is mijn locked of zit er een hardware fout in

is mijn locked of zit er een hardware fout in discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi beste forumers, ik ben sinds kort eigenaar van een iphone 3gs 16g versie 4.3.1 baseband 05.16.02. hij lijkt verder gejailbreakt want cydia staat er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 March 2012, 13:05
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2012
Berichten: 9
Standaard is mijn locked of zit er een hardware fout in

Hoi beste forumers,

ik ben sinds kort eigenaar van een iphone 3gs 16g versie 4.3.1 baseband 05.16.02. hij lijkt verder gejailbreakt want cydia staat er op.
(de orginele sim heb ik niet)

Ik heb deze van een vriend gekregen nadat deze was gevallen en barst in het scherm kwam en de speaker voor muziek afspelen doet het niet .


Ook de batterij was kapot.


ik heb zelf de batterij vervangen en joeppie hij doet het.

ik heb alleen het geen service probleem,

Bij about my iphone: staat wel mijn iccid ingevuld.(dit betekend toch dat hij mij sim ziet?)

verder reageerd mij powerknop ook niet dus DFU mode wordt lastig .

Nu vraag ik mijn af of geen service door een kapotte antenne komt (die zit toch bij de speakers bij de dock connector. of is hij gewoon niet unlocked?
.

Hoop dat iemand mij verder kan helpen, is de hardware of de software het probleem.

Alvast bedankt,

E
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 March 2012, 13:17
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.938
Standaard

Kan je vriend je dat niet vertellen?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 29 March 2012, 13:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2012
Berichten: 9
Standaard

oja Als ik hem in vliegtuig modus zet en er weer uit,
krijg ik 1 streepje maar er staat geen naam van netwerk bij.

als ik bij about this iphone kijk zie ik bij netwerk en carrier not available staan.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 maart 2012 om 11:20 ----------

hoi XIII,

bedankt voor het snelle reageren

die zit voor langere tijd in het buitenland en die krijg ik niet te pakken. ( ik heb zijn telefoon)
  #4  
Oud 29 March 2012, 19:29
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2012
Locatie: Aalst
Berichten: 9
Standaard

Probeer hem gewoon eens te deactiveren via SAMPrefs en hem vervolgens dan terug te activeren via SAMPrefs zelf.
Voor SAM te installeren moet je het volgende repo toevoegen bij cydia: "http://repo.bingner.com"

Voor meer informatie over SAM ga je naar de site van bingner.

Als je hem gewoon normaal kan activeren (via itunes en niet via sam) na hem natuurlijk eerst gedeactiveerd te hebben, dan is hij geunlockt. Zo niet dan is hij gelockt en moet je hem via SAM wilcard activaten.
  #5  
Oud 29 March 2012, 20:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2012
Berichten: 9
Standaard

hey Bigarmin,


dat ga ik snel proberen heb vandaag een nieuwe powerknop besteld zo dat ik ik dfu kan komen. als hij weer in elkaar zit ga ik het proberen.

maakt het bij het activeren niet uit of er de orginele sim in zit?
  #6  
Oud 29 March 2012, 20:31
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2012
Locatie: Aalst
Berichten: 9
Standaard

Ok goed, neen dat moet niet, je moet het steeds doen met een Belgisch simkaart erin.
  #7  
Oud 30 March 2012, 00:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2012
Berichten: 9
Standaard

Belgisch simkaart??

ik heb een nederlands Hi abonement kan ik deze gewoon gebruiken bij het de-activeren en activeren van mijn 2e hands iphone?
  #8  
Oud 31 March 2012, 00:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2012
Berichten: 9
Standaard

ik lees net op verschillende sites

dat je een iphone 3gs met baseband 5.16.02 niet kan unlocken zonder je gps kwijt te raken en kans om schade te krijgen via ipad baseband.

is dit echt zo en is er ondertussen niet een betere manier?
wil graag mijn gps houden

hoor het graag!

alvast bedankt,

edgar
  #9  
Oud 31 March 2012, 00:17
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.938
Standaard

Hoe belde je vriend dan?

Als er 5.16.02 op staat heeft hij geen unlock gebruikt...
  #10  
Oud 31 March 2012, 00:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2012
Berichten: 9
Standaard

Ik neem aan dat hij dan het orginele kaartje gebruikte,

maar is er een manier om deze te unlocken?
  #11  
Oud 31 March 2012, 00:35
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.938
Standaard

IMEI/provider unlock of iPad baseband (die laatste dus met GPS verlies).

Waarom gebruik je niet een kaartje van dezelfde provider?

Wonen jullie in verschillende landen?
  #12  
Oud 31 March 2012, 00:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2012
Berichten: 9
Standaard

ja hij backpacked rond,hij heeft een tijdje in nederland gewoont. hier is zijn iphone kapot gegaan. en hij wilde hem niet maken. ik hem heb zelf weer aan de praat gekregen.
( dockconnector,batterij en de flexkabel voor de powerknop/headphone vervangen)

kan ik er achterkomen met welke provider hij belde en dan kijken of hun
hun kunnen unlocken? of moet ik echt aan de ipad baseband geloven?

tnx

edgar
  #13  
Oud 31 March 2012, 00:45
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.938
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edsoundz Bekijk bericht
kan ik er achterkomen met welke provider hij belde en dan kijken of hun hun kunnen unlocken?
Er zijn forumleden die dat kunnen, maar ik weet niet hoe.
  #14  
Oud 31 March 2012, 00:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2012
Berichten: 9
Standaard

eerste hit op google:

International Numbering Plans, 2001-2012

noord amerika weet niet of dit de "productie" plaats of de plaats van uitgeven....

ik ga me toch een in de ipad baseband verdiepen

als er nog goede ideen zijn hoor ik ze graag!
  #15  
Oud 12 April 2012, 23:50
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Hierzo ik kan zo achterhalen welke provider je iphone is voor gelockt!
__________________
Revenge of the nerd..
  #16  
Oud 14 April 2012, 02:03
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2012
Berichten: 9
Standaard

heb hem toch maar op de ipad baseband gezet.

werkt nu top!!

tnx voor het reageren!

edgar
  #17  
Oud 14 April 2012, 08:28
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.688
Standaard

Was het geen AT&T toestel dan? Was de moeite waard geweest om dat even uit te laten zoeken. Die kun je nl. sinds deze week gratis laten unlocken door de provider.

Nu heeft je vriend overigens een gerepareerd toestel, maar een stukke gps, terwijl hij helemaal geen last had van die unlock!?
Ik zou als ik jouw vriend was dat wel jammer vinden, was immers helemaal niet nodig?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Locatievoorzieningen zit fout.. Hulp nodig. CIVICtypeS iPad algemeen 1 4 December 2011 23:51
Kan niet activeren omdat er een pincode op mijn simkaart zit iheijnekamp iPhone algemeen 7 25 June 2010 23:25
Mijn iPhone is LOCKED! lavieenrose Archief 4 8 November 2009 14:28
Mijn 2G is locked Tummer1988 Archief 1 10 December 2008 15:00
er zit een streep in mijn appleicoontje Nina Archief 4 25 September 2007 22:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:35.