Unlock bij T-Mobile maar geen T-Mobile klant?

Unlock bij T-Mobile maar geen T-Mobile klant? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik had in Juli 2009 een iPhone 3G gekocht bij Gigavolt. Toen ik hem kocht was het toestel simlock vrij, maar sinds een paar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 April 2010, 09:36
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2009
Locatie: Noord-Holland
Berichten: 64
Standaard Unlock bij T-Mobile maar geen T-Mobile klant?

Hallo,

Ik had in Juli 2009 een iPhone 3G gekocht bij Gigavolt.
Toen ik hem kocht was het toestel simlock vrij, maar sinds een paar dagen geleden was ik de iPhone aan het resetten, en opeens zit er een simlock op.
Ik heb firmware 3.1.2 en Baseband 05.12.01.

Blijkbaar is het nu zo dat je hier (tijdelijk) niet mee kan unlocken.
Maar ik had gelezen dat je ook door T-Mobile kan laten unlocken voor een vergoeding, maar ik ben geen T-Mobile klant (ik gebruik BEN).

Kan ik nu evengoed een unlock laten aanvragen door T-Mobile?

Bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 April 2010, 10:14
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Met een T-Mobile prepaid kaart en 120 euro beltegoed moet je bellen naar 070-3056007. Ben er van uit gegaan dat je zeker weet dat je een T-Mobile iPhone hebt...
  #3  
Oud 28 April 2010, 10:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2009
Locatie: Noord-Holland
Berichten: 64
Standaard

Oke, bedankt voor je antwoord.
  #4  
Oud 29 April 2010, 13:55
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2009
Locatie: Noord-Holland
Berichten: 64
Standaard

Maar het klopt dus dat er geen een werkende T-Mobile simkaart in kan?
  #5  
Oud 29 April 2010, 14:06
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Een T-Mobile iPhone met simlock moet gewoon elke T-Mobile simkaart accepteren. BEN valt hier niet onder.
  #6  
Oud 29 April 2010, 14:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2009
Locatie: Noord-Holland
Berichten: 64
Standaard

Vreemd, want ik heb een prepaid simkaart van een vriend van mij er in gestopt en hij doet het niet.
  #7  
Oud 29 April 2010, 14:25
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Dan heb je vast geen toestel van TM.
  #8  
Oud 29 April 2010, 14:28
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2009
Locatie: Noord-Holland
Berichten: 64
Standaard

Dat dacht ik al, dus er is geen mogelijkheid om een andere provider te gebruiken?
Ik heb baseband (05.12.01).
  #9  
Oud 29 April 2010, 14:45
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Momenteel niet. Behalve wanneer je de simlock bij de juiste provider laat verwijderen natuurlijk.
  #10  
Oud 29 April 2010, 15:47
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 51
Standaard

kennelijk heb je een iPhone met een softwarematige unlock gekocht ipv een simlockvrije (uit bv italie of belgie). Als ze niet bij de winkel hebben verteld dat je niet mag updaten omdat je dan je simlock verliest zou ik teruggaan en hen het laten oplossen.
  #11  
Oud 29 April 2010, 19:07
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2009
Locatie: Noord-Holland
Berichten: 64
Standaard

Oke, bedankt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Unlock niet mogelijk, maar via t-mobile wel? BlietZ Unlock 4 21 September 2010 11:20
Klant Onvriendelijkheid T Mobile Harold1961 Archief 3 3 December 2008 00:51
Geen t-mobile maar vodafone? nadal999 Overige providers Nederland 1 31 July 2008 23:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:53.