Het grote iPhone 3G hardware unlock topic

Het grote iPhone 3G hardware unlock topic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Er is nog geen unlock voor de nieuwe baseband . Klaar. Yessim brengt binnenkort een nieuwe firmware uit voor de Y3G....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #961  
Oud 4 December 2008, 16:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 79
Standaard

Er is nog geen unlock voor de nieuwe baseband. Klaar.

Yessim brengt binnenkort een nieuwe firmware uit voor de Y3G.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #962  
Oud 4 December 2008, 18:36
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Ik krijg vanavond iemand op bezoek die wat probs op zijn iPhone heeft,
Nu heb ik zelf een 2G, en heb mij dus nooit echt in de 3G verdiept, maar hij heeft dus ook een x-sim kaartje. Zijn mobiel komt net uit Amerika (voor 750 dollar gekocht oid)

Als ik het goed begrijp, moet je dus niet updaten? zelfs niet met die custom firmware?

Niet dat ik straks em naar 2.2 update (custom) en dat hij niet werkt
  #963  
Oud 5 December 2008, 17:23
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Berichten: 2
Standaard

Is het eigenlijke mogelijk om zowel FW en baseband de downgraden ofwel omzetten naar vorige versies??
  #964  
Oud 5 December 2008, 18:39
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wadia Bekijk bericht
Is het eigenlijke mogelijk om zowel FW en baseband de downgraden ofwel omzetten naar vorige versies??
Baseband niet (athans, bij 2.2)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #965  
Oud 5 December 2008, 23:34
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 52
Standaard

Wie heeft het al voor elkaar gekregen met de Rebelsimcard. Ik voer alles uit zoals het hoort. 1 minuut doet ie het, daarna direct geen service.

Ik heb de yessim nog, die doet het op zich wel, maar geen 3g/gprs en ik begin het nu toch echt wel te missen. vanaf rebelsimcard.com begrijp ik dat het toch wel moet lukken.

Ik hoor graag als iemand een tip heeft
  #966  
Oud 6 December 2008, 01:43
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Pfff, ik ben van dat xsim gedoe af. Heb een T-Mobile abonnement en kon voordelig aan een T-Mobile NL iPhone komen. Het activeren in iTunes ging perfect met mijn eigen T-Mobile simkaart. Mijn eerdere iPhone 3G uit Portugal heb ik voor hetzelfde bedrag als ik voor de T-Mobile 3G heb betaald kunnen verkopen. Goeie deal!
Vanaf nu dus een officieel geactiveerde iPhone.
  #967  
Oud 6 December 2008, 10:47
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Off-topic
@ Fresh, pas dan ook even je profiel aan

  #968  
Oud 6 December 2008, 13:42
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

En niet meer bezig met de iFoneguide?
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
  #969  
Oud 6 December 2008, 13:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Locatie: Omgeving Amsterdam
Berichten: 63
Standaard

heey iedereen, ik heb een vraagje.. Ik heb gister m'n yessim binnen gekregen, gereed gemaakt en dergelijke,,, in m'n iPhone weten te krijgen en jawel! het werkte, sms-en bellen, gebeld worden, alles! ,,, tot ik vanmorgen het huis uit ging, toen had ik ineens geen service...
Na terugkomst even aan de gang gegaan met de fw van de yessim via de yesup en de client maar hielp geen van allen.

Tot overmaat van ramp kan ik nu zelfs m'n yessim niet meer configureren aangezien ik
Reading Yessim SN..Error!
deze error krijg.. als ik het geheel in m'n iPhone doe krijg ik de melding dat er geen sim kaart in zit... :s Iemand een idee waar dit aan kan liggen? Of wat ik beter zou kunnen doen? FW van m'n iPhone (3G) is trouwens 2.2 (standaard, dus ben niet 'dom' geweest om te updaten)

edit: het aandrukken (ivm. de 5 contact puntjes) heb ik al geprobeerd
  #970  
Oud 6 December 2008, 15:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 14
Standaard

ik zit nu al 2 weken zonder Iphone...echt nasty!
komt er nog een oplossing voor het baseband probleem?
  #971  
Oud 6 December 2008, 15:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Liejanda Bekijk bericht
heey iedereen, ik heb een vraagje.. Ik heb gister m'n yessim binnen gekregen, gereed gemaakt en dergelijke,,, in m'n iPhone weten te krijgen en jawel! het werkte, sms-en bellen, gebeld worden, alles! ,,, tot ik vanmorgen het huis uit ging, toen had ik ineens geen service...
Na terugkomst even aan de gang gegaan met de fw van de yessim via de yesup en de client maar hielp geen van allen.

Tot overmaat van ramp kan ik nu zelfs m'n yessim niet meer configureren aangezien ik
Reading Yessim SN..Error!
deze error krijg.. als ik het geheel in m'n iPhone doe krijg ik de melding dat er geen sim kaart in zit... :s Iemand een idee waar dit aan kan liggen? Of wat ik beter zou kunnen doen? FW van m'n iPhone (3G) is trouwens 2.2 (standaard, dus ben niet 'dom' geweest om te updaten)

edit: het aandrukken (ivm. de 5 contact puntjes) heb ik al geprobeerd
Je zegt gereed gemaakt en dergelijke.... wat bedoel je daar mee?
Welke yessim heb je ontvangen, al met de laatste firmware?

Je zegt dat alles werkte bellen, sms-en maar had je ook 3G? dat zou nl uniek zijn omdat dit volgens mij nog steeds niet werkt.

