Het grote iPhone 3G hardware unlock topic

Het grote iPhone 3G hardware unlock topic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door froos KAN IEMAND MIJ ALSJEBLIEFT HELPEN ?? groetjes Friso Schreeuwen op het forum (gebruik hoofdletters) wordt niet echt op prijs gesteld...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1721  
Oud 1 June 2009, 15:23
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door froos Bekijk bericht
KAN IEMAND MIJ ALSJEBLIEFT HELPEN??

groetjes Friso
Schreeuwen op het forum (gebruik hoofdletters) wordt niet echt op prijs gesteld
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1722  
Oud 1 June 2009, 15:25
bartha's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Vlaardingen (NL)
Berichten: 127
Standaard

Kan je wel helpen met fixen. laat maar even weten of ik wat voor je kan betekenen (originele onderdelen zijn geen probleem)
  #1723  
Oud 1 June 2009, 23:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 9
Standaard

bartha en Trimix, bedankt voor jullie reactie.
maar ik zocht eigenlijk meer in de richting van een app die je Iphone in DFU kan zetten ofzo? want ik ga in juli toch een nieuwe kopen maar het gaat er om dat ik toch nog ff aan de slag kan de komende 2 maanden. Dus is er iemand die toevallig zo'n app kent?

Groetjes Friso
  #1724  
Oud 2 June 2009, 00:14
bartha's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Vlaardingen (NL)
Berichten: 127
Standaard

Hopelijk heb je hier iets aan! Ik heb hem een keer getest en het werkt! Laat even weten of het lukt of niet!

Alternate Method: Going Into DFU Mode Without Button Pushing: (on windows) Easier than timing the buttons just right!

1.) First download the required archive http://www.sendspace.com/file/93fx93
2.) Extract the archive to the root of your hard drive, should be C:/DFU/
3.) Connect your iPhone and ignore iTunes
4.) Goto Start - run
5.) Next type in “c:/dfu/dfu iBSS.m68ap.RELEASE.dfu”
6.) Wait for iPhone to show a “white” screen
7.) Now you may proceed to downgrade!

Laatst gewijzigd door bartha; 2 June 2009 om 00:18.
  #1725  
Oud 2 June 2009, 12:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Daarom moet je ook je modelnummer checken. Aan de hand daarvan kan je zien uit welk land de iPhone komt Daarom ook mijn tweede linkje in mijn vorige post
Mijn modelnr is MB496. Maar op de pagina van je 2e linkje komt die zowat in alle landen voor

Model: MB496 iPhone 3G 16GB Black
Colour: Black
Capacity: 16GB
Memory - number of slots: Please tell us how many memory (RAM) slots this machine has.
Factory: 87 Please tell us where this machine is manufactured.
  #1726  
Oud 2 June 2009, 12:15
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

@xandyx, controleer bij het modelnummer welke letters er nog achter staan. Dit kan je o.a. op de achterzijde van de iPhone doos terug vinden. Dan wordt het denk ik al wat duidelijker
  #1727  
Oud 2 June 2009, 12:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Model staat op de doos? Dus je hebt die hele serial check site niet nodig zeg maar, omdat deze een incompleet modelnr geeft (zonder letters).
  #1728  
Oud 2 June 2009, 12:40
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xandyx Bekijk bericht
Model staat op de doos? Dus je hebt die hele serial check site niet nodig zeg maar, omdat deze een incompleet modelnr geeft (zonder letters).
Yep, achter op de doos staat links boven op de sticker duidelijk welk modelnummer je hebt.
  #1729  
Oud 2 June 2009, 15:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2008
Locatie: Heerhugowaard
Berichten: 26
Standaard

Weet iemand hier hoe ik at&t kan bellen/mailen in de US (vond zojuist via de modelnummer link dat die van mij uit de States komt) wat het kost om mijn iphone te unlocken. Via de site kan je nergens een gechikte link vinden, Ik vind dat na 1 jaar ik toch op zijn minst kan proberen..
  #1730  
Oud 2 June 2009, 15:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Doet AT&T niet, in amerika zijn ze niet verplicht iphones te unlocken. In europa moet dat na 1 jaar contract geloof ik.

