem nog activeren, daarvoor heb ik op ebay een simkaartje gekocht van de desbetreffende provider.

maar als iemand weet hoe ik het zonder kan doen is mooi meegenomen!
  #8  
Oud 28 December 2011, 18:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 435
Standaard

Ik zat ook met die vraag en die bezorgdheid maar ik ben er voorbij geraakt.
Ik kreeg dat hele introductiescherm en ik dacht van dit lukt nooit, maar blijkbaar wel gelukt zonder originele sim.

Dus in principe kan het geen kwaad.
  #9  
Oud 29 December 2011, 11:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 84
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thecaco Bekijk bericht
Ik wil naar de nieuwste versie van IOS (5.0.1.)
maar via Redsnow kan je niet hacktievate aanvinken (activeren), alleen baseband behouden


dus heb een costum-ISPW gemaakt via sn0wbreeze waar je wel kan activeren en baseband kan behouden

en die dan met redsnow gejailbreakt.. met de gedachte dat het dan een untethered jailbreak is.

maar ik heb nu alles via redsnow gedaan, maar dan moet ik hem nog activeren, daarvoor heb ik op ebay een simkaartje gekocht van de desbetreffende provider.

maar als iemand weet hoe ik het zonder kan doen is mooi meegenomen!
volgens mij hacktivate redsn0w automatisch en anders SAM (prefs installeren via cydia).
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Untethered jailbreak IOS 5.0.1 + baseband behouden Mogeleijk ? Guest-201302122225 Unlock 1 13 December 2011 18:08
Baseband behouden bij iOS5 Kevin iPhone algemeen 4 11 October 2011 00:22
iPhone 3GS: Iphone 3GS 4.0.1 baseband 06.15.00 activeren. arnoagten Unlock 0 2 August 2011 11:47
iPhone: Behouden van baseband na TinyUmbrella compela18 Jailbreak 1 12 October 2010 07:55
[bricked] Baseband/IMEI/Wi-Fi weg, baseband restore mislukt norckon Unlock [archief] 21 13 March 2008 22:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:48.