Rebel SIM Vodafone werkt niet

Rebel SIM Vodafone werkt niet discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Dag mensen, ik ben nieuw op dit forum. En heb even rond gezocht, maar vind niet echt een duidelijk topic met een oplossing. Ik heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 2 June 2009, 11:36
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Question Rebel SIM Vodafone werkt niet

Dag mensen, ik ben nieuw op dit forum. En heb even rond gezocht, maar vind niet echt een duidelijk topic met een oplossing.

Ik heb een witte iphone 3g 16GB gekocht, via een vriend. Hij gebruikte hem ook met een rebel sim, + t mobile simkaart. Ik zag in de telefoon geschiedenis ook dat hij er mee gebeld / gesmst had. Dus de telefoon werkt zeker weten.
Ik zelf heb vodafone, en wil niet overstappen. Ik heb de Rebel simcard besteld en er werd mij overtuigd dat hij zal werken met vodafone. Maar toen ik hem er in deed + vodafone sim, kreeg ik 1 puntje bereik en na een tijdje 'geen service'. Ik weet zeker dat mijn simkaart ouder is dan 1,5 jaar. Dit is mijn 2e rebel sim, en de rebel sim werkt wel met T Mobile.

Hoe kan ik weten wat voor provider mijn toestel dan wel ondersteund? Want bij tmobile geeft hij ook een lock aan, maar werkt na de rebel WEL.

Wat kan ik nu het allerbeste doen? Ook i.v.m vodafone?

Mvg
Thomas
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 June 2009, 12:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Ik heb ook vodafone en een rebel sim, werkt prima. Moet alleen af en toe mn sim resetten (1x in de 2 a 3 weken).

Ik gebruik software versie v69 op mijn rebel sim, dan roaming aan, 3g uit in de instellingen van de iphone.
En je sim op handmatig vodafone zetten in bijv. een nokia, niet op automatisch netwerk zoeken.
  #3  
Oud 2 June 2009, 12:09
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xandyx Bekijk bericht
Ik heb ook vodafone en een rebel sim, werkt prima. Moet alleen af en toe mn sim resetten (1x in de 2 a 3 weken).

Ik gebruik software versie v69 op mijn rebel sim, dan roaming aan, 3g uit in de instellingen van de iphone.
En je sim op handmatig vodafone zetten in bijv. een nokia, niet op automatisch netwerk zoeken.
Maar het werkt met geen een vodafone simkaart, heb zelfs een brand nieuwe gekocht. Ook daar werkt het niet mee.. en hoe reset jeje simkaart?
  #4  
Oud 2 June 2009, 12:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Mijn vodafone sim is denk ik 2 jaar oud. Resetten doe ik altijd zo:

1) sim in nokia
2) automatisch netwerk zoeken op handmatig zetten
3) dan kies ik een verkeerde provider (kpn / tmobile)
4) je krijgt dan een melding "toegang geweigerd"
5) handmatig vodafone kiezen en sim uit de nokia

en dan check ik op mn iphone dubbel of 3g uitstaat en roaming aan. Zet ik m in airplane modus (in instellingen) wacht een paar seconden en doe mn sim + rebel in de telefoon. En als laatste gaat de airplane modus weer uit.

En dan verschijnt vodafone in beeld. (soms geeft hij aan dat er geen sim is maar deze verdwijnt na een paar seconden, je moet de rebel soms wat tijd geven om te werken)
  #5  
Oud 2 June 2009, 12:23
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xandyx Bekijk bericht
Mijn vodafone sim is denk ik 2 jaar oud. Resetten doe ik altijd zo:

1) sim in nokia
2) automatisch netwerk zoeken op handmatig zetten
3) dan kies ik een verkeerde provider (kpn / tmobile)
4) je krijgt dan een melding "toegang geweigerd"
5) handmatig vodafone kiezen en sim uit de nokia

en dan check ik op mn iphone dubbel of 3g uitstaat en roaming aan. Zet ik m in airplane modus (in instellingen) wacht een paar seconden en doe mn sim + rebel in de telefoon. En als laatste gaat de airplane modus weer uit.

En dan verschijnt vodafone in beeld. (soms geeft hij aan dat er geen sim is maar deze verdwijnt na een paar seconden, je moet de rebel soms wat tijd geven om te werken)
ik heb je stappen doorlopen, maar ik krijg: Geen simkaart geinstalleerd .

Echt balen dit ..
  #6  
Oud 2 June 2009, 12:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Je hebt zeker geen usb programmer om nieuwe software op de rebelsim te zetten?
Die was ik ook bij aanschaf vergeten

Rebelsim brengt om de zoveel tijd nieuwe software uit zodat je je rebelsim kunt updaten.
  #7  
Oud 2 June 2009, 12:31
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xandyx Bekijk bericht
Je hebt zeker geen usb programmer om nieuwe software op de rebelsim te zetten?
Die was ik ook bij aanschaf vergeten

Rebelsim brengt om de zoveel tijd nieuwe software uit zodat je je rebelsim kunt updaten.
Nee die heb ik helaas niet, ik heb al 2 rebel sims besteld, dat is 40 euro, en nu ook nog zoiets er bij .. de prijs loopt steeds hoger op .

is er geen enig andere manier ?
  #8  
Oud 2 June 2009, 12:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

Lees de handleiding je mist een stap of doet iets fout. Zet je je sim in de nokia wel op gsm modus ?
  #9  
Oud 2 June 2009, 12:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Mijn kennis houd hier een beetje op, als de bestelde rebelsims niet werken zou je met de leverancier kunnen overleggen wat je moet doen.

