WiFi-problemen na Blacksn0w - Verzameltopic

WiFi-problemen na Blacksn0w - Verzameltopic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Blacksn0w nu ook beschikbaar via Cydia - iPhone - iPhoneclub.nl Die heb ik gister is effe op me gemakt zitten uitvoeren... Nu deed ik 'm ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 4 November 2009, 14:49
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: 's-Gravendeel
Berichten: 23
Stuur een bericht via Skype™ naar RuttieBARCA Send a message via twitter to RuttieBARCA
Standaard Wi-Fi-problemen na Blacksn0w - Verzameltopic

Blacksn0w nu ook beschikbaar via Cydia - iPhone - iPhoneclub.nl

Die heb ik gister is effe op me gemakt zitten uitvoeren...
Nu deed ik 'm aan met Wi-Fi, maar dat lukte niet had geen Wi-Fi ineens meer. Dus ik had na der hand van die comments dat resetten gedaan, en ook vliegtuigmodus aan gedaan, toen herstard, Wi-Fi aan gedaan en toen vliegtuigmodus weer uit gedaan.
Dus nu staan er 3 streepjes van Wi-Fi, maar nu staat hij al een kwartier zo:

Imageshack - img0150

Weet er geen raad mee?? Jullie wel?
Rutger

Modbreak:
Probeer eerst je netwerkinstellingen te herstellen en je iPhone te rebooten


Laatst gewijzigd door WDS001; 4 November 2009 om 15:36. Reden: modbreak
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 November 2009, 15:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Berichten: 29
Standaard

De Wi-Fi fix genoemd in de startpost werkt niet, na herstarten veranderd er niks, en wordt er hier nog steeds geen Wi-Fi gevonden. Na een herstel netwerkinstellingen doet hij het wel weer, maar ook dit gaat weer weg na een restart. Hier is nog geen goede fix voor?
Ook Youtube werkt niet, iemand ervaringen?
  #3  
Oud 4 November 2009, 15:33
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

 Verplaatst naar: Unlock en tevens topictitel aangepast.

Probeer eens een harde reset (homeknop en standbyknop ingedrukt houden tot het scherm zwart wordt).
  #4  
Oud 4 November 2009, 15:45
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: 's-Gravendeel
Berichten: 23
Stuur een bericht via Skype™ naar RuttieBARCA Send a message via twitter to RuttieBARCA
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
 Verplaatst naar: Unlock en tevens topictitel aangepast.

Probeer eens een harde reset (homeknop en standbyknop ingedrukt houden tot het scherm zwart wordt).
werkt ook niet ben bang dat ie kapot is :'(
  #5  
Oud 4 November 2009, 15:54
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Restore hem eens in iTunes.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #6  
Oud 4 November 2009, 16:02
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: 's-Gravendeel
Berichten: 23
Stuur een bericht via Skype™ naar RuttieBARCA Send a message via twitter to RuttieBARCA
Standaard

Oke, ben bezig nu

EDIT
Sh*t!!!! Heb het nog steeds ik kan wel janken!!



-edit: het is gelukt ik deed 'vergeet netwerk' en toen opnieuw instelle

Laatst gewijzigd door RuttieBARCA; 4 November 2009 om 16:57. Reden: editknop gebruiken aub!
  #7  
Oud 4 November 2009, 18:28
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VeeGee Bekijk bericht
De Wi-Fi fix genoemd in de startpost werkt niet, na herstarten veranderd er niks, en wordt er hier nog steeds geen Wi-Fi gevonden. Na een herstel netwerkinstellingen doet hij het wel weer, maar ook dit gaat weer weg na een restart. Hier is nog geen goede fix voor?
Ook Youtube werkt niet, iemand ervaringen?
Ik heb hetzelfde probleem. Wi-Fi vind helemaal geen netwerken, terwijl ik er 100% van overtuigd ben dat er wel netwerken zijn (heb het ook op de uni getest). Het irritante is dat er soms na een reboot wel netwerken worden gepakt, maar vaak niet (zoals nu). Netwerkinstellingen gereset, iPhone meerdere malen gereboot.

Benieuwd of er meer mensen last van hebben..

EDIT:

Wi-FiTrak, vind wel gewoon netwerken. De Wi-Fi functie zelf is dus niet 'stuk'. Overigens crashed mijn springboard nu telkens wanneer ik de netwerkinstellingen herstel..

