unlock sim probleem wie kan helpen?

unlock sim probleem wie kan helpen? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) hey! ik heb nu een probleem met me unlock turbosim.. ik had hem er vrijdag ingedaan werkte perfect! maar gisteravond nadat ik had gebeld..deed ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 November 2008, 13:28
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2008
Berichten: 60
Standaard unlock sim probleem wie kan helpen?

hey!

ik heb nu een probleem met me unlock turbosim.. ik had hem er vrijdag ingedaan werkte perfect!

maar gisteravond nadat ik had gebeld..deed ik hem in de jeans..uurtje later keek ik..en toen werd er gemeld wat niemand wilt zien...geen simkaart gevonden..


als ik mijn vodafone kaart erin doe vind ie hem wel..maar geen signaal uiteraard.. ik zie helemaal niks aan me unlock kaart..en er is ook niets speciaals mee gebeurd..kan iemand me zeggen wat is misschien over het hooft zie??

of issie gewoon dood naar 1 dag..dan moet ik gewoon terug naar de winkel..want das natuurlijk zonde geld..30 euri

gr tom
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 November 2008, 13:29
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Al een keer gereboot? Dat wil wel eens helpen
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 23 November 2008, 13:32
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2008
Berichten: 60
Standaard

jah al gedaan...meerdere malen.. ook flight mode..
  #4  
Oud 24 November 2008, 21:49
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 97
Stuur een bericht via Skype™ naar Joost91
Standaard

Draai je firmware 2.2? Het is een bekend probleem, zie de rest van het forum, dat alle unlocksims niet werken op deze firmware versie (in ieder geval de bijbehorende bootloader die er bijhoort). Verder kan het helpen om de unlocksim strakker vast te plakken tegen je originele sim (heeft bij mij geholpen).
  #5  
Oud 24 November 2008, 23:31
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2008
Berichten: 60
Standaard

ik draai gewoon 2,1 ik ga woensdag eerst naar de winkel..vind het eigenlijk niet kunnen binnen 24 uur dood..vraag eerst een nieuwe..en kunnen ze daar me sim vastmaken.. hoor zovaak dat de sim vast blijft zitten in de tray..daar heb ik ook geen zin in!

dank je wel voor je reactie!
  #6  
Oud 29 November 2008, 00:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Berichten: 8
Standaard

hallo in heb een iphone 3g onlangs in ny gekocht ,een unlockte versie
maar op itunes kan in niet,bellen en Wi-Fi lukt
ik heb mediamonkey gedownl ,als vervanging van itunes
die staat nu op mijn pc ,maar dit programma wil niet open gaan en ook niet syncronis
kan iemand mij helpen
  #7  
Oud 29 November 2008, 00:57
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cracker Bekijk bericht
hallo in heb een iphone 3g onlangs in ny gekocht ,een unlockte versie
maar op itunes kan in niet,bellen en Wi-Fi lukt
ik heb mediamonkey gedownl ,als vervanging van itunes
die staat nu op mijn pc ,maar dit programma wil niet open gaan en ook niet syncronis
kan iemand mij helpen
Wat kan je juist niet op itunes ? Heb je een account ? Zie je de iphone in itunes ? Graag een beetje meer uitleg aub !!!
  #8  
Oud 29 November 2008, 10:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Wat kan je juist niet op itunes ? Heb je een account ? Zie je de iphone in itunes ? Graag een beetje meer uitleg aub !!!
hoi
hij zegt dat de simkaart niet geschikt is voor met itunes te kunnen verbinden en ja hij staat wel in de lijst als ik opstart
  #9  
Oud 29 November 2008, 10:49
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Ik las ergens dat het kan helpen het in flight modus te zetten voordat jet het aansluit
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
  #10  
Oud 29 November 2008, 10:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Ik las ergens dat het kan helpen het in flight modus te zetten voordat jet het aansluit
thanx ,maar dat heb ik al verschillende keren geprobeerd
  #11  
Oud 3 December 2008, 00:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 1
Standaard

ik herken het probleem. Ik ben ook de winkel uitgegaan met werkende iPhone. De volgende dag (na een reboot) geen sim!
Terug naar de winkel, uren van alles getest maar niets hielp. Thuis weer van alles getest totdat.....yes yes als je na een reboot naar de settings gaat, en daar de netwerk instellingen reset.. NL KPN boven in beeld. Het werkt bij mij iedere keer. Ik hoop dat je er iets aan hebt

instellingen - algemeen - stel opnieuw in - netwerk instellingen , bedoel ik

Laatst gewijzigd door King1987; 3 December 2008 om 00:38. Reden: Edit knop gebruiken aub
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: iPhone 4 Vodafone UK Unlock - Wie kan helpen? Harrypotter Unlock 41 6 March 2011 00:15
wie kan mij helpen met unlock voor de iphone 4 halil66 Unlock 21 6 October 2010 20:04
Probleem wie kan mij helpen?? joeyg19 Archief 5 24 June 2009 11:28
Opstart Probleem Wie Kan Me Helpen??? martijntju Archief 3 26 June 2008 21:01
Probleem met i-phone , wie kan helpen ?? Max Wassink Archief 2 15 June 2008 15:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:01.