geen bereik na update

geen bereik na update discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Goede avond, Ik heb vanmiddag een Iphone aangeschaft het gaat om de Iphone 1e generatie 8 gig.. De versie die erop stond was 1.1.3 heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 September 2008, 02:30
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 90
Standaard geen bereik na update

Goede avond,

Ik heb vanmiddag een Iphone aangeschaft het gaat om de Iphone 1e generatie 8 gig.. De versie die erop stond was 1.1.3 heb hem toen geupdate met de update van Michael naar versie 2.0.1 had daarna geen bereik meer. Met wat ellende heb ik hem toen met winpwn 2.5 beta naar versie 2.0.2 gebracht en unlocked maar nog steeds geen bereik.

Het gaat om de provider orange/t-mobile

Kan iemand mij helpen?

Groeten,

Andr
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 September 2008, 02:36
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fool Bekijk bericht
Goede avond,

Ik heb vanmiddag een Iphone aangeschaft het gaat om de Iphone 1e generatie 8 gig.. De versie die erop stond was 1.1.3 heb hem toen geupdate met de update van Michael naar versie 2.0.1 had daarna geen bereik meer. Met wat ellende heb ik hem toen met winpwn 2.5 beta naar versie 2.0.2 gebracht en unlocked maar nog steeds geen bereik.

Het gaat om de provider orange/t-mobile

Kan iemand mij helpen?

Groeten,

Andr
download uit cydia het progje bootneuter en laat dat zijn werk doen, als het progje bezig is vooral nergens aankomen!

voila nadat alles klaar is en een reboot heb je netwerk
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #3  
Oud 3 September 2008, 11:05
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
download uit cydia het progje bootneuter en laat dat zijn werk doen, als het progje bezig is vooral nergens aankomen!

voila nadat alles klaar is en een reboot heb je netwerk
Dat heb ik helaas al geprobeerd, zijn er nog andere manieren?

Die instellingen staan namelijk op

Version 4.6
Neuter ON
Fakeblank OFF
Unlock On
  #4  
Oud 3 September 2008, 11:12
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fool Bekijk bericht
Dat heb ik helaas al geprobeerd, zijn er nog andere manieren?

Die instellingen staan namelijk op

Version 4.6
Neuter ON
Fakeblank OFF
Unlock On
herstel netwerk instellingen,

instellingen>algemeen>stel opnieuw in!

En als je er een sim oplossing tussen hebt zitten zit die er dan wel goed in?

of je moet em nog een keer jailbreaken en niet vergeten met activatie!

p.s pos je profiel aan daar staat dat je geen iphone hebt!
  #5  
Oud 3 September 2008, 11:28
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
herstel netwerk instellingen,

instellingen>algemeen>stel opnieuw in!

En als je er een sim oplossing tussen hebt zitten zit die er dan wel goed in?

of je moet em nog een keer jailbreaken en niet vergeten met activatie!

p.s pos je profiel aan daar staat dat je geen iphone hebt!
Hoi Tijn, thanks voor de reactie, via instelling heb ik het geporbeerd helaas niks, hoe kan ik hem me iphone jailbreaken met activatie?

Greets!
  #6  
Oud 3 September 2008, 11:37
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fool Bekijk bericht
Hoi Tijn, thanks voor de reactie, via instelling heb ik het geporbeerd helaas niks, hoe kan ik hem me iphone jailbreaken met activatie?

Greets!
download winpwn 2.5 beta 2 op winpwn.com
maak daarna een custom firmware met activatie!

je hebt wel de orginele firmware van apple nodig en bootloader files

de orginele firmware vind je hier:https://forum.iculture.nl/f59/i...-firmware.html

de bootloaderfiles vind je hier: http://www.enkrypted.com/bootloaders.rar

suc6
  #7  
Oud 3 September 2008, 11:43
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
download winpwn 2.5 beta 2 op winpwn.com
maak daarna een custom firmware met activatie!

je hebt wel de orginele firmware van apple nodig en bootloader files

de orginele firmware vind je hier:https://forum.iculture.nl/f59/i...-firmware.html

de bootloaderfiles vind je hier: http://www.enkrypted.com/bootloaders.rar

suc6
Maakt het nog uit welke versie ik er nu op gooi?
Vanaf versie 2.0 is het alleen voor de 2G en 3G, Ik heb eerste generatie maakt dat uit?
en zo'n custom firmware is gewoon dus die orginele van apple laden in winpwn en dan programma draaien?

Laatst gewijzigd door Fool; 3 September 2008 om 11:46.
  #8  
Oud 3 September 2008, 11:52
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fool Bekijk bericht
Maakt het nog uit welke versie ik er nu op gooi?
Vanaf versie 2.0 is het alleen voor de 2G en 3G, Ik heb eerste generatie maakt dat uit?
en zo'n custom firmware is gewoon dus die orginele van apple laden in winpwn en dan programma draaien?
Het is moeilijk te zeggen welke firmware je moet nemen, de een vindt 2.0.2 beter en de ander wil niet anders dan 2.0. Het is dus aan jou!

Een eerste generatie is 2g!

een custom firmware is de orginele firmware van apple maar dan aangepast door winpwn!
winpwn downloaden>instaleren>openen en dan doet/vraagt het programma de rest
  #9  
Oud 3 September 2008, 11:53
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
Het is moeilijk te zeggen welke firmware je moet nemen, de een vindt 2.0.2 beter en de ander wil niet anders dan 2.0. Het is dus aan jou!

Een eerste generatie is 2g!

een custom firmware is de orginele firmware van apple maar dan aangepast door winpwn!
winpwn downloaden>instaleren>openen en dan doet/vraagt het programma de rest
Oke, ga het opnieuw proberen ben benieuwd!
de Firmware is het aan het downloaden laat het weten... Bedankt voor de moeite in ieder geval!

Maar is het ook mogelijk om gewoon naar 1.1.4 te gaan?

EDIT

Edit door Cypher21: Graag voortaan zelf even de EDIT knop gebruiken



Laatst gewijzigd door cypher21; 3 September 2008 om 12:17.
  #10  
Oud 3 September 2008, 12:38
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Ja, het is mogelijk terug naar 1.1.4 te gaan.

Dit is echt NIET makkelijk!
Zoek even op het forum naar "downgraden"
  #11  
Oud 3 September 2008, 12:40
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Ja, het is mogelijk terug naar 1.1.4 te gaan.

Dit is echt NIET makkelijk!
Zoek even op het forum naar "downgraden"
Ja ben nu bezig met downgraden, helaas geen verbetering toen ik op versie 2.0.1 was
Downgrade is eindelijk gelukt naar 1.1.4 met Firmware 04.04.05_G
Maar helaas nog steeds geen bereik, hij vind 2 providers namelijk vodafone en KPN zal het aan orange liggen?

Laatst gewijzigd door Fool; 3 September 2008 om 13:38.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen bereik na update cydia + de/-installeren van apps, T-mobile toestel Cogy Jailbreak apps en thema's 6 3 November 2010 21:18
iphone geen tot bijna geen bereik Gewoon-jeroen iPhone algemeen 3 15 July 2010 20:21
Geen bereik bij switchen tussen GPRS en 3G na update 3.1.2. thalee86 iPhone algemeen 1 25 November 2009 15:10
iPhone: Geen bereik na pwnage update 2.2 Airborne Jailbreak 12 15 December 2008 18:59
geen bereik zomaar geen herstel of update jonathan1993 Unlock [archief] 3 29 October 2008 20:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:06.