Ik las op het officiele forum van AT&T dat ze nooit iphones unlocken.
  #1731  
Oud 2 June 2009, 15:22
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

AT&T zal jou iPhone niet unlocken omdat je een andere provider gebruikt, geen amerikaan bent en geen AT&T abbo hebt
  #1732  
Oud 2 June 2009, 20:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2008
Locatie: Heerhugowaard
Berichten: 26
Standaard

OK Thanks & Balen!! dan maar hopen dat de Yellows0w boys snel een fix vinden voor 3.0 upgrade
  #1733  
Oud 3 June 2009, 18:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 41
Standaard

Heb pas ook de 3G gehaald bij T-mobile en heb nu een Rebel-Sim V6.9. (abo gaat pas in aug in). Nu werkt t perfect met mn zakelijke KPN sim (is alleen zonder internet) met mn eigen KPN sim krijg ik me niet aan de praat, dit is een dual sim, kan het daar aan liggen ?
  #1734  
Oud 3 June 2009, 18:25
» iPhone UK 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2009
Berichten: 12
Standaard

Voor de belanghebbenden : ik heb een Iphone aangekocht, gelinkt met O2 (UK). Daar er eigenlijk nog geen goede oplossing voorhanden is om hem hier in Belgi te gebruiken, heb ik besloten om contact op te nemen met O2 om het toestel legaal te unlocken. De firma O2 wenst daar echter niet op in te gaan en vanmiddag hebben ze me nog eens telefonisch bevestigd dat O2 NOOIT de unlockcodes zal verstrekken, ook niet na het verstrijken van het abonnement.
  #1735  
Oud 3 June 2009, 19:14
bartha's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Vlaardingen (NL)
Berichten: 127
Standaard

@Fritzie

Voor een niet werkend internet zie de oplossing in eerdere post of kijk op www.harent.nl/iphone (daar staat ook een oplossing). Dual sims (KPN/Vodafone) worden vaak niet ondersteund, hieraan wordt nog wel gewerkt dus misschien over een paar weken met een nieuwe update dat het wel gaat werken!
PS: waarom heb je niet op de nieuwe iPhone gewacht?!

@Scrat
Is al even bekend. Enige oplossing is een Rebel sim of andere unlock sim. of wachten op een software matige unlock....
  #1736  
Oud 3 June 2009, 23:45
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 41
Standaard

@Bartha Ik wil sowieso alle modellen hebben dus daarom nog ff snel deze opgehaald ! Ik ben bang dat ik ff n paar weken moet wachten op FW 7.0, heb wel de programmer al besteld van Rebel Sim. Verder jammer dat ik niet 2 phones in mn profile kan zetten...
  #1737  
Oud 4 June 2009, 00:16
bartha's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Vlaardingen (NL)
Berichten: 127
Standaard

@Fritzie, Ik gebruik 2 iPhone's met de zelfde config 1: 2G 16GB, 2: 3G 16GB dus het zou wel moeten lukken!
  #1738  
Oud 4 June 2009, 12:04
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 41
Standaard

@Bartha ik bedoel het profiel van deze site, daar kan je maar 1 phone opgeven
  #1739  
Oud 4 June 2009, 15:01
bartha's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Locatie: Vlaardingen (NL)
Berichten: 127
Standaard

hehehe indd! zou ook wel heel me collectie er op willen zetten! Dus Webmaster TIP van de dag!
  #1740  
Oud 4 June 2009, 22:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2009
Berichten: 14
Standaard

Ik heb een rebel simcard aangeschaft maar ik krijg altijd het bericht: Geen simkaart genstalleerd. Ik zit momenteel bij Mobistar.
Heeft er iemand een oplossing voor het 'No Sim' probleem?

Michiel
Reageren

Labels
2.1, 2.2, baseband, downgrade, firmware, rebelsim, unlock 3g, unlock 3g 2.2.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 14:47
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 02:38
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:50.