Het grote iPhone 3G hardware unlock topic

Het grote iPhone 3G hardware unlock topic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) @hierboven. Is er nu al bekend welke sims lekker werken op de iphone 3gs ? (ivm iphone 3gs halen uit de vs of de uk) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1801  
Oud 21 June 2009, 00:02
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Locatie: Omgeving Rotterdam
Berichten: 290
Standaard

@hierboven.

Is er nu al bekend welke sims lekker werken op de iphone 3gs ?

(ivm iphone 3gs halen uit de vs of de uk)

Het liefst wil ik er een die gewoon normaal werkt. ik heb er een gehad (toen ik nog geen belgische 3g had) en die knalde er elk uur meerdere keren uit (rebooten was dan de enigste optie )
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1802  
Oud 28 June 2009, 15:45
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2008
Berichten: 26
Standaard

Ik heb goede ervaring met een rebelsim, zijn natuurlijk overal te krijgen, die van mij komt hier vandaan: Unlock je Iphone 3GS ook O.S 3.0 en V2.2.1
Ideaal als jeniet met software aan de slag durft.
  #1803  
Oud 4 July 2009, 20:30
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 211
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mallepietje Bekijk bericht
Ik heb goede ervaring met een rebelsim, zijn natuurlijk overal te krijgen, die van mij komt hier vandaan: Unlock je Iphone 3GS ook O.S 3.0 en V2.2.1
Ideaal als jeniet met software aan de slag durft.
Werkt die rebel nu al op een 3gs?
  #1804  
Oud 7 July 2009, 22:05
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 29
Standaard

Mensen:

Ik heb een iPhone 3G 16GB wit met FW 2.1 met KPN HI. Ik wou deze vanavond upgraden naar 3.0 en dat is dus mislukt. Tijdens de handleiding moest je op een gegeven moment shipt inhouden en op restore klikken > Vervolgens de gedownloade herstel restore.ipsw selecteren en op continue klikken. Dit heb ik gedaan en halverwege dit verhaal kreeg ik een foutmelding dat de iPhone niet gerestored kon worden wegens een onbekende fout. Toen kon ik er helemaal niks meer mee en heb ik gewoon op herstellen geklikt en ging die via een wizard vanalles downloaden en uitvoeren. Dat is allemaal voltooid maar toen de iPhone reboote kreeg ik deze melding:



Zoals je ziet kan ik in iTunes geen restore optie of wat dan nog ook aanklikken aangezien ik hem eerst moet activeren(terwijl ik geen T-Mobile kaart heb)

Weet iemand wat ik kan doen om dit te omzeilen?
  #1805  
Oud 7 July 2009, 22:12
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

omdat hij m nu via de officiele manier restored heeft krijg je idd deze melding.
Je moet wel iTunes 8.2 gebruiken he!!!!!
  #1806  
Oud 7 July 2009, 22:21
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 29
Standaard

Ah ik snap hem al. Ik ben nu alweer een paar stappen verder. Thanks!
  #1807  
Oud 7 July 2009, 22:24
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 29
Standaard

Ik heb nu alles voor elkaar. Thanks voor de hulp!!

Laatst gewijzigd door RadiNL; 7 July 2009 om 23:09.
  #1808  
Oud 14 September 2009, 03:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 34
Standaard

Wij hebben dus helaas op de 3gs bootloader 6.4 of 6.8 staan meen ik. ( is geupgraded geweest naar een betaversie 3.1). Baseband is 10.05.01 maar heb het e.e.a. Opgezocht en (als het al gaat) zal het toch nog wel even duren voordat hier een unlock voor beschikbaar is. Weet iemand toevallig welke turbosim eventueel hiervoor gebruikt kan worden? Rebelsim is er volgens mij (nog) niet compatible mee.
  #1809  
Oud 16 September 2009, 22:23
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2009
Locatie: Nuth
Berichten: 6
Standaard ultrsn0w

ik heb een vraag ik heb een 3gs gejailbraikt en sinds vandaag met ultrasn0w via cydia geinstalleerd (ivm t-mobile simlock)
nu stop ik mijn vodafone sim in de iphone en kan ik perfect zelf bellen maar niet gebeld worden.
Heeft iemand een oplossing.
  #1810  
Oud 24 September 2009, 17:00
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2009
Locatie: Breda
Berichten: 14
Standaard

Net dit gedaan:

Downgrade iPhone 3.1 to 3.0.1 | Redmond Pie

en hij doe het weer!!!
  #1811  
Oud 25 September 2009, 16:33
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 174
Standaard

Een rare vraag over legale unlock. Het schijnt zo te zijn dat t-mobile de simlock van de iphone kan verwijderen door emei nummer door te geven en vervolgens de tel aan itunes hangen, tel uit en weer aan en voila; een hardware unlockte iphone.

