Het grote iPhone 3G hardware unlock topic

Het grote iPhone 3G hardware unlock topic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Zijn er al gebruikers die Rebel V72 getest hebben? Deze zou bij een aantal simkaarten ook 3G moeten ondersteunen....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1761  
Oud 8 June 2009, 21:25
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

Zijn er al gebruikers die Rebel V72 getest hebben?
Deze zou bij een aantal simkaarten ook 3G moeten ondersteunen.

Laatst gewijzigd door kcaj; 8 June 2009 om 21:45.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1762  
Oud 8 June 2009, 22:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 29
Standaard

Ik ben er inmiddels achter dat mijn Iphone3g uit Engeland komt met een O2 simlock, volgens de verkoper heeft deze telefoon het altijd gewoon gedaan,

maar ik vermoed dat er iets met de telefoon aan de hand is, ik krijg nl. geen enkele rebelsim er op werkend, ik krijg vrijwel meteen: geen service te zien..

als ik naar de onderkant kijk is er ook 1 schroefje weg!

grtz Lars.
  #1763  
Oud 9 June 2009, 08:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 17
Standaard

Ik heb v72 op de rebelsim gezet. Eindelijk werkt 3G nou op mijn Hi abbonement ... helaas is de verbinding niet langer dan 2 minuten en ben ik alles kwijt waarna ik de telefoon opnieuw mag opstarten ... misschien de settings nog eens goed nakijken!! Ik vraag me trouwens af of het niet iets te maken heeft met de 'fake order' die je moet opgeven als je het rebelkaartje flasht ... is er iemand die me kan uitleggen hoe de id hiervan wordt opgebouwd? Ik heb wat met google gezocht maar kan er niet zo heel veel over vinden. Op de website http://www.harent.nl/iphone/ staat wel een presetting voor een iphone vanuit het buitenland of een nederlandse t-mobile versie!!

De netwerksnelheid is trouwens daadwerkelijk 3G in de tijd dat hij even werkt!

Ik heb trouwens firmware 2.2.1 met baseband 2.30!

Laatst gewijzigd door alfetta; 9 June 2009 om 09:48.
  #1764  
Oud 9 June 2009, 12:45
bartha's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Vlaardingen (NL)
Berichten: 127
Standaard

V72 heeft een 3G ondersteuning voor SIM kaarten, helaas staan er nog niet alle settings voor de Nederlandse netwerken in. Sommige netwerken zullen dus beter werken dan andere. Merk wel dat zonder de 3G aan de rebel sim erg stabiel is. Je Fake Network laat je iPhone denken dat die het juiste netwerk heeft. Je rebel sim werkt vaak beter als je de netwerk code gebruikt van het netwerk waar de iPhone van is. Bij T-mobile iPhone is de netwerkcode 204-16.

UPDATE van Rebel SIM (Engels):

The rebel simcard v61 for the iphone 3g 2.2.1 supports the THREE networks simcard but now the v72 adds much more support for the users as often in poor coverage areas the 2G networks are often used for voice and the switch over from 2G to 3G and vice versa has been improved.
Improvemnts for Orange and T mobie simcards also to allow going up and down from 2G to 3G faster.

Ik heb de laatste software op mijn site staan: www.harent.nl/iphone
__________________
iPhone problemen? Kijk even op www.harent.nl

Laatst gewijzigd door bartha; 9 June 2009 om 12:53.
  #1765  
Oud 9 June 2009, 14:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 17
Standaard

hey bedankt voor de uitleg ... ik heb trouwens een toestel wat van oorsprong uit het VK komt en dus op O2 netwerk gesimlocked is. Ik heb even gezocht en vond de netwerkcode 234-10 welke ik dus ook heb ingevoerd toen ik de sim opnieuwd heb geflasht. Helaas geeft dit niet een stabiele verbinding voor mij, na 2 minuten ben ik telkens mijn signaal kwijt en moet ik hem opnieuw opstarten, het maakt niet uit of de iphone in GPRS of UTMS (3G) mode staat. Je kunt ook nog de fakeorder aanpassen in het flashprogramma, is daar ook nog een bepaalde richtlijn voor als je deze invult? Evenmin kan ik hier ook niet echt uitleg voor vinden.

Ik heb nog wat geexperimenteerd met het toestel ... in de 2 minuten dat hij verbinding heeft doet alles het naar behoren ... maar helaas is het van korte duur!

Momenteel heb ik weer even v71 geinstalleerd omdat deze stabiel loopt bij mij.
  #1766  
Oud 10 June 2009, 00:40
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Locatie: Delft
Berichten: 11
Standaard

v72 uitgeprobeerd met zakelijke KPN dualsim, GPRS niet werkend, ook geen 3G, wel switch naar 3G mogelijk met volle netwerk indicatie

Laatst gewijzigd door Dannie; 10 June 2009 om 00:41. Reden: KPN toegevoegd
  #1767  
Oud 10 June 2009, 10:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Hoe functioneerd de rebel met de 3.0 software? Aangezien deze over een week uitkomt officieel uitkomt en via een omweg nu al te installeren is.

