iPhone unlocken werkt niet.. geeft NO SIM

iPhone unlocken werkt niet.. geeft NO SIM discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een iPhone die ik heb gejailbreaked, ik kan gewoon zien dat m`n simkaart erin zit, hij geeft 1 puntje bereik. Maar als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 June 2009, 23:25
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Locatie: De Rijp
Berichten: 55
Standaard iPhone unlocken werkt niet.. geeft NO SIM

Hallo,

Ik heb een iPhone die ik heb gejailbreaked, ik kan gewoon zien dat m`n simkaart erin zit, hij geeft 1 puntje bereik. Maar als ik dan yellowsnow ga downloaden en installeren via cydia of installer op de manier zoals is beschreven (ik heb weleens vaker een iPhone geunlocked en het lukte altijd dus weet ik hoe het moet). En ik zet de iPhone uit en aan, dan geeft de iPhone weer NO SIM terwijl de simkaart erin zit. Ik heb het ook met andere providers simkaarten geprobeert maar allemaal gaf het NO SIM. Nu denk ik dat het misschien een hardware matige fout is maar dat weet ik niet zeker. Hebben jullie enig idee waardoor deze fout komt?

Mvg Joris,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 June 2009, 23:27
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Heb je toevallig niet de nieuwste baseband? Zoniet: gewoon opnieuw 2.2 erop zetten (of een custom 2.2.1 zonder baseband update) en daarna opnieuw yellowsn0w draaien.

Dan sluit je softwarematige fout compleet uit.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 8 June 2009, 23:34
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Locatie: De Rijp
Berichten: 55
Standaard

Baseband is 02.28.00 dus die is goed. Maar waar kan ik een custom 2.2.1 zonder baseband downloaden? Daar ben ik al een tijdje naar opzoek. Ik heb trouwens via itunes al 3x firmware 2.2 erop gezet en telkens crashte de iPhone nadat ik Yellowsn0w had geinstalleerd.
Mvg
  #4  
Oud 8 June 2009, 23:42
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Kan je hier vinden
  #5  
Oud 8 June 2009, 23:48
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Locatie: De Rijp
Berichten: 55
Standaard

En als dat niet gaat lukken, wat zou het dan kunnen zijn? Hardwarematig? Want ik vind het apart dat als yellowsnow nog niet is geinstalleerd hij wel de simkaart ziet. Dus daarom dacht ik dat het hardwarematig was, of is het toch softwarematig?
  #6  
Oud 8 June 2009, 23:51
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjorriss Bekijk bericht
En als dat niet gaat lukken, wat zou het dan kunnen zijn? Hardwarematig? Want ik vind het apart dat als yellowsnow nog niet is geinstalleerd hij wel de simkaart ziet. Dus daarom dacht ik dat het hardwarematig was, of is het toch softwarematig?
Eerst proberen, daarna gaan we verder speculeren
  #7  
Oud 9 June 2009, 14:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2009
Berichten: 24
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem.. maar als ik een T-mobile sim erin doe dan werkt ie wel ..
Wazig dit...

Heb trouwens ook een 2.2 met baseband 02.28.00 en tot op heden met geen enkele manier via Yellowsn0w te unlocken
  #8  
Oud 9 June 2009, 18:01
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Locatie: De Rijp
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
hoe kan ik dat precies installeren? En welke versie moet ik gebruiken de officele of de illegale? Wat is het verschil? En moet ik deze firmware ook openen bij quickpwn?
  #9  
Oud 9 June 2009, 22:55
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjorriss Bekijk bericht
hoe kan ik dat precies installeren? En welke versie moet ik gebruiken de officele of de illegale? Wat is het verschil? En moet ik deze firmware ook openen bij quickpwn?
Gewoon erop zetten via iTunes. Shift + herstel indrukken en dan kan je deze selecteren. Als jij kan activeren via iTunes moet je de officele pakken en anders de illegale als je niet kan activeren via iTunes.
  #10  
Oud 13 June 2009, 18:53
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2009
Berichten: 24
Standaard

echt raar, het was daarstraks gelukt mijn iphone te unlocken met yellowsn0w ( moest wel het trucje uithalen met de netwerk instellingen te herstellen toen deed ie het ).

Toen een winterboard geinstalleerd via cydia, en daarna deed de iphone een reboot.
Sinds die tijd krijg ik weer " geen simkaart genstalleerd" en doet ie het weer niet.. ik was eerst zo blij als een kind, en nu weer boos

Verdomme geen idee hoe ik het nu weer voor elkaar moet krijgen.

Oh ja, ik heb ondertussen ook mijn iphone op itunes aangesloten en deze als nieuwe iphone ingesteld... misschien dat het daar aan ligt....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 KPN micro sim werkt niet Ezra KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 7 8 August 2010 01:00
Push werkt niet op sim-lock vrije iphone 3g frankz iPhone algemeen 4 18 May 2010 08:30
Unlocken SIM via Tmobile, imeinummer niet bekend... KillRoy1972 T-Mobile 1 26 April 2010 02:32
US iphone unlocked werkt niet met NL sim kaart mgrt iPhone algemeen 10 5 October 2009 18:04
iphone unlocked, sim verwisseld, werkt niet meer Mixhael Archief 2 20 January 2009 20:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:28.