Stomme fout gemaakt?

Stomme fout gemaakt? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb een 3G met 3.0, die geupdate naar 3.1.2 maar ik ben bang dat ik niet geod gelezen heb want ik krijg No Service.. Heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 October 2009, 16:35
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 77
Standaard Stomme fout gemaakt?

Heb een 3G met 3.0, die geupdate naar 3.1.2 maar ik ben bang dat ik niet geod gelezen heb want ik krijg No Service.. Heb wel gewoon een Custom FW gemaakt met Pwnage Tool, maar waarschijnlijk restore gedaan ipv updaten? En is m'n baseband geupdate waarschijnlijk?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 October 2009, 16:45
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

dat kun je zo controleren

instellingen/algemeen en dan onderaan modemfirmware

ben je niet gewoon ultrasnow vergeten
__________________

  #3  
Oud 17 October 2009, 18:22
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
dat kun je zo controleren

instellingen/algemeen en dan onderaan modemfirmware

ben je niet gewoon ultrasnow vergeten
Was het niet vergeten, maar met mijn ongeduldige kop heb ik het gewoon opnieuw geprobeerd en nu krijg ik al de hele tijd 1604.. Heb al tig FW's geprobeerd met Pwnage Tool customs gemaakt etc, maar hij blijft nu 1604 geven..

Iemand idee's?
  #4  
Oud 17 October 2009, 18:27
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Justevo Bekijk bericht
Was het niet vergeten, maar met mijn ongeduldige kop heb ik het gewoon opnieuw geprobeerd en nu krijg ik al de hele tijd 1604.. Heb al tig FW's geprobeerd met Pwnage Tool customs gemaakt etc, maar hij blijft nu 1604 geven..

Iemand idee's?
Beter in DFU zetten OF een ander usb poort pakken die direct op je moederboard aangesloten zit

Tip
zoek eens op foutcode 16xx

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 17 October 2009, 19:18
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Beter in DFU zetten OF een ander usb poort pakken die direct op je moederboard aangesloten zit

Tip
zoek eens op foutcode 16xx

Done that.

Welke FW ik ook pak, ik krijg overal 1604 of 1600.
  #6  
Oud 17 October 2009, 19:21
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Andere poorten blijven proberen of via een andere computer, dit is een hardnekkig probleem maar kan je gewoon fixen door door te blijven gaan
  #7  
Oud 18 October 2009, 15:34
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 77
Standaard

Hij zegt 05.11.07, dat is dus de verkeerde baseband zeker? Terwijl ik gewoon een custom FW heb gemaakt met de laatste Pwnage Tool.. iPhone1,2_3.1.2_7D11_Custom_Restore.ipsw

Nu heb ik zeker een iPod? Hij kan ook geen Carrier vinden..
  #8  
Oud 18 October 2009, 15:36
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Ik heb geen MAC, maar je moet de upgrade van de baseband toch uitzetten in die tool ?

De custom firmwares op dit forum zijn ieg allemaal zonder update van de baseband

Je kunt nu niet unlocken inderdaad, helaas
  #9  
Oud 18 October 2009, 15:52
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 77
Standaard

Geen unlock zolang je Bootloader 5.9 niet kan downgraden als ik het goed begrijp? Ik snap ook niet hoe mn baseband toch geupgrade is, heb gewoon Pwnage gebruikt en die staat standaard op Baseband niet upgraden..

EDIT:

Nou heb ik uit een grijs verleden nog zo'n simkaart chipje die ik eerst voor m'n iphone gebruikte, met die chip erin vind ik wel een Carrier lijst incl. mijn KPN, maar hij wil niet echt een verbinding ermee maken.. als ik KPN selecteer blijft ie Lost Network zeggen. Zonder die chip zegt ie sowieso unable to load network list. Heb ik hier nog iets aan?

Laatst gewijzigd door Justevo; 18 October 2009 om 17:04.
  #10  
Oud 21 November 2009, 21:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 13
Standaard

ik heb het zelfde probleem ik heb nu de laatste firmware met baseband 02.28.00 maar hij geeft bij netwerk het volgende probleem unable to load network list.
weet ieamnd hoe ik dit kan herstellen?
  #11  
Oud 23 November 2009, 18:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2009
Berichten: 10
Standaard

Van originele 3.1.2 unlock + jailbreak. Maar nu ben ik opeens mail enzo kwijt. Hoe fix ik dit?



Laatst gewijzigd door WallyFSC; 23 November 2009 om 18:22.
  #12  
Oud 23 November 2009, 18:24
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WallyFSC Bekijk bericht
Van originele 3.1.2 unlock + jailbreak. Maar nu ben ik opeens mail enzo kwijt. Hoe fix ik dit?


Die staan wsl op de volgende pagina's. Zie je die grijze bolletjes net boven de onderste balk? Zoveel pagina's heb je nu in gebruik. Op de volgende pagina's staan dus wsl al je apps. Even naar rechts swipen dus.
  #13  
Oud 23 November 2009, 18:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Die staan wsl op de volgende pagina's. Zie je die grijze bolletjes net boven de onderste balk? Zoveel pagina's heb je nu in gebruik. Op de volgende pagina's staan dus wsl al je apps. Even naar rechts swipen dus.
Nee, daar staan niet mail/Safari etc. Die zijn allemaal foetsie
  #14  
Oud 23 November 2009, 18:27
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WallyFSC Bekijk bericht
Nee, daar staan niet mail/Safari etc. Die zijn allemaal foetsie
Heb je alle 6 pagina's die er nog zijn allemaal bekeken? Want, die pagina's kunnen alleen worden aangemaakt als er apps op staan..
  #15  
Oud 23 November 2009, 18:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2009
Berichten: 10
Standaard

Ze zijn er echt niet, ik ben niet gek
  #16  
Oud 23 November 2009, 20:30
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Al een harde reset geprobeerd ?
  #17  
Oud 25 November 2009, 15:25
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2009
Berichten: 10
Standaard

Inmiddels is het gelukt en heb ik gewoon HI-sim erin. Maar heb 't idee dat bijvoorbeeld Uitzending Gemist nog steeds megatraag is(3G bereik is max.) Kan dat liggen aan de instellingen? Daar staat bij mobiel dataverkeer momenteel niks ingevuld. Moet ik dit aanpassen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: IOS4.2.1 iphone 3G zware fout gemaakt denkt ik pinguin1302 Jailbreak 3 28 December 2010 21:27
iPhone 1e gen.: Fout gemaakt bij unlocked JoriSsz Unlock 21 24 December 2010 11:33
misschien een stomme vraag.... Tummer1988 Archief 2 9 December 2008 16:30
stomme vraag telefoonnewb Archief 1 8 July 2008 14:22
Miss stomme vraag Timp Archief 1 3 January 2008 16:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:49.