Laatst gewijzigd door De Generaal; 4 November 2009 om 19:27.
  #8  
Oud 4 November 2009, 19:45
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

Heb het een en ander intussen gelezen over de problemen na unlock met BlackSn0w. Bij is het goed gegaan na herstellen van de netwerkwerkinstellingen en een harde reboot functioneert alles zeer naar behoren. Als ik goed lees wordt er een verband gelegd tussen YouTube problemen en jailbreaken met BlackRa1n en dan unlocken met BlackSn0w.
Ik heb gejailbreaked via custom firmware en dan unlocked via BlackSn0w.
Wellicht geeft deze oplossing minder problemen. Veel succes .....
__________________
Thoughts become things ... choose the good ones !!
  #9  
Oud 4 November 2009, 21:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2009
Berichten: 6
Standaard

Ik heb het zelfde probleem. Gister vol vreugde de Unlock van Blacksn0w uitgevoerd waarbij mijn tell vandaag op KPN functioneerde!! Maar thuis aangekomen kon ik niet meer op de Wi-Fi komen. Huisgenoten met 3G ondervonden geen problemen en kunnen gewoon verbinden. Wi-Fi finder kan meerdere (11) netwerken vinden maar mijn 3Gs nul!

Ik ga nu fw-update doen want stond nog fw 3.1 op. fw 3.1.2 erop en dan opnieuw BlackSn0w...... etc.

Edit: Nieuwe firmware erop,... en kan alle netwerken weer zien....... Opnieuw BlackSn0w....

Edit: BlackSn0w zit er weer op en Unlock uitgevoerd..... heb nu wel gewoon Wi-Fi! Maar houdt het vol? FF afwachten. Worden in ieder geval wel weer meerdere netwerken gevonden!

Lijkt oplossing,.. gewoon opnieuw unlocken! Met fw 3.1.2 ,....


Edit: Zijn nu bijna 20 minuten verder,.. en nog steeds meerdere netwerken te vinden. Lijkt dus te werken!

Succes als je zelfde probleem had,.. gewoon ff opnieuw unlocken!

Laatst gewijzigd door casper3Gs; 4 November 2009 om 21:57.
  #10  
Oud 4 November 2009, 22:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door casper3Gs Bekijk bericht
Ik heb het zelfde probleem. Gister vol vreugde de Unlock van Blacksn0w uitgevoerd waarbij mijn tell vandaag op KPN functioneerde!! Maar thuis aangekomen kon ik niet meer op de Wi-Fi komen. Huisgenoten met 3G ondervonden geen problemen en kunnen gewoon verbinden. Wi-Fi finder kan meerdere (11) netwerken vinden maar mijn 3Gs nul!

Ik ga nu fw-update doen want stond nog fw 3.1 op. fw 3.1.2 erop en dan opnieuw BlackSn0w...... etc.

Edit: Nieuwe firmware erop,... en kan alle netwerken weer zien....... Opnieuw BlackSn0w....

Edit: BlackSn0w zit er weer op en Unlock uitgevoerd..... heb nu wel gewoon Wi-Fi! Maar houdt het vol? FF afwachten. Worden in ieder geval wel weer meerdere netwerken gevonden!

Lijkt oplossing,.. gewoon opnieuw unlocken! Met fw 3.1.2 ,....


Edit: Zijn nu bijna 20 minuten verder,.. en nog steeds meerdere netwerken te vinden. Lijkt dus te werken!

Succes als je zelfde probleem had,.. gewoon ff opnieuw unlocken!
Zou je je telefoon eens een aantal keren willen rebooten (gewoon power/sleep knop boven op, side to power down), ik ben benieuwd of je dan nog steeds Wi-Fi hebt. Ik denk het namelijk niet. Ik heb zelf elke stap in jou quote al meerdere keren uitgevoerd, zonder succes helaas.

Laatst gewijzigd door VeeGee; 4 November 2009 om 22:36. Reden: homeknop = power/sleep button
  #11  
Oud 4 November 2009, 22:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VeeGee Bekijk bericht
Zou je je telefoon eens een aantal keren willen rebooten (gewoon homeknop, side to power down), ik ben benieuwd of je dan nog steeds Wi-Fi hebt. Ik denk het namelijk niet. Ik heb zelf elke stap in jou quote al meerdere keren uitgevoerd, zonder succes helaas.

VeeGeE, je heb gelijk! Hij was tijdens installatie al een paar keer gereboot, maar echt uit met homeknop, nog niet. Net gedaan, en.. NO NETWORKS..!! Met "Wi-FiFoFum" kan ik we wel weer een paar vinden, maar niet mee verbinden.

FF verder klooien dan maar....

Iemand anders nog een idee?

Edit: Via "Wi-FiFoFum" kan ik wel op mijn thuis verbinden maar dit is dan het enige netwerk dat in mijn "Instellingen > Wi-Fi" lijst staat. De rest (8 stuks) die wel gezien worden met "Wi-FiFoFum" worden niet gevonden in "Instellingen > Wi-Fi" .

Edit: Na "Harde Reset" geen verschil... kan nog steeds geen netwerken vinden. Verder zoeken dan maar......

Laatst gewijzigd door casper3Gs; 4 November 2009 om 23:09. Reden: let een beetje op je woorden aub!
  #12  
Oud 4 November 2009, 23:03
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

inderdaad na reboot Wi-Fi kwijt. Kan niets meer vinden ....
Geohot snel ...... maar weer wachten op een update om alle foutjes te herstellen.....