En anders zou ik de koop terugdraaien. Helemaal omdat er binnenkort misschien een nieuwe iphone uitkomt.
  #10  
Oud 2 June 2009, 12:37
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door flyte Bekijk bericht
Lees de handleiding je mist een stap of doet iets fout. Zet je je sim in de nokia wel op gsm modus ?
ja, ik doe hem in mijn samsung, zet em op handmatig, dan tik ik kpn aan, dan verliest hij verbinding. Daarna doe ik hem weer op vodafone, dan heb ik weer bereik.
Doe hem daarna in de telefoon, maar vind ' geen sim kaart '



en xandyx, ik heb al contact opgenomen ik wacht op een reactie !
  #11  
Oud 2 June 2009, 12:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

Dan mis je die stap die ik bedoel.
Je dient de sim te reseten naar GSM in plaats van 3G of wat dan ook.
heb eventueel mijn handleiding nog wel ergens ?
  #12  
Oud 2 June 2009, 12:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Wat Flythe eigenlijk bedoeld is dat je de telefoon (samsung) op 2G zet ipv 3G.
Weet niet of je bij samsung die keuze wel in het menu hebt.

2G word ook wel GSM mode genoemd. 3G word ook wel UMTS of 3G/GPRS genoemd.

En daarna het reset truckje doet.
  #13  
Oud 2 June 2009, 12:43
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door flyte Bekijk bericht
Dan mis je die stap die ik bedoel.
Je dient de sim te reseten naar GSM in plaats van 3G of wat dan ook.
heb eventueel mijn handleiding nog wel ergens ?

ooh wacht, ik denk dat ik dan inderdaad de stap mis..

heb je een handleiding voor me ?

Ik zal ondertussen even zoeken of die keus er is !
  #14  
Oud 2 June 2009, 12:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Op de meeste nokia N series zit die keuze er wel op, anders moet je ff van iemand zon toestel lenen voor 30sec
  #15  
Oud 2 June 2009, 12:48
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xandyx Bekijk bericht
Op de meeste nokia N series zit die keuze er wel op, anders moet je ff van iemand zon toestel lenen voor 30sec

ja zit iemand tegenover met nokia dus kan dat doen,

even wachten op de handleiding nog denk ik?
  #16  
Oud 2 June 2009, 12:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

Sorry krijg hem niet meer gevonden.

Heb nu ook een nokia in mijn handen.
Ga naar instellingen en dan naar Netw.instell

Kies netwerkmodus deze zal standaard op Dual mode staan maak hiervan GSM. en daarna een andere provider kiezen en dan je eigenste

Zorg op je iphone dat je 3g uitstaat en data roaming aan. Zet je telefoon uit bij het plaatsen van de sim ! en zet hem daarna weer aan.

O ja en

succes !

Laatst gewijzigd door iScorpio; 2 June 2009 om 12:55. Reden: Volgende keer de edit knop gebruiken ;)
  #17  
Oud 2 June 2009, 13:00
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 65
Standaard

Ik heb hier ongeveer 10 stuks rebel v69 lebara, kpn tmobile, lycamobile werkt goed.

Vodafone zegt die geen simkaart ,
ik denk ligt toch aan de rebel simkaart , moet een nieuwe update hebben zo snel mogelijk .
mvg
  #18  
Oud 2 June 2009, 13:03
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door flyte Bekijk bericht
Sorry krijg hem niet meer gevonden.

Heb nu ook een nokia in mijn handen.
Ga naar instellingen en dan naar Netw.instell

Kies netwerkmodus deze zal standaard op Dual mode staan maak hiervan GSM. en daarna een andere provider kiezen en dan je eigenste

Zorg op je iphone dat je 3g uitstaat en data roaming aan. Zet je telefoon uit bij het plaatsen van de sim ! en zet hem daarna weer aan.

O ja en

succes !
Oke bedankt,

ik zit nu in de nokia, maar bij instellingen staat geen tab met Netwerk instellingen, ik zie niet echt een alternatief, sorry ben niet bekend met nokia :$
  #19  
Oud 2 June 2009, 13:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Misschien heb je wat aan de handleidingen die hier staan (onder het kopje handleidingen ): Rebel Simcard Benelux / U.Z.W. - Rebel Support Page
  #20  
Oud 2 June 2009, 13:11
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xandyx Bekijk bericht
Misschien heb je wat aan de handleidingen die hier staan (onder het kopje handleidingen ): Rebel Simcard Benelux / U.Z.W. - Rebel Support Page
Ik zal em bekijken, bedankt!


en ik kan in mijn nokia niet vinden waar het staat van 3g... krijg ook daarom denk ik nog steeds ' geen sim '
Reageren

Labels
iphone3g16gbwit, rebelsim, vodafone, werkt niet


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Rebel-sim.nl hardware-unlock (Vodafone) OS 3.0 update Guido85 Unlock 6 22 June 2009 01:22
iPhone 3G: Unlock sim voor vodafone besteld bij rebel-sim.nl iPhone3G-er Unlock 7 16 June 2009 21:58
iPhone 3G: Edge werkt niet met Rebel Simcard. conspiracy Unlock 0 22 April 2009 15:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:34.