iphone 2G downgraden naar 2.x.x

iphone 2G downgraden naar 2.x.x discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door pwain Hmm...de enige mogelijkheid dat wanneer ik de iPhone kan zien in Windows is wanneer de iPhone 'normaal' aanstaat. In mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 24 March 2009, 02:09
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pwain Bekijk bericht
Hmm...de enige mogelijkheid dat wanneer ik de iPhone kan zien in Windows is wanneer de iPhone 'normaal' aanstaat. In mijn geval dus: Slide for Emergency.

Alle andere toestanden: Zwart scherm (DFU) of herstel mode: USB stekker leiden er gewoon toe dat Windows hem niet meer ziet in iTunes.
Probeer het nog eens op een mac
en bij foutmelding windows quickpwn draaien
Ik had hem op windows zo weer aan de praat
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 24 March 2009, 02:13
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Probeer het nog eens op een mac
en bij foutmelding windows quickpwn draaien
Ik had hem op windows zo weer aan de praat
Ik doe nog enkele laatste pogingen. Net nog eens op een Mac geprobeerd (error 21).

Morgen zal ik het eens met een frisse kop opnieuw bekijken.Alvast bedankt voor je raad!
  #23  
Oud 24 March 2009, 02:38
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Michael kan jij me eens zeggen wat ik exact moet doen? Ik heb al tientallen pogingen gedaan en ik weet het compleet niet meer.

Ik heb nu terug mijn iPhone in de toestand gekregen 'slide for emergency'. Deze toestand is de ENIGE methode waarbij iTunes in Windows de iPhone herkent.

Wel knopjes moet ik nu indrukken en hoelang? Ik heb elke combinatie al gehad. Maar blijkbaar moet ik toch iets verkeerd doen.
  #24  
Oud 24 March 2009, 13:34
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

pfff wat een gedoe zeg. Vorige nacht tientallen keren geprobeerd zonder succes!

Wat ik nu gedaan heb:
Mac: 10.5.5 + iTunes 8.1.
PwnageTool opnieuw gebruikt en nieuwe custom firmware laten maken. Bij de vraag of mijn iPhone al gepwoned was heb ik nee gezegd. Vervolgens de DFU mode via de PwnageTool gelanceerd. Nadien iTunes gestart en de nieuwe custom firmware gebruikt.

Voila...de iPhone is nu aan het restoren. Nu een nieuwe poging voor 3.0 werkend te krijgen
  #25  
Oud 24 March 2009, 13:46
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pwain Bekijk bericht
pfff wat een gedoe zeg. Vorige nacht tientallen keren geprobeerd zonder succes!

Wat ik nu gedaan heb:
Mac: 10.5.5 + iTunes 8.1.
PwnageTool opnieuw gebruikt en nieuwe custom firmware laten maken. Bij de vraag of mijn iPhone al gepwoned was heb ik nee gezegd. Vervolgens de DFU mode via de PwnageTool gelanceerd. Nadien iTunes gestart en de nieuwe custom firmware gebruikt.

Voila...de iPhone is nu aan het restoren. Nu een nieuwe poging voor 3.0 werkend te krijgen
Als je geen account hebt als developer zou ik het niet doen want je komt niet langs het activatiescherm
  #26  
Oud 24 March 2009, 13:47
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Als je geen account hebt als developer zou ik het niet doen want je komt niet langs het activatiescherm
Hmm er zou toch een truc zijn, niet? Eerst naar 2.02 en dan 3.0. Op die manier zou je geactiveerd moeten blijven.

Probleem is dat ik nu niet naar 2.02 kan gaan. iPhone blijft bij restoren nu in een loop zitten?!
  #27  
Oud 24 March 2009, 13:49
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Als je geen account hebt als developer zou ik het niet doen want je komt niet langs het activatiescherm
je komt er langs met de orginele at&t sim er in langs maar zodra je er een andere sim er in stopt dan moet je verbinden met itunes, waarschijnlijk wist je dit al!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #28  
Oud 24 March 2009, 13:52
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
je komt er langs met de orginele at&t sim er in langs maar zodra je er een andere sim er in stopt dan moet je verbinden met itunes, waarschijnlijk wist je dit al!
Nope dit wist ik niet. Nu de orginele AT&T kaart heb ik nog wel. Maar je bedoelt van zodra ik mijn eigen SIM kaart plaatst moet de telefoon geactiveerd worden?

Wat als ik dan terug de AT&T kaart erin steek? Blijft hij dan zeuren over die activatie?

De baseband blijft toch ongewijzigd bij de eerste generatie iPhone.
  #29  
Oud 24 March 2009, 13:55
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pwain Bekijk bericht
Nope dit wist ik niet. Nu de orginele AT&T kaart heb ik nog wel. Maar je bedoelt van zodra ik mijn eigen SIM kaart plaatst moet de telefoon geactiveerd worden?

Wat als ik dan terug mijn eigen kaart erin steek? Blijft hij dan zeuren over die activatie?

De baseband blijft toch ongewijzigd bij de eerste generatie iPhone.
je hebt er niks aan met de orginele sim van att, want ij blijft om die activatie zeuren!

de baseband blijft ongewijzigd, ik ben zelf ook een beetje aan het proberen om naar 3.0 te gaan met mijn 2G!

