na jailbreak en unlock geen service

na jailbreak en unlock geen service discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Heb mijn 2e hands iphone gejailbreakt en geunlockt en nu geeft hij aan: Zoeken en dan na een poosje, geen service. Wel kan ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 19 February 2012, 23:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Zwolle
Berichten: 28
Standaard na jailbreak en unlock geen service

Hallo,

Heb mijn 2e hands iphone gejailbreakt en geunlockt en nu geeft hij aan:
Zoeken en dan na een poosje, geen service.
Wel kan ik zien dat er een simkaart inzit, van tmobile en het simkaart nummer imeinummer enzzzz.
Handmatig de netwerk lijst in werkt niet.

Ik heb gebruikt snowbreeze voor de jailbreak met een custom firmware van 4.1 en een modem base band van 06.15.00
Mijn Wi-Fi werkt ook niet meer, dus heb hem geunlockt met ultrasnow via de ifunbox software.

Officieel is het een telefoon uit de uk van het o2 netwerk.

Iemand nog goede tips, ben nu echt ten einde raad en bijna 4 weken verder.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 February 2012, 23:08
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ik mis in je verhaal of j inderdaad geunlocked heb, heb je Ultrasn0w gebruikt? #checkcheckdubbelcheck
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 19 February 2012, 23:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Zwolle
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Ik mis in je verhaal of j inderdaad geunlocked heb, heb je Ultrasn0w gebruikt? #checkcheckdubbelcheck
Dit staat wel in mijn verhaal, heb geen Wi-Fi, wel geunlockt met ultrasnow via ifunbox en 2 deb. bestandjes.
  #4  
Oud 19 February 2012, 23:12
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kosters Bekijk bericht
Dit staat wel in mijn verhaal, heb geen Wi-Fi, wel geunlockt met ultrasnow via ifunbox en 2 deb. bestandjes.
Oeps, sorry

Maar waarom via iFunbox en niet via Cydia?
  #5  
Oud 19 February 2012, 23:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Zwolle
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Ik mis in je verhaal of j inderdaad geunlocked heb, heb je Ultrasn0w gebruikt? #checkcheckdubbelcheck
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Oeps, sorry

Maar waarom via iFunbox en niet via Cydia?
Via ifunbox naar de map: var/root/media/cydia/autoinstall/

Dus toch via cydia.
En hoe wil je via cydia als je Wi-Fi het niet doet en je geen bereik hebt?
  #6  
Oud 19 February 2012, 23:18
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

dus.... ik moet mn leesbril echt gaan opzetten, sorry man.
  #7  
Oud 19 February 2012, 23:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Zwolle
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
dus.... ik moet mn leesbril echt gaan opzetten, sorry man.
Geen tips dus verder?
  #8  
Oud 21 February 2012, 23:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Zwolle
Berichten: 28
Standaard

Niemand een suggestie??
Please??!!

Laatst gewijzigd door Kosters; 24 February 2012 om 21:53.
  #9  
Oud 24 February 2012, 21:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Zwolle
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kosters Bekijk bericht
Niemand een suggestie??
Please??!!
echt niemand een tip?
Lees veel soortgelijke topics maar geen enkele oplossing!
  #10  
Oud 25 February 2012, 11:38
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 38
Standaard

Probeer anders even jou Netwerk settings te resetten.
Als ik mag vragen : wat heb je ermee gedaan dan als jou Wi-Fi niet werkt.?
__________________
iPhone 5 S [16GB] 7.0.4
  #11  
Oud 25 February 2012, 16:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Zwolle
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PartyRico Bekijk bericht
Probeer anders even jou Netwerk settings te resetten.
Als ik mag vragen : wat heb je ermee gedaan dan als jou Wi-Fi niet werkt.?

Niets, heb hem gekocht via mp met de verzekering dat hij goed was.
niet dus.....
reset helpt ook niet, nog een idee?
  #12  
Oud 26 February 2012, 00:57
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 38
Standaard

breng hem even wel misschien...kan aan de draad liggen van de Wi-Fi die rot is.
En zo niet een nieuwe kopen denk ik.
  #13  
Oud 26 February 2012, 02:09
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2011
Locatie: Grun
Berichten: 28
Standaard

*laat maar*
  #14  
Oud 26 February 2012, 08:03
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.688
Standaard

Waarom kom je eigenlijk hier voor een oplossing, terwijl je dit probleem aan de verkoper voor moet leggen? Aan jou is immers een ondeugdelijk product verkocht....
  #15  
Oud 26 February 2012, 10:33
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Locatie: zeewolde
Berichten: 70
Standaard

Hallo allemaal,

Om wat voor iphone gaat het eigenlijk, en waarom herstel je hem niet eerst naar 5.01 via itunes, en aan modem firmware 0.6.15 zit je aan vast hier kan niks meer aan gedaan worden, dit betekend verder niks alleen je hebt geen gps ontvangst

probeer eens een jailbreak met redsnow, en dan NIET VERGETEN OM DEACTIVEREN aan te vinken, ook kun je gelijk cydia er op laten zetten, 99% dat hij het doet, dan moet alles gewoon werken ook je Wi-Fi verbinding

Mocht het niet lukken ik heb nog een mooie 3gs liggen, die het wel doet
  #16  
Oud 26 February 2012, 21:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Zwolle
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tiger1050 Bekijk bericht
Hallo allemaal,

