Na unlock wordt verkeerd netwerk weergegeven bij herplaatsen originele simkaart

Na unlock wordt verkeerd netwerk weergegeven bij herplaatsen originele simkaart discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Na het plaatsen van een simkaart van Vodafone om te testen of de unlock werkt wordt bij netwerk ook bij de originele T-Mobile simkaart Vodafone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 January 2009, 18:52
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Heesch
Berichten: 16
Send a message via twitter to carlo
Standaard Na unlock wordt verkeerd netwerk weergegeven bij herplaatsen originele simkaart

Na het plaatsen van een simkaart van Vodafone om te testen of de unlock werkt wordt bij netwerk ook bij de originele T-Mobile simkaart Vodafone weergegeven.
Na herinstallatie is het niet opgelost.
Iemand een oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 January 2009, 20:02
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dit ligt volgens mijn aan vodafone, ik heb in mijn simlock vrije iPhone (orgineel) ook een vodafone simkaart gedaan (nog geen minuut) en daarna wat ik ook doe, nog niet hersteld overgens, altijd vodafone
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 16 January 2009, 20:34
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 89
Standaard

Dit kan te maken hebben met Carrier settings. Kijk eens bij Settings --> info wat je carrier is. Als je een jailbreak heb kan je het ook proberen te herstellen met MakeitMine
  #4  
Oud 16 January 2009, 20:37
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

bij mij staat er ook wat anders door middel van make it mine

Maar als ik dan ga naar instellingen/aanbieder is dat en blijft dat vodafone, ondanks een kpn kaartje. Ik kan zelfs KPN aanvinken. Maar vodafone pakt hij
  #5  
Oud 16 January 2009, 21:20
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Heesch
Berichten: 16
Send a message via twitter to carlo
Standaard

Ook door MiM aangepast
Maar bij settings staat Vodafone
  #6  
Oud 17 January 2009, 10:15
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ken/heb het probleem niet, maar misschien helpt het als je de netwerkinstellingen hersteld?
Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #7  
Oud 17 January 2009, 10:18
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Heesch
Berichten: 16
Send a message via twitter to carlo
Standaard

Al gedaan maar geen resultaat
  #8  
Oud 20 January 2009, 21:26
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik heb vandaag hetzelfde probleem. Nederlandse iPhone 3g zonder simlock (via officiele weg), vandaag even een Vodafone kaartje in gehad om iets uit testen. Vijf minuten later KPN kaartje er weer in. Blijft nu dus steeds vodafone NL weergeven.

Ik heb een backup terug gezet. Ik heb een herstel gedaan en daarna weer gejailbreaked, maar blijft vodafone NL weergeven.

Bij Instellingen->Aanbieders kies ik of voor automatisch of voor KPN NL maar helpt niets. Overigens kan ik Vodafone of T-Mobile daar niet aanvinken want dan krijg ik een foutmelding. Roaming staat uit.
  #9  
Oud 21 January 2009, 09:17
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ik heb dus hetzelfde Debeone, ik heb me er maar bij neergelegd, blijkbaar is vodafone een zeer agressieve provider. Ik heb met makeitmine een andere tekst bij de provider in mn springboard neer gezet (had ik al) en bel nu maar via het vodafone netwerk (1 voordeel, 3G is sneller dan met het kpn netwerk )
  #10  
Oud 21 January 2009, 09:36
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Heesch
Berichten: 16
Send a message via twitter to carlo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
bel nu maar via het vodafone netwerk (1 voordeel, 3G is sneller dan met het kpn netwerk )
Hij geeft wel Vodafone aan maar als het goed is bel je wel gewoon via de provider van de simkaart die in de iPhone zit. Anders wordt het wel een dure hobby!
  #11  
Oud 21 January 2009, 10:08
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Berichten: 5
Standaard

Ja lijkt me ook dat ik nu via KPN bel maar ziet er toch vreemd uit. Kan me niet voorstellen dat het aan vodafone ligt Het ligt volgens mij toch echt aan de iPhone want bij andere telefoons geeft de simkaart gewoon KPN aan.

Iemand een idee hoe je kan testen met welke provider je belt? (afgezien van wat er boven in de statusbalk staat, natuurlijk)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
telefoonnummers verkeerd weergegeven JuutM iTunes 3 11 August 2010 00:28
GMail: naam verkeerd weergegeven dsfsdfdf iPhone algemeen 0 3 October 2009 15:46
contactpersonen verkeerd weergegeven ovoda iTunes 2 25 November 2008 09:37
PDF wordt niet correct weergegeven LA_Ranger iPhone algemeen 0 9 April 2008 18:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:12.