Op de rebel site zie ik dat alleen beta 2 goede resultaten, maar dat is een vrij oude versie.
  #1768  
Oud 10 June 2009, 12:59
bartha's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Vlaardingen (NL)
Berichten: 127
Standaard

@ xandyx

De laatste firmware werkt indd slecht met 3.0 beta5 en baseband versie 04.24.02. Beta 3 werkt daarin tegen super met de rebel sim is mijn ervaring. Er schijnt volgende week nieuwe firmware uit te komen die dit probleem oplost. even wachten dus

Laatst gewijzigd door bartha; 10 June 2009 om 13:04.
  #1769  
Oud 10 June 2009, 14:30
GJA GJA is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Ik heb al meerder kaartjes (zoals rebel-sim) geprobeert. Allemaal zonder succes. Een vriend van mij heeft al vijf verschillende kaartjes geprobeert, heb beste resultaat was dat hij wel gebeld kon worden, maar zelf bellen ho maar.
Ik wacht nog steeds op de software om mijn Iphone 3G firmware 2.2.1 te simunlocken.
  #1770  
Oud 10 June 2009, 20:38
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik heb een (US) 3G met een rebelsim, al van alles geprobeerd: baseband 02.28.00, 02.30.03, firmwares 2.2(.x) al dan niet jailbroken, rebel firmware v64 t/m v72, maar stabiel, ho maar.
Thuis lijkt alles redelijk te gaan, maar ga ik aan de wandel dan is het bereik heel erg wisselend.
Een software-unlock middels Yellowsn0w werkt overigens ook niet stabiel.
Had hem al verkocht, maar weer teruggekocht

Ik hoop op een stabiele software-unlock voor 3.0......
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #1771  
Oud 11 June 2009, 11:26
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 May 2009
Locatie: Lokeren, Belgie
Berichten: 4
Standaard

Kent er iemand toevallig de netwerkcode voor Mobistar (B). Misschien krijg ik mijn verbinding zo iets stabieler...
  #1772  
Oud 11 June 2009, 11:43
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

Mobistar - B : 206-10


De complete lijst staat hier: http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_network_code
  #1773  
Oud 11 June 2009, 12:42
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2009
Berichten: 2
Standaard Simlock vrije iPhone 3G registreren (iTunes ziet iPhone niet)

[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]Ik heb gisteren mijn (italiaanse) iPhone 3G ontvangen. Nu wil ik deze [/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]registreren via itunes, maar deze zit de 3G niet.[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]Ik heb reeds een 2G in mijn bezit en ben dit probleem nog niet eerder tegen[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]gekomen. Mijn 3G geeft de volgende melding:

Simlock actief[/FONT][/SIZE][/FONT]

[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]Plaats een geldige simkaart zonder [/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]Pincode om de iPhone te activeren.[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]Ontgrendel[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]Links boven staat Locked SIM in het display.[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]Wanneer ik hem unlock staat er grafisch weergegeven dat ik verbinding [/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]moet maken met iTunes. Als ik de 3G aansluit op de PC start iTunes niet[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]automatisch op???
Wanneer ik iTunes handmatig start ziet iTunes mijn 3G niet???

Ook zat er bij de door jullie geleverde 3G gn USB aansluitkabel of [/FONT][/SIZE][/FONT]

[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]cradle??? [/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]Ik heb de 3G ook getracht te activeren middels mijn AT&T simkaart van mijn[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]2G, maar ook dat werkt niet???[/FONT][/SIZE][/FONT]

Doe ik iets verkeerd? Wat gaat er mis?

Als iemand mij kan helpen zou ik deze reactie graag via mail ontvangen op:

bart.engelen@me.com

Alvast SUPER bedankt!
  #1774  
Oud 11 June 2009, 12:43
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2009
Berichten: 2
Standaard

[FONT=Calibri]Ik heb gisteren van jullie een (italiaanse) iPhone 3G ontvangen. Nu wil ik deze[/FONT]
[FONT=Calibri]registreren via itunes, maar deze zit de 3G niet.[/FONT]
[FONT=Calibri]Ik heb reeds een 2G in mijn bezit en ben dit probleem nog niet eerder tegen[/FONT]
[FONT=Calibri]gekomen. Mijn 3G geeft de volgende melding:

Simlock actief[/FONT]

[FONT=Calibri]“Plaats een geldige simkaart zonder [/FONT]
[FONT=Calibri]Pincode om de iPhone te activeren.”[/FONT]
[FONT=Calibri]Ontgrendel[/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]Links boven staat Locked SIM in het display.[/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]Wanneer ik hem ‘unlock’ staat er grafisch weergegeven dat ik verbinding [/FONT]
[FONT=Calibri]moet maken met iTunes. Als ik de 3G aansluit op de PC start iTunes niet[/FONT]
[FONT=Calibri]automatisch op???
Wanneer ik iTunes handmatig start ziet iTunes mijn 3G niet???

