Activeren

Activeren discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ben net nieuw hier op dit forum en heb het volgende probleem. Ik heb van iemand een 3GS 16GB overgenomen. Op het moment van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 March 2013, 13:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2013
Berichten: 4
Standaard Activeren

Hallo,

Ben net nieuw hier op dit forum en heb het volgende probleem.

Ik heb van iemand een 3GS 16GB overgenomen. Op het moment van ophalen mijn sim van T mobile erin gedaan en de Iphone werkte en pakte mijn simkaart zonder problemen. Ik naar huis van "oude iphone 3GS 8GB een backup gemaakt via itunes. Oude los gekoppeld en "nieuwe" aangekoppeld. Klikte op herstel en kreeg de melding dat ik eerst deze moest updaten. Hij draaide op 4.3.3 update gedaan. Nu wil ik hem activeren maar nu blijkt.( Bij navraag Aplle ) dat er een simlock op staat van vodafone.UK en ik kan hem dus nu niet activeren. Klopt het dat als ik een vodafone.UK kaartje kan bemachtigen dat ik hem wel kan activeren ? En maakt het uit of het en prepaid of abbonements kaartje is ? Hoop dat jullie me kunnen helpen en vast bedankt voor jullie reacties.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 March 2013, 14:09
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Je kan hem activeren met een voda uk. Maar daarmee ben je er nog niet. unlocken activeren.zijn twee verschillende dingen. Het maakt niet uit of het prepaid is. Er zijn ook andere mogelijkheden voor jou softwarematig.
In het kort ( rest mag je even zelf inlezen, heb meerdere malen dit beantwoordt)
1) Downgrade naar 4.1 (deze wordt gesigineerd door apple voor de 3GS (voor een of andere vage reden!).
2) Downgrade je baseband ( zal waarschijnlijk ipad baseband erop zitten 6.15.00) met redsn0w
3) Maak customized IPWS met redsn0w of sn0wbreeze ( i prefer sn0wbreeze).
4) zet in pwned mode
5) upgrade naar 6.1.2 met de custom software
6) unlock via cydia met ultrasn0w 1.2.8 (geloof ik).

Resultaat: softwarematige unlocked iphone !

success..
__________________
Revenge of the nerd..
  #3  
Oud 13 March 2013, 14:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2013
Berichten: 4
Standaard

iNemesis,

Thanks voor je snelle reactie en hulp. Ik ga dan eerst even kijken of ik aan een UK kaartje kan komen waarmee ik hem kan activeren en ga hem dan even unlocken via de Jailbrake.
Bedankt.
  #4  
Oud 15 March 2013, 11:44
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Hoeft niet een UK kaartje. Je kan hem ook hacktivaten ( krijg je wel push problemen, maar ook op te lossen via sam Prefs)
  #5  
Oud 15 March 2013, 11:52
» iPhone 3G 8GB [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2013
Berichten: 4
Standaard

Ok. Klink erg technisch maar ik zak het eens aan een collega die into the Aplle is doorgeven. Of heb je hiervan een how to. Even voor de duidelijkheid ik kom dus niet voorbij het activatie proces krijg dan de melding plaats geldige SIM. In iedergeval bedankt voor je reactie en hulp.
  #6  
Oud 15 March 2013, 13:08
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Ja ja. dat is een activatie probleem. makkelijk te verhelpen ( want redsn0w hacktivate ook).
  #7  
Oud 15 March 2013, 13:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2013
Berichten: 4
Standaard

Ok maar hoe krijg ik redsnow op mijn telefoom in deze toestand ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
activeren hguder iPhone algemeen 2 5 June 2012 14:33
iPhone 3G: activeren mastief Unlock 12 25 September 2011 11:54
Activeren geertsam Archief 1 12 December 2009 11:24
iPhone: Activeren? splatz Jailbreak 4 4 September 2008 00:19
activeren 1.1.2 phranck Unlock [archief] 8 5 January 2008 16:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:00.