Om wat voor iphone gaat het eigenlijk, en waarom herstel je hem niet eerst naar 5.01 via itunes, en aan modem firmware 0.6.15 zit je aan vast hier kan niks meer aan gedaan worden, dit betekend verder niks alleen je hebt geen gps ontvangst

probeer eens een jailbreak met redsnow, en dan NIET VERGETEN OM DEACTIVEREN aan te vinken, ook kun je gelijk cydia er op laten zetten, 99% dat hij het doet, dan moet alles gewoon werken ook je Wi-Fi verbinding

Mocht het niet lukken ik heb nog een mooie 3gs liggen, die het wel doet
Ik heb een 3g, daar kan die firmware toch helemaal niet op?
Als ik het vakje deactiveren aanklik, word hij niet geactiveerd, dan kan ik er helemaal niets meer mee toch?
Hij is namelijk origineel van o2, dus dat kaartje heb ik niet.
Dus volgens mij heeft je tip weinig zin of zie ik dit verkeerd?
Hoor graag van je!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 26 februari 2012 om 20:40 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Waarom kom je eigenlijk hier voor een oplossing, terwijl je dit probleem aan de verkoper voor moet leggen? Aan jou is immers een ondeugdelijk product verkocht....
De verkoper is niet meer te bereiken, de slimmerik......

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door navi24 Bekijk bericht
*laat maar*
Wat laat maar???
  #17  
Oud 26 February 2012, 22:19
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Locatie: zeewolde
Berichten: 70
Standaard

Hallo allemaal,

of ios5 draait op een 3g weet ik zo niet(vandaar mijn vraag ook wat voor toestel) dat zou iemand anders wel kunnen zeggen, maar even goed zou je hem kunnen herstellen met een originele firmware die het wel doet op de 3g en dan nog via itunes, daarna jailbreaken met redsnow, volgens mij is juist het deactiveren het blokkeren van de simlock, tenminste dat gaf bij mijn 3gs het gewenste resultaat, niet proberen is altijd mis, lukt het niet dan kun je voor een paar euro een o2 kaartje bestellen en hem daarmee simlock vrij maken.
  #18  
Oud 26 February 2012, 22:22
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.938
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tiger1050 Bekijk bericht
of ios5 draait op een 3g weet ik zo niet(vandaar mijn vraag ook wat voor toestel) dat zou iemand anders wel kunnen zeggen
iOS5 draait niet op een 3G; 4.2.1 is de laatste firmware voor de 3G.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #19  
Oud 26 February 2012, 22:25
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Locatie: zeewolde
Berichten: 70
Standaard

herstellen dan met 4.2.1., dan zou het moeten gaan
  #20  
Oud 26 February 2012, 22:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Zwolle
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
iOS5 draait niet op een 3G; 4.2.1 is de laatste firmware voor de 3G.
Dacht ik ook, bedankt...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tiger1050 Bekijk bericht
herstellen dan met 4.2.1., dan zou het moeten gaan
Net geprobeerd, wil wel, maar zelfde probleem als hierboven.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tiger1050 Bekijk bericht
Hallo allemaal,

of ios5 draait op een 3g weet ik zo niet(vandaar mijn vraag ook wat voor toestel) dat zou iemand anders wel kunnen zeggen, maar even goed zou je hem kunnen herstellen met een originele firmware die het wel doet op de 3g en dan nog via itunes, daarna jailbreaken met redsnow, volgens mij is juist het deactiveren het blokkeren van de simlock, tenminste dat gaf bij mijn 3gs het gewenste resultaat, niet proberen is altijd mis, lukt het niet dan kun je voor een paar euro een o2 kaartje bestellen en hem daarmee simlock vrij maken.
Heb zojuist geprobeerd met deactiveren aangevinkt en dan is hij helemaal geblokkeerd. dan krijg je alleen noodoproep scherm.
Als ik hem met redsnow jailbreak en dan flash op cf 4.1 met de ipad baseband van 06.15.00 zonder deactivate aan te vinken kom ik in de tel.
Vandaar uit pak ik het prog. ifunbox, want ik heb geen Wi-Fi meer(grijs vlak)
Dan kopieer ik twee deb. bestandjes in de map autoinstall van cydia en voila, hij gaat zoeken.
Ik kan zien dat hij mijn simkaart herkent, want onder info staat tmobile 8.0
Verder kun je de simkaart nummer zien serienummer toestel enz....
Hij doet dus eigenlijk alles goed, maar krijgt geen netwerk verbinding want na een tijdje zegt hij geen service.
Probeer ik het handmatig via aanbieder zegt de tel dat hij geen netwerklijst kan laden en hij alleen automatisch zoeken kan....

Dus..... iemand nog een suggestie?
Of ligt het aan de hardware in plaats van software?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: Geen service na jailbreak en unlock (USA model) Younique Unlock 0 1 August 2011 23:27
HELP aub, na unlock geen service? Janx Jailbreak 4 30 March 2011 13:11
iPhone 4: Unlock 01.59.00 regelmatig geen service rushhour Unlock 3 8 November 2010 18:53
iPhone 4: Help...Na Unlock met Ultrasn0w fouten als 'geen service' 'geen simkaart' T-mobile freediver007 Unlock 9 17 August 2010 19:27
iPhone: Geen service en netwerklijst na jailbreak en unlock! Geen Jailbreak 1 26 March 2010 07:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:04.