Fout gemaakt bij unlocked

Fout gemaakt bij unlocked discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste medemaccers, Ik ben iets te enthousiast geweest. Ik heb via de handleiding geprobeerd mijn iphone te unlocken, echter kreeg ik na het unzippen van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 December 2008, 22:24
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 35
Standaard Fout gemaakt bij unlocked

Beste medemaccers,

Ik ben iets te enthousiast geweest. Ik heb via de handleiding geprobeerd mijn iphone te unlocken, echter kreeg ik na het unzippen van de Download Destiny's Custom 2.2 firmware for iPhone 2G / MIRROR GEEN ipsw zichtbaar wanneer ik deze wilde selecteren via itunes.

Ik ging ervan uit dat ik dus ook deze ipsw kon gebruiken.

Helaas is het niet gelukt, en krijg ik nu deze melding en is de simlock weer geactiveerd.



Ik moet volgens mij nu helemaal opnieuw beginnen. Maar als ik mijn iphone met itunes wil bekijken krijg ik deze melding:



Kan iemand mij een link geven, of vertellen wat ik nu moet doen, zodat ik gewoon 2.2 firmware krijg, de simlock eraf is en cydia erop staat?

Graag ook een link of mirror naar de goede ipsw, aangezien ik deze niet krijg wanneer ik via huidige links de zip uitpak..

Mijn dank ik groot voor alle helpers.

Greetzz,

JoriSsz

Laatst gewijzigd door JoriSsz; 22 December 2008 om 22:32.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 December 2008, 22:44
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Zet hem in restore mode en dan herstellen met 2.2 van Apple dan quickpwn gebruiken om te activeren en bootneuter uit cydia draaien zodat je weer unlocked bent.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #3  
Oud 22 December 2008, 23:52
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 35
Standaard

Thanx for the reply!

ik ben nu met quickpwn bezig, maar hij staat al een minuut of 10 stil op het volgende scherm...



Iemand suggesties? de progress bar vertoont niets van vooruitgang

thanx mates
  #4  
Oud 23 December 2008, 00:00
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

En wat doet je iPhone?
  #5  
Oud 23 December 2008, 00:11
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
En wat doet je iPhone?
die staat uit.. Ik las net dat ik het via een andere comp moet proberen.. Zal dat wel even proberen..

Dat die uit staat is toch ook de bedoeling?
  #6  
Oud 23 December 2008, 00:12
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Hij hoort in DFU mode te staan. Waarschijnlijk staat jouw iphone gewoon helemaal uit.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #7  
Oud 23 December 2008, 00:18
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Hij hoort in DFU mode te staan. Waarschijnlijk staat jouw iphone gewoon helemaal uit.
en hoe zie je dat? dat die in DFU staat?

Ik doe alles goed wat quickpwn zegt, 10 sec home + aan en uit knop, daarna an uit knop los en home knop 10 sec vast.. Vervolgens krijg ik een melding van itunes dat de simkaart niet geplaatst is, of nog ontgrendeld moet worden.

daarna gaat hij auto naar het scherm in bovenstaande screenshot.. Volgens mij doe ik het goed, of heb ik het mis?
  #8  
Oud 23 December 2008, 00:25
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Het luistert allemaal heel nauw die tijden. Het scherm moet zwart zijn als je goed in dfu staat en quickpwn doet zijn werk
  #9  
Oud 23 December 2008, 00:31
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 35
Standaard

dan werkt t bij mij gewoon niet, ik probeer het nu op een pc

keep you posted

thanx
  #10  
Oud 23 December 2008, 01:09
Redchilly's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 262
Stuur een bericht via Skype™ naar Redchilly
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JoriSsz Bekijk bericht
Beste medemaccers,

Ik ben iets te enthousiast geweest. Ik heb via de handleiding geprobeerd mijn iphone te unlocken, echter kreeg ik na het unzippen van de Download Destiny's Custom 2.2 firmware for iPhone 2G / MIRROR GEEN ipsw zichtbaar wanneer ik deze wilde selecteren via itunes.
Grootste fout geef je zelf al aan, je moet de custom's niet unzippen.
  #11  
Oud 23 December 2008, 03:47
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Locatie: Gent
Berichten: 60
Standaard

idd staat overal goed bij vermeld dat je .zip gewoon uit de naam moet halen

ik snap hoe mensen aan iets beginnen zonder alles te lezen....
  #12  
Oud 23 December 2008, 10:48
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patat Bekijk bericht
idd staat overal goed bij vermeld dat je .zip gewoon uit de naam moet halen

ik snap hoe mensen aan iets beginnen zonder alles te lezen....
Snap je sarcasme niet echt, ik HEB gelezen, staat vrijwel nergens dat je zip uit de naam moet halen... tenminste niet als je de handleidingen volgt (no offense to de makers, dank u voor het harde werk)