Laatst gewijzigd door King1987; 4 November 2009 om 23:05. Reden: let op je woorden aub
  #13  
Oud 4 November 2009, 23:06
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Klein verzoek om ieder toch een beetje op je woorden te letten. Dat het niet goed gaat kan ik snappen dat je gerriteerd bent, maar keihard vloeken op dit forum is ook niet nodig! Dank voor het begrip
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #14  
Oud 4 November 2009, 23:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2009
Berichten: 6
Standaard

Denk dat ik m heb gevonden!!! Bij mij werkt het in ieder geval, ook na een paar keer reboot!!!

Moet de instellingen resetten!

Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in (onderaan) > Herstel alle instellingen !!

Enige nadeel is wel dat je je springplank weer opnieuw moet indelen en ander instellingen zoals "helderheid", "geluiden" etc.... weer ff opnieuw moet instellen..... maar goed, dat lijkt mij zo gepiept!!

Succes.

Ps. Excuus voor het taalgebruik in voorgaande post's.

Laatst gewijzigd door casper3Gs; 4 November 2009 om 23:55. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #15  
Oud 5 November 2009, 09:57
Nick Nack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Tiel
Berichten: 24
Standaard

Dat is hetzelfde als netwerkinstellingen herstellen. Werkt ook maar tijdelijk, niemand ene oplossing?!
__________________
Mac Pro: 2 x 3,0Ghz Quad Xeon - 8GB Ram - 10.7
iMac - Mac Mini - iPad 2 - iPhone 2G 16 GB & 3GS 16 GB
  #16  
Oud 5 November 2009, 12:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 418
Standaard

De mijne deed het ook niet na unlock met blACKsnow. Harde reset gedaan en alle netwerkinstellingen reset en nu doet hij het weer perfect.
  #17  
Oud 5 November 2009, 14:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2008
Berichten: 28
Standaard Wi-Fi Fix

Na de update naar 3.1.2 op mijn 3 Gs had ik bovenstaande problemen.

Ik heb een fix gevonden die voor mij in ieder geval het YouTube probleem oplost!!
Of het de 2 andere problemen oplost weet ik nog niet. Moet dat nog testen.
Ik wilde eerst hier het goede nieuws kwijt dat je YouTube weer aan de praat kan krijgen.

De oplossing is om via Cydia de app Push Fix te installeren.
Daarvoor even de source cydia.iphoneil.net toevoegen.

Hier vind je een uitstekende handleiding!

Udate Wi-Fi: na een cold restart werkt Wi-Fi nog perfect! In Instellingen | Wi-Fi ziet ie nog steeds alle netwerken die ik in de buurt heb. En dat was voorheen niet.

Succes!

Laatst gewijzigd door King Q; 5 November 2009 om 14:27.
  #18  
Oud 5 November 2009, 14:14
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.940
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King Q Bekijk bericht
Of het de 2 andere problemen oplost weet ik nog niet. Moet dat nog testen.
Dan is het wel wat voorbarig om in de titel aan te geven dat je een oplossing hebt, met drie uitroeptekens...

Ik hoop dat je geen valse hoop geeft!
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #19  
Oud 5 November 2009, 14:33
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Samengevoegd.

Laatst gewijzigd door Bomans; 5 November 2009 om 14:37.
  #20  
Oud 5 November 2009, 14:51
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King Q Bekijk bericht
Na de update naar 3.1.2 op mijn 3 Gs had ik bovenstaande problemen.

Ik heb een fix gevonden die voor mij in ieder geval het YouTube probleem oplost!!
Of het de 2 andere problemen oplost weet ik nog niet. Moet dat nog testen.
Ik wilde eerst hier het goede nieuws kwijt dat je YouTube weer aan de praat kan krijgen.

De oplossing is om via Cydia de app Push Fix te installeren.
Daarvoor even de source cydia.iphoneil.net toevoegen.

Hier vind je een uitstekende handleiding!

Udate Wi-Fi: na een cold restart werkt Wi-Fi nog perfect! In Instellingen | Wi-Fi ziet ie nog steeds alle netwerken die ik in de buurt heb. En dat was voorheen niet.

Succes!
fixed dit ook Wi-Fi? want bij mij is gewoon Geen Wi-Fi
maar heb ik al 3-4maanden zo. heb geen zin om em daarvoor op te sturen
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G/3GS: Blacksn0w voor firmware 3.1.2 - Verzameltopic WDS001 Unlock 415 22 June 2010 16:11
Blacksn0w zonder Wi-Fi Nemisis2003 Unlock 19 12 March 2010 13:18
Wi-Fi werkt niet - Verzameltopic aer0101 Wi-Fi 38 12 February 2010 12:14
BlackSn0w succes, maar geen Wi-Fi sacul Archief 1 4 November 2009 11:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:17.