Nu vroeg ik me af waarom clubs als dev team hier geen methoden voor uitvinden. Tot nu toe moet het via een jailbreak en softwarematige unlock. Het zal wel onmogelijk zijn maar begrijpen doe ik het niet. Kan iemand mij vertellen waarom dit niet kan?
  #1812  
Oud 25 September 2009, 16:35
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Omdat Apple wellicht een soort van database hanteert.
  #1813  
Oud 16 October 2009, 12:54
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 17
Standaard

Hallo, ik kom niet zo vaak op een forum. Hopelijk op de goede plaats gepost.

De discussie of een 3GS met 3.1 al te unlocken en jailbreaken is, is voor mij niet helder.
Ik begrijp dat unlocken nog niet kan als je per ongeluk de upgrade hebt gedaan ivm met het dan opheffen van de baseband-bug.
Is de volgende URL dan oplichting?
Unlock any iPhone 3G S - Unlock iPhone 2G & 3.1 - Instant Unlock iPhone Software
  #1814  
Oud 16 October 2009, 12:56
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door z3mrunner Bekijk bericht
Hallo, ik kom niet zo vaak op een forum. Hopelijk op de goede plaats gepost.

De discussie of een 3GS met 3.1 al te unlocken en jailbreaken is, is voor mij niet helder.
Ik begrijp dat unlocken nog niet kan als je per ongeluk de upgrade hebt gedaan ivm met het dan opheffen van de baseband-bug.
Is de volgende URL dan oplichting?
Unlock any iPhone 3G S - Unlock iPhone 2G & 3.1 - Instant Unlock iPhone Software

Er is nog niemand die het gelukt is, je mag ervan uit gaan dat dit ook een gevalletje "niet goed, geld weg" is

overigens is de 3GS wel te jailbreaken met 3.1.2 maar als je baseband dus 05.11.07 is, is deze niet te unlocken, hoop dat het zo helder is
__________________

  #1815  
Oud 16 October 2009, 13:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 17
Standaard

Super Helder antwoord. Hier kan je wat mee! Bedankt.
  #1816  
Oud 16 October 2009, 22:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Gent
Berichten: 2
Send a message via twitter to vinc
Standaard

kan je een iphone 3G 16GB met firmware 3.1.2 unlocken en jailbreak als hij gelockt is op t-mobile in nederland?
  #1817  
Oud 17 October 2009, 14:25
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
overigens is de 3GS wel te jailbreaken met 3.1.2 maar als je baseband dus 05.11.07 is, is deze niet te unlocken, hoop dat het zo helder is
Maar Michel15 (of iemand anders) kun je de baseband dan niet downgraden zodat deze wel unlockable is?? Een vriend van me wilt vanmiddag een iphone 3gs halen mits deze te unlocken is ^_^
  #1818  
Oud 17 October 2009, 14:26
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door crius Bekijk bericht
Maar Michel15 (of iemand anders) kun je de baseband dan niet downgraden zodat deze wel unlockable is?? Een vriend van me wilt vanmiddag een iphone 3gs halen mits deze te unlocken is ^_^
Neen, je baseband kan je niet downgraden.
  #1819  
Oud 17 October 2009, 14:35
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Neen, je baseband kan je niet downgraden.
Raden jullie me aan om nu een iphone te halen bij t-mobile of nog even te wachten?

Ik heb er namelijk wel een nodig met een unlock en waarschijnlijk zijn alle OTB bij t-mobile al voorzien van 3.1 met de laatste baseband en bootloader toch??
  #1820  
Oud 17 October 2009, 14:37
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door crius Bekijk bericht
Raden jullie me aan om nu een iphone te halen bij t-mobile of nog even te wachten?

Ik heb er namelijk wel een nodig met een unlock en waarschijnlijk zijn alle OTB bij t-mobile al voorzien van 3.1 met de laatste baseband en bootloader toch??
Als je pers van die simlock afwil wacht je best nog even, maar de gemakkelijkste oplossing is gewoon een officieel simlockvrije iPhone kopen uit bijvoorbeeld Belgi.
Reageren

Labels
2.1, 2.2, baseband, downgrade, firmware, rebelsim, unlock 3g, unlock 3g 2.2.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 14:47
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 02:38
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:30.