Codeslot zelf laten activeren

Codeslot zelf laten activeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil graag zelf snel de codeslot activeren als ik hem achter laat op de bureau bijvoorbeeld. Het is heel irritant dat je alleen de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 October 2010, 18:01
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 7
Standaard Codeslot zelf laten activeren

Ik wil graag zelf snel de codeslot activeren als ik hem achter laat op de bureau bijvoorbeeld. Het is heel irritant dat je alleen de tijdinterval kan veranderen en niet een knop hiervoor kan instellen.

Is hier ergens een optie voor? Ik heb nergens iets kunnen vinden. Als er een app hiervoor is, dan graag! Als het maar een beveiliging is op mijn iphone snel te locken.

Bijvoorbeeld door 3x de home button te klikken gaat hij in codeslot mode.

Laatst gewijzigd door Freelancer; 15 October 2010 om 18:12.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 October 2010, 18:03
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Bedoel je dat je wil dat als iemand hem aanzet dat hij eerst een pincode moet intoetsen? In geval van ja kan je toch gewoon op sleep drukken als je wegloopt van je bureau?
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 15 October 2010, 18:07
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 7
Standaard

Nee, want dan moet ik elke keer wanneer ik hem op sleep zet de pincode invoeren... Dat is niet de bedoeling.

Zo moet ik dan 100x op een dag de pincode invoeren...
Terwijl ik dit alleen op 2\3 momenten op een dag wil hebben, wanneer ik dit wil.
  #4  
Oud 15 October 2010, 18:20
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Auto sleep uitzetten en alleen op sleep drukken als jij dat wil.
  #5  
Oud 15 October 2010, 18:27
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 7
Standaard

Dat is ook geen optie, dan heb ik heel snel een lege batterij.
En sleep gebruik ik heel veel.
  #6  
Oud 15 October 2010, 18:35
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Dus als ik het goed begrijp heb je nu geen codeslot, maar je wil het wel snel kunnen inschakelen als je ff weg loopt?
  #7  
Oud 15 October 2010, 18:40
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 7
Standaard

Ja ik heb het nu uitgezet, omdat het vreselijk irritant is om onnodig die code in te voeren steeds.

Ik zou graag als ik even wegloop dit met een snel toets willen doen. Bv. 3x home button klikken om de codeslot te laten activeren of een ander soort beveiliging.

Ik hoop dat er ergens al een bestaande concept hiervoor is.
  #8  
Oud 15 October 2010, 19:01
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Zoiets zou best via activator (uit cydia) geactiveerd kunnen worden, maar dan moet daar wel een app voor zijn.
  #9  
Oud 15 October 2010, 20:22
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 7
Standaard

Ja activator heb ik al. Ik zoek me al de hele dag rot naar een app uit de app store of cydia...

Als iemand wat weet of vind, dan hoor ik het graag!
  #10  
Oud 15 October 2010, 20:41
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Je zou Quicklock uit cydia eens kunnen proberen, weet alleen niet of je dan ook een pincode kan instellen... Maar je krijgt hierbij een icon op je springboard, tap die en je springboard gaat op lock.
  #11  
Oud 15 October 2010, 21:00
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 7
Standaard

Ik had beide, zowel quicklock als quicklock 2 geprobeerd, maar hij gaat alleen op sleep. Geen codeslot dan.
  #12  
Oud 15 October 2010, 21:15
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Hmmm, dan is dat geen optie, misschien dat iemand anders een helder moment heeft...
  #13  
Oud 15 October 2010, 22:55
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

Laat jij je iPhone onbeheerd achter? Waarom neem je hem niet mee !?
  #14  
Oud 15 October 2010, 23:24
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 7
Standaard

Het gaat erom dat ik ook de mogelijkheid\optie heb om hem BEHEERD achter te laten. Het is een iPhone, dus kan ik er meer van verwachten op een logische manier natuurlijk. Er zijn natuurlijk ook andere redenen. Anders had ik wel een 10 euro telefoon genomen en dan overal meegenomen.
  #15  
Oud 7 December 2010, 10:17
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard

Ik zie dat ik hem alleen op Codeslot DIRECT kan zetten
vroeger kon je kiezen na een paar uur?

komt denk ik door exchange (voor gmail contacts nodig)
maarre waar zet ik dat weer op een paar uur kan het even niet vinden

laat maar
oplossing
Androidlock

Laatst gewijzigd door jetgadget; 7 December 2010 om 10:24.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wekker + Codeslot sunaivod iPhone algemeen 2 15 July 2009 18:53
itunes acount laten activeren door klantenservice jesso88 Archief 1 16 June 2009 23:07
iPhone 3G: Quickpwn iPhone niet laten activeren iDavid Unlock 2 23 March 2009 15:10
Activeringsproblemen en zelf laten activeren Ni3L50L T-Mobile 1 5 August 2008 16:13
iPhone abonnement overal zelf te activeren? Havoc Archief 1 13 January 2008 20:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:39.