Ook zat er bij de door jullie geleverde 3G gn USB aansluitkabel of [/FONT]

[FONT=Calibri]cradle??? [/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]Ik heb de 3G ook getracht te activeren middels mijn AT&T simkaart van mijn[/FONT]
[FONT=Calibri]2G, maar ook dat werkt niet???[FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/FONT]

Doe ik iets verkeerd? Wat gaat er mis?

Als iemand mij kan helpen zou ik deze reactie graag via mail ontvangen op:

bart.engelen@me.com

Alvast SUPER bedankt!
  #1775  
Oud 11 June 2009, 12:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DenDo Bekijk bericht
Kent er iemand toevallig de netwerkcode voor Mobistar (B). Misschien krijg ik mijn verbinding zo iets stabieler...
Ik vermoed 206-10?
__________________
iPhone 3G ( FW : 2.2.1 // Modem: 2.30.03 -_> Unlocked by RebelSim! )
  #1776  
Oud 12 June 2009, 18:19
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 34
Standaard

Ik heb een rebel sim gehaald welke de laatste Firmware heeft (V72).
Deze is door de verkoper er op gezet voor me.

Nu is het zo dat ik gewoon bellen en gebeld kan worden als ik 3G aan heb.

maar ik krijg met geen mogelijkheid internet verbinding

Ik hen een telfort abbo met data. Simkaart is nog een oude welke een O2 logo heeft.
Internet werkte met mn Nokia E71 zonder probleem.

Alleen met de iphone werkt het dus niet.

heb al APN enz ingevuld (volgens telfort site: APN:internet, de rest allemaal LEEG)
Nog steeds niets.

Omdat tegenwoordig alles via KPN netwerk gaat heb ik die instellingen geprobeerd maar nog steeds niets.

Volgens de Rebel support site zou ik eerst naar Iphone 3.0 beta moeten gaan en dan weer terug naar 2.2.1 om 3G te laten werken.
Maar voor ik dit doe wil weten of ik iets anders moet proberen??

Ik weet trouwens niet welke netwerk code gebruikt is door de verkoper tijdens het flashen van de rebelsim.
  #1777  
Oud 13 June 2009, 12:02
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Berichten: 54
Standaard

Nog steeds niemand die de 3.0 er heeft opgezet en werkend heeft gekregen met rebelsim?
  #1778  
Oud 13 June 2009, 17:13
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard Rebel SIM en iPhone v3.0 OS

Rebel SIM heeft de volgende statement gegeven over het gebruik van de Rebel SIM en de iPhone 3G(s) v3.0 OS:

"Lots of users enquire about the unlocking for the 3.0 OS firmware and how to Do this and if and when it will be supported.
As you are all aware the rebel simcard has been the First Choice for unlocking the iphone 3G since the iphone 3G was released last year.
The Rebel Simcard Team consists of the Highly Experienced and skilled Team Members who have worked in the R&D and mobile phone industry for Decades. The Rebel Simcard Team has Beta Testers in over 120 Countries that test rebel simcard firmwares releases on all thier networks in thier countries and then send us feedback.
The Rebel Simcard is not a bedroom project and we react fast to the market always as can be seen from our history of Free updates to our users worldwide.
Natrually as soon as iphone 3.0 OS for iphone 3g users and the new iphone 3GS model thats releasing 18 June is released we will do out best to create an update for all current users to update thier rebel simcards.
All users are advised not to update t0 3.0 OS untill we release more info after testing."

Kortom, men adviseert Rebel SIM gebruikers om voorlopig NIET te updaten naar v3.0.
  #1779  
Oud 14 June 2009, 02:07
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 34
Standaard

Ik heb sinds vanavond geen netwerk meer.heb mijn telfort sim in mn oude nokia gestopt waar ik dus wel verbinding mee kreeg. Daarna gelijk in de iphone maar nog steeds niets :-(. Heb daarna de rebel + eigen sim in de Nokia gestopt en merkte dat toen GPRS niet mogelijk was terwijl met de telfort sim alleen dit wel werkt. Blijkbaar blokkert de rebel sim mn gprs en daarom ik geen internet verbinding heb op mn iphone (als ik verbinding heb met mn provider.iets wat nu dus niet het geval is :-(.
  #1780  
Oud 15 June 2009, 12:10
bartha's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Vlaardingen (NL)
Berichten: 127
Standaard

@seninha

Reset je iPhone een keer en probeer het op nieuw!

Anders Rebel SIM V73 proberen deze is nu ook beschikbaar! www.harent.nl/iphone
Reageren

Labels
2.1, 2.2, baseband, downgrade, firmware, rebelsim, unlock 3g, unlock 3g 2.2.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 14:47
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 02:38
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:42.