iets raars met legale unlock

iets raars met legale unlock discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb verleden week mijn Iphone op een legale manier laten unlocken bij t mobile voor 120 euries dit omdat ik een paar maanden per ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 October 2008, 18:45
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: rosendaal
Berichten: 4
Standaard iets raars met legale unlock

Ik heb verleden week mijn Iphone op een legale manier laten unlocken bij t mobile voor 120 euries dit omdat ik een paar maanden per jaar in het buitenland zit, maar ik heb dus gewoon een 2 jarig abbonnement bij t mobile.
Het unlocken bij t mobile is zo gepiept alleen nou krijg ik als aanbieder alleen nog maar vodafone NL en mijn Tmobile kaartje zit er gewoon in, en als ik hem handmatig wil instellen op tmobile dan zegt hij geen netwerk aanwezig.
zet ik hem weer op automatisch springt hij weer naar vodafone NL en zet ik de 3G aan dan valt hij weg.
Weet iemand wat dit kan zijn, ik zal toch niet aan het roamen zijn
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 October 2008, 18:53
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Maar heb je nu een 1e gen Iphone (zoals in je profiel staat) of een 3G ik gok het laatste, dus moet je je profiel nog even aanpassen
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 7 October 2008, 20:47
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: rosendaal
Berichten: 4
Standaard

oh sorry ik dacht dat het wel duidelijk was omdat ik hem bij tmobile hebt laten unlocken, het gaat om de 3g
  #4  
Oud 7 October 2008, 20:50
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

en heb je je netwerk instellingen al gereset?
dat doe je door naar instellingen te gaan dan naar algemeen-stelopnieuw in-herstel netwerk instellingen
  #5  
Oud 7 October 2008, 20:58
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

het zou zomaar kunnen dat door een lage/ slechte verbinding bij Tmobile en dararoaming aan, je telfoon een sterker signaal oppakt, in dit geval Vodafone. Zou de tmobile service desk raadplegen, die kunnen zien hoe de routering verloopt.
  #6  
Oud 8 October 2008, 11:16
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: rosendaal
Berichten: 4
Standaard

ik heb hem gereset en precies hetzelfde, ik heb t mobile gebeld en ze zeiden dat ze niet konden zien of ik op het tmobile netwerk aangesloten ben, volgens mij is dat onzin maar ze verzekerde mij dat ze dat niet konden zien. ik moest het toestel maar laten repareren.
heeeft iemand anders hier nou ook last van na het unlocken?

nog een vraag, je kan met een nederlandse sim in nederland zeg bijv tmobile toch niet op een ander nederlands netwerk( KPN, Vodafone) bellen, zij zeggen dat het wel kan.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 8 October 2008 om 20:03. Reden: samenvoegen
  #7  
Oud 8 October 2008, 11:21
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Johnnyrenegade Bekijk bericht
nog een vraag, je kan met een nederlandse sim in nederland zeg bijv tmobile toch niet op een ander nederlands netwerk( KPN, Vodafone) bellen, zij zeggen dat het wel kan.
Ik heb een legale iPhone van tM laten unlocken, werkt keurig en volledig op KPN en ook nog steeds op tM
  #8  
Oud 8 October 2008, 19:48
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: rosendaal
Berichten: 4
Standaard

Beste R
Dat bedoel ik niet , ik bedoel met een nederlandse tmobile simkaart op bijv een andere ned provider bellen bijv KPN want dan moet je een KPN simcard erin zetten.
Dus ik wil zeggen als ik een KPN simcard erin heb zitten kan ik niet via Tmobile bellen.
Die keuze heb je alleen als je in het buitenland zit
  #9  
Oud 7 February 2009, 22:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2008
Berichten: 10
Standaard

Hoe gaat het in z,n werking een legale unlock via T-mobile? ik heb een telfort abbo en heb de 3g gekocht op marktplaats. kan ik m laten unlocken via T-mobile? ik heb het contract van de vorige eigenaar en de tel is nou zo,n 6 maand oud.
  #10  
Oud 8 February 2009, 12:11
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mister$ Bekijk bericht
Hoe gaat het in z,n werking een legale unlock via T-mobile? ik heb een telfort abbo en heb de 3g gekocht op marktplaats. kan ik m laten unlocken via T-mobile? ik heb het contract van de vorige eigenaar en de tel is nou zo,n 6 maand oud.
Als je even de moeite had genomen om de zoekoptie te gebruiken had je deze topic kunnen vinden: https://forum.iculture.nl/f14/i...-t-mobile.html
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #11  
Oud 8 February 2009, 13:25
wil wil is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 416
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
het zou zomaar kunnen dat door een lage/ slechte verbinding bij Tmobile en dararoaming aan, je telfoon een sterker signaal oppakt, in dit geval Vodafone. Zou de tmobile service desk raadplegen, die kunnen zien hoe de routering verloopt.
Dataroaming werkt alleen als je in buitenland zit. Dus met een T-Mobile kaart kan je alleen verbinding maken met T-Mobile als je in Nederland bent.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iets raars in cydia tomaugustinus Jailbreak 2 7 November 2010 19:09
iets raars met info iphone in itunes dendirk Archief 3 28 August 2009 22:36
iets raars kai824 iPhone algemeen 4 16 March 2009 19:59
iPhone: Iets raars met jailbreaken... basw84 Jailbreak 9 15 March 2009 18:05
iPhone 3G: Ervaringen met legale unlock wout76 Unlock 4 30 December 2008 14:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:35.