Het grote iPhone 3G hardware unlock topic

Het grote iPhone 3G hardware unlock topic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door steefk Op het doosje waar de rebelsim inzat staat 64. Hoe kan ik die updaten? Maar het gekke vind ik dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1681  
Oud 20 May 2009, 16:39
JEANS's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 May 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door steefk Bekijk bericht
Op het doosje waar de rebelsim inzat staat 64. Hoe kan ik die updaten?
Maar het gekke vind ik dat ik er wel mee gebeld heb een half uurtje. Zou die dan misschien niet uit de vs komen?
heb je er zonder rebelsim mee gebeld?
updaten kan trouwens met een zogenaamde updater. Die kan je via dezelfde site als de rebelsim bestellen. Daar stop je dan je rebelsim in en dan kan je de softwareversie veranderen die er op staat.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1682  
Oud 20 May 2009, 16:40
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2009
Berichten: 6
Standaard

Wat is voor mij nu de beste optie?
  #1683  
Oud 20 May 2009, 16:44
JEANS's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 May 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door steefk Bekijk bericht
Wat is voor mij nu de beste optie?
btw, ik zie dat je firmwareversie 2.0 hebt.. klopt dit? Want als dat het geval is kan je je iphone 'gewoon' jailbreaken en mbv yellowsnow unlocken

edit:
sorry, zie dat je baseband 02.30.03 is. Dat wordt m dus niet
  #1684  
Oud 20 May 2009, 16:44
quagmire's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 23
Standaard

even ter controle. als er geen service in beeld staat heb je dan geprobeerd je netwerk handmatig te selecteren? instellingen> aanbieder > klik je op provider
verder alles gecheckt? dataroaming aan, 3g uit?
  #1685  
Oud 20 May 2009, 16:54
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2009
Berichten: 6
Standaard

Als ik hem zonder rebelsim erin doe staan er alleen lege streepjes bij het bereik.
Als ik de rebel sim erin doe krijg ik eerst de foutmelding "geen netwerk meer" en daarna geen simkaart geinstalleerd.

Ik heb er mee gebeld toen het rebel kaartje erin zat.Voor de rest veel geprobeerd ook opties hierboven
en kan dan de netwerklijst niet vernieuwen en dus geen netwerk selecteren

Laatst gewijzigd door steefk; 20 May 2009 om 17:13.
  #1686  
Oud 20 May 2009, 22:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Locatie: Tanzania
Berichten: 5
Standaard

Hallo, ik heb de upgrade naar V69i gedaan en ik moet zeggen, bereik is nog nooit zo goed geweest, er zijn plaatsen hier waar ik zomaar bereik kwijt ben met mijn provider en dan thuis weer van alles moest doen om weer bereik te krijgen (in andere telefoon etc etc) maar vandaag...gewoon offline en 5 seconden later weer online en bereik! Ongelooflijk. Alleeeen, geen GPRS bereik meer, helemaal weg nu. Maar goed, misschien toch maar TMobile als ik weer in Nederland ben, ik zie wel.

Groeten Eric
  #1687  
Oud 21 May 2009, 00:29
bartha's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Vlaardingen (NL)
Berichten: 127
Standaard

GPRS werkt vaak weer als je de telefoon helemaal uit zet 2min. wacht en daarna weer aan zet. Dan even airplane mode aan en uit zetten (5min wachten en elke fout melding weg klikken) en je ziet het balletje verschijnen

Lukt het niet laat het dan even weten!
  #1688  
Oud 21 May 2009, 00:52
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

GPRS/EDGE activeer je door handmatig een verkeerd netwerk te kiezen en dan direct de iPhone opnieuw op te starten.
  #1689  
Oud 21 May 2009, 01:00
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Locatie: Tanzania
Berichten: 5
Standaard

Hallo, nee niet gelukt, probeer het morgen nog wel een keer....

Groeten Eric

Edit:

Na het verkeerde netwerk te hebben gekozen duurde het een half uur voor ik weer bereik had, uiteindelijk sim euit, 3G aan, offline, uitzetten, telefoon aan, 3G uit, SIM erin, online, en toen pakte die mijn netwerk weer, MET GPRS. En geen balltje maar een G met Cydia geinstalleerd Dankje, ik hoop alleen dat mijn bereik nog wel even stabiel is als gisteren, merk ik vanzelf. Eric

Edit: nee dus, stabiliteit voorlopig weg, was hem weer een paar uur kwijt vanavond...misschien door GPRS....

