T-mobile Unlock???

T-mobile Unlock??? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iPhoneclub.nl, Ik heb een JB iPhone 3G die 3.1 draait ( BaseBand = 04.26.08) met Ultrasn0w. Ik heb een Nederlandse Abonnement bij T-mobile. Alleen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 October 2009, 18:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2009
Berichten: 22
Standaard T-mobile Unlock???

Hallo iPhoneclub.nl,

Ik heb een JB iPhone 3G die 3.1 draait (BaseBand = 04.26.08) met Ultrasn0w.
Ik heb een Nederlandse Abonnement bij T-mobile. Alleen volgens mij heb ik die unlock (van Ultrasn0w) helemaal niet nodig. Want voordat ik Ultrasn0w installeerde kon ik ook gewoon al bellen.

De vraag is nu heb ik een Unlock nodig ? (of maakt het niet uit als mij BB update?)

(Ik wil eigelijk alleen maar Jailbreaken zodat ik thema's kan installeren. En sommige apps van Cydia kan gebruiken. Het is ook wel handig om hem simlock vrij te houden...)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 October 2009, 18:10
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

als jij belt met TM heb jij inderdaad geen unlock nodig
__________________

  #3  
Oud 12 October 2009, 18:13
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2009
Berichten: 22
Standaard

Dus ik zou in principe kunnen updaten naar oficieel fw 3.1.2 en dan met die nieuwe tool van Geohot kunnen Jailbreaken ?
  #4  
Oud 12 October 2009, 18:14
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Als jij inderdaad een TM toestel hebt en met TM belt kun jij upgraden naar 3.1.2 en jailbreaken met blackra1n

Let op, sommige mensen hebben veel problemen met de 3G en blackra1n
  #5  
Oud 12 October 2009, 18:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2009
Berichten: 22
Standaard

bedankt voor de hulp en de waarschuwing ik denk dat ik maar even wacht op de iphone dev team met volgende JB
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: Wordt mijn baseband geupgrade als ik unlock via itunes(officiele t-mobile unlock)? Hunter20 Unlock 5 21 January 2011 16:52
iPhone 3GS: T-Mobile Unlock Dennis_iPhone Unlock 2 17 December 2010 17:25
Windows: T-mobile unlock bularax iTunes 1 7 December 2010 21:24
iPhone 3G: T-Mobile unlock aspire0316 Unlock 3 17 May 2010 16:21
iPhone 3G: Unlock bij T-Mobile maar geen T-Mobile klant? sanders Unlock 10 29 April 2010 19:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:25.