Trouwens je de firmware van je phone is 2.2, dat is de laatste firmware en is dus up to date.

Eerder is deze topic staat hoe je de iPhone moet instellen op de nieuwste Yessim ( bijvoorbeeld 3G uitzetten) en de instelling van de Yessim. Als je dat goed gedaan zal je zien dat je kan bellen en sms-en en dat het bereik prima is. We wachten met zn allen op een update van Yessim ( hij schijnt daar druk mee bezig te zijn) om 3G werkend te krijgen.

Ik heb trouwens vodafone en dat werkt prima op een Tmobile gelockte 3G 16 Gb iPhone. Ook als je het bereik kwijt raakt in een tunnel pakt ie m daarna snel weer op.
  #972  
Oud 6 December 2008, 15:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Locatie: Omgeving Amsterdam
Berichten: 63
Standaard

3G weet ik niet aangezien dat niet in mijn abonnement zit...

Yessim was niet met de laatste firmware, deze heb ik er zelf op kunnen zetten met de YesUp (toen het nog werkte)
De opmerking van "niet dom geweest" bedoelde ik eigenlijk als: het stond er standaard op en dus is het niet mijn fout

het vreemde vind ik dat hij het eerst wel deed en daarna in eens niet,,,

(pas na een half uur hield ook het contact metde YesUp er mee op, dus het uitvallen van het bereik en het niet meer werken van de Yessim staat los van elkaar)

bedankt voor je tijd in ieder geval
  #973  
Oud 6 December 2008, 15:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 193
Standaard unlock sim voor 2.2

Hallo,

Ik heb geupdate naar 2.2. Is er al een (half) werkende unlock sim die ik op op internet?

Ik wil niks hoeven intellen, gewoon van de mat rapen, uitpakken, en gebruiken.

Mogelijk?

Gr,

David.
  #974  
Oud 6 December 2008, 15:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 54
Standaard

Ik begrijp dat je je Yessim niet meer kan lezen. Waarschijnlijk is er geen goed contact en is er eens als tip gegeven om een simkaartje samen met de Yessim in de datareader te plaatsen. Probeer dat eens.

Anders is je Yessim misschien wel stuk en zou ik m terugsturen en een nieuwe vragen.

Nogmaals kijk of je de instellingen in je iPhone goed staan want ik spreek uit ervaring, met de juiste instellingen op de phone en de juiste instellingen op de Yessim werkt alles goed behalve 3G.
  #975  
Oud 6 December 2008, 15:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Locatie: Omgeving Amsterdam
Berichten: 63
Standaard

helaas, het plaatsen met simkaart in de reader heb ik al geprobeerd.

ik ga proberen hem terug te sturen (kan dat bij yes-sim.nl ?)

instellingen kan ik aanpassen wat ik wil maar als ik de yessim plaats met mijn simkaart krijg ik: geen simkaart...


helaas helaas, bedankt though voor het meedenken
  #976  
Oud 6 December 2008, 15:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 54
Standaard

dan zou ik nog eens een keer de iPhone een hard reset geven en kijken of de sim ( zonder yessim) gelezen wordt.
Heb je trouwens de niewste ( ik dacht 1.8) Yessim client?
  #977  
Oud 6 December 2008, 15:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Locatie: Omgeving Amsterdam
Berichten: 63
Standaard

ook geprobeerd

nieuwe en ouder (1.7) geprobeerd
  #978  
Oud 6 December 2008, 18:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 44
Standaard

Ik heb 3G (FW 2.2) 16GB, vodaphone abbo... ik heb de Yes-Sim gebruikt...

Ik kan nu wel bellen, wel smsen, ook sms ontvangen, alleen geen gesprekken ontvangen...

Wat nu?

Laatst gewijzigd door iScorpio; 6 December 2008 om 21:23.
  #979  
Oud 7 December 2008, 02:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Locatie: -
Berichten: 4
Standaard

ik heb met de yes sim card en de nieuwe 2.2 gewoon 3g en gprs alleen soms geeft hij geen service. oplossing voor dit : sim kaartje in een 3g toestel zetten. en als hij verbinding heeft weer terug in je iphone . zo heb ik een hele dag 3g gehad met de yes sim en de nieuwe 2.2 fw.
  #980  
Oud 7 December 2008, 12:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fjetz Bekijk bericht
Ik heb 3G (FW 2.2) 16GB, vodaphone abbo... ik heb de Yes-Sim gebruikt...

Ik kan nu wel bellen, wel smsen, ook sms ontvangen, alleen geen gesprekken ontvangen...

Wat nu?
3G uitzetten en je zal zien dat je gebeld kan worden.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door legendx2 Bekijk bericht
ik heb met de yes sim card en de nieuwe 2.2 gewoon 3g en gprs alleen soms geeft hij geen service. oplossing voor dit : sim kaartje in een 3g toestel zetten. en als hij verbinding heeft weer terug in je iphone . zo heb ik een hele dag 3g gehad met de yes sim en de nieuwe 2.2 fw.
Kun je wel gebeld worden als je 3G aan hebt staan? Dat in nl het grote probleem na de nieuwste 2.2 FW update.

Je kan dus kiezen uit wel 3G en niet gebeld kunnen worden of bellen, gebeld worden en sms-en maar dan moet je 3G uitzetten.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 7 December 2008 om 12:16. Reden: samenvoegen
Reageren

Labels
2.1, 2.2, baseband, downgrade, firmware, rebelsim, unlock 3g, unlock 3g 2.2.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 14:47
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 02:38
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:42.