Laatst gewijzigd door egwmeijer; 21 May 2009 om 23:51.
  #1690  
Oud 21 May 2009, 14:33
bartha's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Vlaardingen (NL)
Berichten: 127
Standaard

Beste mensen,

Heb gister avond/nacht eindelijk Rebel SIM firmware V70 ontvangen! Ga hem vandaag testen Hopelijk hebben ze de problemen met de nieuwe Vodafone kaart opgelost! Iedereen die hem wil laten updaten stuurd maar een berichtje naar me

Bartha
  #1691  
Oud 21 May 2009, 17:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 May 2009
Berichten: 2
Standaard

Hoi,

Kan iemand mij helpen om mijn nieuw aangeschafte iphone te unlocken.
Het is een iphone 3G 2.2.1 (5H11) met modemfirmware 02.30.03.
Wij hebben het gisteren avond geprobeerd maar na het "unlocken" deden wij de simkaart erin van vodafone en gebeurde er niks.
Volgens een vriend moet het toestel gedowngrade worden, maar is dit pers nodig.

Zijn er manieren om, het is overigens nu een abonnement van T-mobile, de iphone te unlocken en daarna een simkaart van vodafone te kunnen gebruiken.

Alvast bedankt
  #1692  
Oud 21 May 2009, 22:29
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door i wanna Bekijk bericht
Hoi,

Kan iemand mij helpen om mijn nieuw aangeschafte iphone te unlocken.
Het is een iphone 3G 2.2.1 (5H11) met modemfirmware 02.30.03.
Wij hebben het gisteren avond geprobeerd maar na het "unlocken" deden wij de simkaart erin van vodafone en gebeurde er niks.
Volgens een vriend moet het toestel gedowngrade worden, maar is dit pers nodig.

Zijn er manieren om, het is overigens nu een abonnement van T-mobile, de iphone te unlocken en daarna een simkaart van vodafone te kunnen gebruiken.

Alvast bedankt
Gebruik de zoekfunctie eens, je moet niet downgraden (heeft geen zin, baseband veranderd niet mee). Alleen op een hardware manier kan dit, dus neem dit topic eens door voor de nodige info welke je moet nemen die eventueel kan werken.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #1693  
Oud 22 May 2009, 13:14
bartha's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Vlaardingen (NL)
Berichten: 127
Standaard

Voor iedereen die Rebel SIM V70 wil testen dat kan nu
Binnen een 1 1/2 week zal een nieuwe versie komen om de huidige Vodafone SIM problemen op te lossen (waarschijnlijk V75), hopelijk lukt het dan ook de DUAL kaarten werkend te krijgen! En jawel, in V80 moet 3G gaan werken

Wat zit er in de update?: meerdere SIM kaarten worden ondersteund, GPRS / EDGE problemen zijn opgelost, makkelijker zoeken naar je netwerk.

http://www.freewebs.com/uzw/RebelSetupv70.zip

Laatst gewijzigd door bartha; 22 May 2009 om 13:18.
  #1694  
Oud 23 May 2009, 10:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2009
Berichten: 14
Standaard

Is er een manier hoe ik m'n rebel simcard kan upgraden/downgraden zonder die programmer te kopen?
  #1695  
Oud 23 May 2009, 12:37
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Miichiel Bekijk bericht
Is er een manier hoe ik m'n rebel simcard kan upgraden/downgraden zonder die programmer te kopen?
Nee, dat gaat niet.

Of je moet iedere keer een nieuwe Rebel kopen, maar dan is 12,95 voor een programmer een stuk goedkoper.
  #1696  
Oud 23 May 2009, 17:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Locatie: Tanzania
Berichten: 5
Standaard

Hallo. Geen GPRS met v70. Al van alles geprobeert. Misschien met wat meer geduld. Met v69 wel maar instabiel.

Groeten Eric
  #1697  
Oud 23 May 2009, 17:25
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

Ook niet als je dit doet:

GPRS/EDGE activeer je door handmatig een verkeerd netwerk te kiezen en dan direct de iPhone opnieuw op te starten.
  #1698  
Oud 23 May 2009, 18:00
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

uhm waarom gebruik je niet gewoon yellowsn0w dan?? werkt perfect hoor.
  #1699  
Oud 23 May 2009, 18:53
JEANS's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 May 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
uhm waarom gebruik je niet gewoon yellowsn0w dan?? werkt perfect hoor.
misschien omdat hij een iphone heeft met baseband 02.30.03?
  #1700  
Oud 24 May 2009, 04:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Locatie: Tanzania
Berichten: 5
Standaard

nee. Ook niet met verkeerd netwerk kiezen. Dan moet ik weer de hele sim uit in andere telefoon etc methode uitvoeren voor ik weer bereik heb en waarbij ik met v69 dan wel GPRS had nu niet meer.

Groeten Eric
Reageren

Labels
2.1, 2.2, baseband, downgrade, firmware, rebelsim, unlock 3g, unlock 3g 2.2.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 14:47
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 02:38
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:42.