Quickpwn iPhone niet laten activeren

Quickpwn iPhone niet laten activeren discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo mensen, ik heb de iPhone 3.0 firmware op mijn iPhone gezet maar ik moest hem activeren en dat ging niet. Dus ik heb met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 March 2009, 12:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 193
Standaard Quickpwn iPhone niet laten activeren

hallo mensen,

ik heb de iPhone 3.0 firmware op mijn iPhone gezet maar ik moest hem activeren en dat ging niet.

Dus ik heb met een tutorial van internet het voor elkaar gekregen terug te gaan naar 2.1. Hiervoor moest je Quickpwn gebruiken.
Echter activeert Quickpwn mijn iPhone terwijl ik een abonement van T-Mobile hoeft en dat hoeft dus niet.

Omdat Quickpwn mijn iphone activeert krijg ik geen verbinding. dus ik ben opzoek naar een mogelijkheid dat quickpwn hem niet activeert zodat ik mijn iPhone met 2.1 firmware en 3.0 baseband kan activeren via iTunes.

Is dit mogelijk? Of krijg ik dan alsnog de melding van iTunes dat ik geen lid van van het dev program en dat hij niet wil activeren? Ik heb momenteel dus 2.1 firmware en 3.0 baseband.

wie kan mij helpen? Ik wil graag weer bereikbaar zijn!
Een manier om 3.0 werken te activeren is natuurlijk ook best.

bedankt alvast,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 March 2009, 15:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 193
Standaard

oke. ik heb het voor elkaar gekregen om een t-mobile iphone met t-mobile simkaart na een update naar 3.0 weer werkend te krijgen.

Als er mensen willen weten hoe, dan moeten ze me maar ff PM'n

Laatst gewijzigd door iDavid; 23 March 2009 om 16:00.
  #3  
Oud 23 March 2009, 16:10
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Zet gerust hier je oplossing maar.
veel makkelijker.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Codeslot zelf laten activeren Freelancer iPhone algemeen 14 7 December 2010 11:17
iPhone: Mac Quickpwn 2.2 ziet iphone 2.2.1 niet. mcblom Jailbreak 8 17 June 2009 01:54
itunes acount laten activeren door klantenservice jesso88 Archief 1 17 June 2009 00:07
iPhone: Na quickpwn reboot de iPhone niet deligne Jailbreak 19 20 September 2008 02:02
Activeringsproblemen en zelf laten activeren Ni3L50L T-Mobile 1 5 August 2008 17:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:02.