Ik heb bereik maar kom niet langs de activatie dat is het enige probleem, ik kom vanuit dfu heel makkelijk naar 2.2.1
  #30  
Oud 24 March 2009, 14:06
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Hmm ik zit nu op 2.02 maar QuickPwn RC3 wil het maar niet doen.
  #31  
Oud 24 March 2009, 14:19
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pwain Bekijk bericht
Hmm ik zit nu op 2.02 maar QuickPwn RC3 wil het maar niet doen.
ik zit nu op 2.0 gelukkig doet mijn quickpwnrc3 het nog wel bij mij, even kijken of vanuit 2.0 de activatie blijft hangen als ik update naar 3.0(denk het niet maar kan het toch proberen)
  #32  
Oud 24 March 2009, 15:43
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
ik zit nu op 2.0 gelukkig doet mijn quickpwnrc3 het nog wel bij mij, even kijken of vanuit 2.0 de activatie blijft hangen als ik update naar 3.0(denk het niet maar kan het toch proberen)
En heb je al succes?!

Ik zit op 2.02 maar QuickPwn RC2 werkt niet. Als ik dan gebruik maak van RC3 dan blijft hij hangen op:
"Wait for your iPhone to connect in Recovery Mode..."
Ondertussen staat de iPhone al in Recovering Mode maar QuickPwn blijft gewoon maar hangen.


QuickPwn 2.2.5 (Mac versie) doet het helemaal niet. Hij zegt dat deze firmware niet ondersteunt wordt.

Ook via de PwnageTool kan ik geen Custom firmware maken van 2.02.
  #33  
Oud 24 March 2009, 15:59
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pwain Bekijk bericht
En heb je al succes?!

Ik zit op 2.02 maar QuickPwn RC2 werkt niet. Als ik dan gebruik maak van RC3 dan blijft hij hangen op:
"Wait for your iPhone to connect in Recovery Mode..."
Ondertussen staat de iPhone al in Recovering Mode maar QuickPwn blijft gewoon maar hangen.


QuickPwn 2.2.5 (Mac versie) doet het helemaal niet. Hij zegt dat deze firmware niet ondersteunt wordt.

Ook via de PwnageTool kan ik geen Custom firmware maken van 2.02.
ik heb nog geen succes, ik heb het nu vanaf elke firmware geprobeerd om langs de activatie te komen maar zonder hulp van andere progjes gaat het me niet lukken, toch echt wachten totdat er iemand een aangepaste quickpwn heeft waarmee 3.0 te jailbreaken is of natuurlijk het dev-team!

Raar dat jij hem niet soepel terug krijgt, vanuit dfu kan ik elke firmware terug zetten vanaf 2.x.x en hoger!
  #34  
Oud 24 March 2009, 16:02
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
Raar dat jij hem niet soepel terug krijgt, vanuit dfu kan ik elke firmware terug zetten vanaf 2.x.x en hoger!
Ik heb hem terug soepel hoor. Ik krijg er terug netjes een custom firmware 2.2.1 op...geen probleem. Alleen heb ik lang bezig geweest om hem soepel te krijgen. De DFU mode activeren via de Pwnage Tool deed de truc bij mij...Vreemd maar ja.

Alleen nu 2.02 unlocken lukt niet?! QuickPwn RC3 blijft hangen, de RC2 doet niets. Eens zien of ik met WinPwn iets kan doen met 2.02.
  #35  
Oud 24 March 2009, 17:20
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Eindelijk ik ben er net in geslaagd om 2.02 te activeren en te unlocken. Het blijkt dat QuickPwn ook de volgende services in gebruik neemt: Terminal, Messenger en Telnet. Net deze 3 services waren uitgeschakeld op de Windows laptop. Tjonge wat zit die Windows toch raar in elkander

Maar goed...2.02 is zoals ik hem wil...nu updaten naar 3.0.
  #36  
Oud 24 March 2009, 17:24
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pwain Bekijk bericht
Eindelijk ik ben er net in geslaagd om 2.02 te activeren en te unlocken. Het blijkt dat QuickPwn ook de volgende services in gebruik neemt: Terminal, Messenger en Telnet. Net deze 3 services waren uitgeschakeld op de Windows laptop. Tjonge wat zit die Windows toch raar in elkander

Maar goed...2.02 is zoals ik hem wil...nu updaten naar 3.0.
hou me op de hoogte of jij wel langs de activatie komt want ik ben er nog steeds niet in geslaagd!
  #37  
Oud 24 March 2009, 17:25
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
hou me op de hoogte of jij wel langs de activatie komt want ik ben er nog steeds niet in geslaagd!
De update van 3.0 is bezig Spannend...
  #38  
Oud 24 March 2009, 17:29
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pwain Bekijk bericht
De update van 3.0 is bezig Spannend...
ik wil je niet teleurstellen maar denk dat het zeker niet gaat werken!
  #39  
Oud 24 March 2009, 17:32
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

YES!!!!!!!!

Het lukt dus wel...ik ben gewoon voorbij de activatie. Mijn AT&T simkaart zit er nog in. Zal straks eens de SIM switchen. Maar 3.0 werkt gewoon!
  #40  
Oud 24 March 2009, 17:35
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Ook de unlock werkt perfect. Ik heb net even de SIM gewisseld. Geen probleem.
Reageren

Labels
downgrade, firmware 3, iphone2g


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: iphone 3g legale unlock downgraden naar 3.1.3 PindaNL Unlock 1 13 March 2011 20:22
iPhone: downgraden iphone 4 4.0.2 naar 4.0.1 trimix Jailbreak 6 19 September 2010 13:06
iPhone: Iphone 3.1 JB downgraden naar 3.0? djvleeg Jailbreak 7 13 October 2009 18:55
iPhone 2.1 downgraden naar 2.0 KingAchill iPhone algemeen 6 27 October 2008 00:12
2.0 naar 1.1.4 downgraden en nu een gelockte iphone :-S gio1984 Archief 2 10 August 2008 09:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:15.