Unlocked and valid sim???

Unlocked and valid sim??? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo.. Ik heb al een hele tijd de apple iphone, ik ben er gister pas mee bezig geweest om 1.1.4. er op te zetten maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 13 July 2008, 20:34
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 46
Standaard Unlocked and valid sim???

Hallo..

Ik heb al een hele tijd de apple iphone, ik ben er gister pas mee bezig geweest om 1.1.4. er op te zetten maar dit mislukte helaas. Nu ben ik bezig geweest om hem weer te herstellen wat tot dusver wel lukt. Maar hij geeft aan nadat hij bijna herstelt is dat de iphone niet met Itunes kan worden gebruikt, omdat de vereiste informatie voor activvering niet kan worden opgevraagd door Iphone. Controleer of de simkaart in Uw Iphone geplaats is (dat is ie) en niet vergrendeld is met een pincode ( me eigen pincode werkt niet!
Heb een abbonement met Vodafone. Maar kom niet verder wie kan me helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 July 2008, 20:39
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Zeker weten dat er geen 2.0 opstaat?
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #3  
Oud 13 July 2008, 20:41
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Gewoon met Liberty unlocken/jailbreaken en je zou moeten kunnen bellen ,enzo.
Indien je geen 2.0 hebt opgezet.
iClarified - iPhone - How to Unlock Your iPhone With iLiberty+ (Windows)

Mag ik je ook vragen om de zoekfunctie te gebruiken op dit forum dan had je deze gevonden.
  #4  
Oud 13 July 2008, 21:45
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 46
Standaard

Jaa sorry dat bedoel ik 2.0 heb ik er indd perongeluk opgezet.. Was de bedoeling om 1.1.4 erop te zetten maar et is 2.0!
Heb je daar een oplossing voor dan?
  #5  
Oud 13 July 2008, 21:46
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

https://forum.iculture.nl/f14/i...a-upgrade.html
Deze link verder blijven lezen.
  #6  
Oud 13 July 2008, 22:09
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 46
Standaard

Had ik al eerder gedaan.. maar als ik handmatig doe dan geeft ie bij itunes ook aan dat de simkaart in deze iphone nie wordt ondersteund..
En via Ilibery loopt ie op een gegeven moment vast als ik em in herstel wil doen.. Dan gaat et weer verder via itunes en zeurt ie weer over simkaart!
  #7  
Oud 13 July 2008, 22:11
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Verwijder gewoon de sim en na de procedure terug inbrengen kan helpen.
  #8  
Oud 13 July 2008, 22:11
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je zult dus eerst terug moeten naar 114
  #9  
Oud 13 July 2008, 22:12
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 46
Standaard

Okee snelle reactie trouwens dat vind ik wel TOP!!
Maar als ik iets in dat gaatje doe dan komt er nergens een simkaart uit.. Deed er net een paperclip in..
  #10  
Oud 13 July 2008, 22:14
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

je moet hard drukken.. Je hebt je sim er toch ook ooit eens ingedaan neem ik aan?
  #11  
Oud 13 July 2008, 22:16
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 46
Standaard

Neee want ik heb em met abbonement van vodafone en hijzat er toen al in.. maar hard drukken dus? zal proberen
  #12  
Oud 13 July 2008, 22:17
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Zonder sim kon je zeker niet bellen. Moet er in zitten.
  #13  
Oud 13 July 2008, 22:17
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 46
Standaard

Gelukt zal nu verder proberen.. valt ook een los plaatje eruit..

een kleine chip.. hoe moet die er weer in dan?
  #14  
Oud 13 July 2008, 22:20
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Das een chipje die je nodig had voor de vorige versies van software voor 114 en hoger heb je deze niet meer nodig.
  #15  
Oud 13 July 2008, 22:24
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 46
Standaard

Jaa okee maar nu wel weer toch want ik had die 2.0 erop gezet en deed et dus op et laatst niet.. en wil dus nu weer herstellen en dan heeft ie em wel weer nodig toch? want hij was verder nog orgineel dus zat onder 114 op..
  #16  
Oud 13 July 2008, 22:32
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dat chipje heb je niet meer nodig je sim wel
  #17  
Oud 13 July 2008, 22:41
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 46
Standaard

Wat een *** telefoon hij doet et nog steeds niet heb de sim eruit gehaald en opnieuw erin en hij vraagt op een gegeven moment pin dan voer ik me pin in die goed is.. En dan zegt ie weer: DE SIMKAART IN DEZE IPHONE WORDT NIE ONDERSTEUND.
aleen compatibele SIM kaarten van een bevoegde leverancier kunnen worden gebruikt om de iphone te activeren. Plaats alstublieft de simkaart die bij uw iphone werd geleverd of ga naar een bevoegde leverancier voor een vervangende SIM kaart.
  #18  
Oud 13 July 2008, 22:45
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je zult terug moeten naar 114 Dat is al een paar keer gezegd geloof ik
  #19  
Oud 13 July 2008, 22:50
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 46
Standaard

Jaa maar ik had geen 114 erop maar die moet ik dus nu erop zetten dan maar? Ondanks dat ik die nie erop had?
  #20  
Oud 13 July 2008, 22:51
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Berichten: 15
Standaard

Je telefoon is illegaal ge unlocked, je zult moeten downgraden naar 114 waarvoor er WEL een manier bestaat om hem weer te unlocken. Luister eens een keer... (voor 120 (2.0 genoemd), is er nog geen unlock beschikbaar!!!)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
HELP! Insert an unlocked and valid SIM to activate iPhone ramoness Archief 1 17 July 2008 11:47
"Insert an unlocked and valid SIM to activate iPhone" Zwollenaar Unlock [archief] 16 16 March 2008 10:22
1.1.3 otb unlocked met x-sim? westergeest Archief 11 12 February 2008 00:30
Iphone Unlocked met Turbo Sim Paolo_Totti Archief 1 6 November 2007 02:05
iPhone geeft nsert an unlocked and valid SIM to activate Iphone julietriccione Unlock [archief] 41 23 October 2007 22:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:00.