Ik ga het nu op een windows pc proberen
  #13  
Oud 23 December 2008, 13:51
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 35
Standaard

Yeah het is gelukt met de NIET custom firmware via quickpwn 2.2

Nu heb ik nog 1 brandende vraag, en dan kan er een slotje op dit topic.

Ik heb 2.2 via itunes geupdate, vervolgens quickpwn gedaan, kan ik nu via itunes updaten? of is dat alle illegale software verdwenen?

Laterzzz
  #14  
Oud 23 December 2008, 13:55
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JoriSsz Bekijk bericht
Ik heb 2.2 via itunes geupdate, vervolgens quickpwn gedaan, kan ik nu via itunes updaten? of is dat alle illegale software verdwenen?
Is natuurlijk het domste wat je kan doen, vragen stellen met betrekking tot illegale software. Je zal begrijpen dat we hier verder nu niet op in gaan!
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #15  
Oud 23 December 2008, 23:36
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Is natuurlijk het domste wat je kan doen, vragen stellen met betrekking tot illegale software. Je zal begrijpen dat we hier verder nu niet op in gaan!
Sorry, maar illegale software? hiermee bedoel ik cydia, installer etc.

Dus ik pas hierbij de vraag aan:

Ik heb 2.2 via itunes geupdate, vervolgens quickpwn gedaan, kan ik nu via itunes updaten? zonder dat cydia, installer en de software die je hierop kan verkrijgen, welke geinstalleer zou kunnen zijn verdwenen is?

Greetzz
  #16  
Oud 23 December 2008, 23:59
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 35
Standaard

sorry,

ik zit nu nog met 1 probleem.

voordat ik de quickpwn heb toegepast, heb ik een backup gemaakt, zodat ik mijn oude notities, contacten, email accounts, programma's, muziek etc, terug kon zetten.

Quickpwn is gelukt, iphone werkt, maar nu wil ik mijn backup terugzetten.

maar kan dit wel? een backup van firmware 2,0 terugzetten op een net ge quickpwnde en naar firmware 2,2 geupdate iphone terugzetten, zonder dat ze iphone weer naar firmware 2,0 teruggaat?

of zeg ik nu iets heel stoms?

zo ja, hoe krijg ik deze gegevens terug? syncen met mobile me, geeft bijv wel mijn contacten terug, maar niet mijn notities.

dank is groot,

JoriSsz

Laatst gewijzigd door JoriSsz; 24 December 2008 om 00:01.
  #17  
Oud 24 December 2008, 00:03
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Geen probleem. Zet maar terug Je gaat niet terug naar 2.0
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #18  
Oud 24 December 2008, 00:34
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

En op je eerdere vraag: updaten in iTunes zonder de altknop te gebruiken zou ik niet meer doen. Dan gooi je je iPhone weer in jail/lock. Altijd updaten met een custom firmare om je unlock en jailbreak te behouden.
  #19  
Oud 24 December 2008, 00:36
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Geen probleem. Zet maar terug Je gaat niet terug naar 2.0
Ok, dan, weer een zorg minder, maar hoe? via "herstel" in itunes, vraag hij direct om een update ik neem aan dat ik deze niet kan doen?

thanx, (topic kan bijna op slot)
  #20  
Oud 24 December 2008, 00:43
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Houdt de shift toets (werkt onder Windows) ingedruk in iTunes en klik dan op herstellen. Dan kan je zelf een firmware kiezen die op je Mac staat.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: IOS4.2.1 iphone 3G zware fout gemaakt denkt ik pinguin1302 Jailbreak 3 28 December 2010 21:27
iPhone 3G: Stomme fout gemaakt? Justevo Unlock 16 25 November 2009 15:25
iPhone 1e gen.: blijft unlocked bij upgrade naar 3.1? TvG Unlock 8 10 October 2009 20:31
fout 69 bij syncronisatie marc1987 iTunes 9 3 February 2009 00:23
Iphone kopen-> Unlocked of bij t-mobile? sandertjah12 Koopinformatie Nederland 16 27 July 2008 15:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:37.