Rebel SIM Vodafone werkt niet

Rebel SIM Vodafone werkt niet discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) In mijn nokia N70 staat het wel, maar in mijn oude nokia 6310i weer niet. Dus dan kan kloppen.....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 2 June 2009, 13:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

In mijn nokia N70 staat het wel, maar in mijn oude nokia 6310i weer niet. Dus dan kan kloppen..
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 2 June 2009, 13:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

N95 heeft het ook. Heb het trouwens ook in een nieuwe samsung voor elkaar gekregen. Ben even de naam kwijt. Zoek eventjes iemand met een wat nieuwere nokia kijk eerst bij zijn instellingen voordat je de simkaart weer gaan uitwisselen bespaard je wat moeite.
  #23  
Oud 2 June 2009, 13:29
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Standaard

Nou mensen, ik heb alles gedaan, maar het lukt me niet . Verdomme, ik baal er echt van.

What to do !
  #24  
Oud 2 June 2009, 13:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

Ik had hetzelfde probleem met 3 iphones dit was allemaal opgelost door de oplossing die ik je zojuist gaf.
Edit dit was allemaal Vodafone.

Laatst gewijzigd door flyte; 2 June 2009 om 13:37.
  #25  
Oud 2 June 2009, 13:39
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door flyte Bekijk bericht
Ik had hetzelfde probleem met 3 iphones dit was allemaal opgelost door de oplossing die ik je zojuist gaf.

Ik denk dat ik dan even een andere nokia moet opzoeken, van mijn broer.
Die zie ik vanavond.

Ik zet nog even de stappen duidelijk op een rijtje, kijken of ik het snap:

1. Vodafone Simkaart in nokia doen, daar handmatig netwerk selecteren (tmobile/ kpn) en dan weer op vodafone zetten. En dan 3g naar 2g zetten. daarna even naar een nummer bellen om te testen (las ik in handleiding)
2. in de iPhone, 3g uit en dataroaming aan zetten.
3. iPhone uit zetten
4. Vodafone kaartje + rebel sim in de iPhone plaatsen
5. Wachten op verbinding.
6. Misschien aiplane modus aan en uit zetten.


Klopt dit?
  #26  
Oud 2 June 2009, 13:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

bij stap een eerst de netwerk modus en er zal niet 2g staan eerder GSM. daarna pas tmobile of wat anders selecteren en dan vodafone (handmatig).
  #27  
Oud 2 June 2009, 13:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Volgens mij eerst sim op 2G zetten in de nokia en daarna sim resetten.
  #28  
Oud 2 June 2009, 14:03
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Standaard

oke bedankt ! ik ga het vanavond proberen.

Bedankt voor jullie support mensen
  #29  
Oud 2 June 2009, 16:18
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Th00mz Bekijk bericht
oke bedankt ! ik ga het vanavond proberen.

Bedankt voor jullie support mensen

De meeste Vodafone sim's werken NIET met de Rebel SIM.
  #30  
Oud 4 June 2009, 01:48
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Standaard

ALLES geprobeerd, en stappen herhaald.

En het werkt gewoon niet
Reageren

Labels
iphone3g16gbwit, rebelsim, vodafone, werkt niet


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Rebel-sim.nl hardware-unlock (Vodafone) OS 3.0 update Guido85 Unlock 6 22 June 2009 01:22
iPhone 3G: Unlock sim voor vodafone besteld bij rebel-sim.nl iPhone3G-er Unlock 7 16 June 2009 21:58
iPhone 3G: Edge werkt niet met Rebel Simcard. conspiracy Unlock 0 22 April 2009 15:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:09.