2G unlock nodig voor T-mobile flex abonnement?

2G unlock nodig voor T-mobile flex abonnement? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iPhone 2G uit de US. deze is keurig geupgrade naar FW2.0.1 met jailbreak en unlock mbv winpwn 2.0.0.4. Ik heb een T-mobiel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 August 2008, 12:18
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Locatie: Badhoevedorp
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar Petmie
Question 2G unlock nodig voor T-mobile flex abonnement?

Ik heb een iPhone 2G uit de US. deze is keurig geupgrade naar FW2.0.1 met jailbreak en unlock mbv winpwn 2.0.0.4.
Ik heb een T-mobiel Flex abo en vraag me af of ik nog steeds een unlock moet doen bij het upgraden.
T-mobile is tenslotte een approved operator voor de iPhone.
wie kan me dus vertellen of ik voor altijd aan de jailbreak/unlock verbonden ben?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 August 2008, 12:30
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Ja, dat moet

Jouw iPhone is gelocked op het AT&T netwerk, dus zonder een unlockte baseband zul je alleen uit de voeten kunnen met een AT&T simkaart
  #3  
Oud 21 August 2008, 17:59
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Locatie: Badhoevedorp
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar Petmie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Ja, dat moet

Jouw iPhone is gelocked op het AT&T netwerk, dus zonder een unlockte baseband zul je alleen uit de voeten kunnen met een AT&T simkaart
Ik snap het misschien niet zo goed maar volgens de info van mijn iPhone heb ik "Firmware 2.0.1 (5B108): Baseband 04.05.04_G". volgens bootNeuter heb ik bootloader 3.9!? ik heb geen turbo sim of iets dergelijks.

Als ik dus een fw upgrade doe dan zou die toch met een t-mobile baseband ook geladen worden? of zie ik het verkeerd!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: [unlock] nodig voor jailbreak? yns Unlock 2 7 February 2011 22:15
iPhone 4: Unlock uit Flex-bundel maarten_deboer Unlock 10 21 October 2010 12:03
3GS dataverbruik bij overgang flex naar i-abonnement Mo-phone T-Mobile 1 30 August 2010 15:00
iPhone 3GS: T-mobile unlock 2e abonnement anahari Unlock 4 10 May 2010 11:36
Kosten iPhone i.c.m. T-Mobile Relax/Flex svenssonn T-Mobile 0 10 July 2008 20:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:24.