Wifi werkt niet - Verzameltopic

Wifi werkt niet - Verzameltopic discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb net een originele iphone 3G en is helemaal legaal(geen jailbraek ofzo) Ik wil mijn wifi aanleggen, hij vind de router terug (D-link) en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 23 August 2008, 23:13
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard Wi-Fi werkt niet - Verzameltopic

ik heb net een originele iphone 3G en is helemaal legaal(geen jailbraek ofzo)
Ik wil mijn Wi-Fi aanleggen, hij vind de router terug (D-link) en ik voer de wep key in, hij geeft aan dat er verbinding is maar als ik dan naar app store ga of safari etc. zeg hij dat hij niet kan verbinden

iemand die me kan helpen?

mvg
__________________
Iphone 5 64GB 6.0
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 August 2008, 23:44
daaf85's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 137
Standaard

Als je de WEP key juist heb ingevoerd zou je moeten denken dat het moet werken aangezien je verder geen andere instellingen moet invullen.

In een van deze topics heb je ook je antwoord niet gevonden?

https://forum.iculture.nl/f18/i...?prefixid=Wi-Fi

Je weet zeker dat je modem WEP beveiligd is en niet WPA? Als je die andere topics even doorleest zie je ook dat sommige gebruikers hun modeminstellingen moesten aanpassen om het werkende te krijgen.

PS: Het is handig om in je gebruikersgegevens (van dit forum) in te vullen welke iPhone je hebt en welke firmware je gebruikt.

Laatst gewijzigd door daaf85; 23 August 2008 om 23:48.
  #3  
Oud 24 August 2008, 00:04
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

ik vind niets nee
  #4  
Oud 24 August 2008, 00:27
jannic's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Locatie: Bergen op Zoom
Berichten: 12
Standaard

Ik had een sweek 54G router en daar had ik ook, nagenoeg, geen Wi-Fi verbinding. Ik heb nu een Linksys N router gekocht. Dat was wel wat duurder maar ik heb nu een perfecte Wi-Fi verbinding. Het viel me al eerder op dat op sommige vliegvelden (Hato Curacao) ik een goede verbinding had en andere (JIAP Sint Maarten) was de verbinding behelpen. Dus de Iphone is volgens mij kritisch ten aan zien van de router die gebruikt wordt.
__________________
Het is pas leuk als je niet alles van te voren weet.
  #5  
Oud 24 August 2008, 01:00
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

ik koop geen nieuwe hoor
  #6  
Oud 24 August 2008, 01:26
jannic's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Locatie: Bergen op Zoom
Berichten: 12
Cool

Jij hebt toch de 3g. Dus je hebt toch geen Wi-Fi meer nodig .
Ik wil maar zeggen. Bij ging het met een sterk signaal goed en een kwailitatief minder signaal slecht. Ondanks dat de sweex ook volle bak aan signaal gaf.
Succes ermee.
  #7  
Oud 24 August 2008, 01:32
daaf85's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jannic Bekijk bericht
Jij hebt toch de 3g. Dus je hebt toch geen Wi-Fi meer nodig .
Dat is toch onzin aangezien je niet overal een Wi-Fi verbinding hebt. Misschien hot spots, je eigen modem thuis en misschien een keer een onbeveiligd netwerk van iemand. Met 3G kun je overal (mits je dekking hebt natuurlijk) internetten.
  #8  
Oud 24 August 2008, 01:35
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

ja maar ik heb prepaid kaartje
  #9  
Oud 24 August 2008, 01:41
daaf85's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aer0101 Bekijk bericht
ja maar ik heb prepaid kaartje
aaah zoo, dan heb ik niets gezegd .
  #10  
Oud 24 August 2008, 09:49
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

kan iemand me nu helpen?
  #11  
Oud 24 August 2008, 09:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Kijk op je iPhone eens onder instellingen Wi-Fi of je netwerk daar wel staat, en of het aangevinkt is, indien ja kan je rechts uitklappen door op de blauwe circel met pijl te klikken, kijk of DHCP blauw is en of je een geldig ip hebt (10.x.x.x range of 192.x.x.x range).
Dan kunnen we verder, want gewoon zeggen 't werkt niet is wat wazig , snap je.

Laatst gewijzigd door Eos400D; 24 August 2008 om 10:24.
  #12  
Oud 24 August 2008, 10:34
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

hij heeft aan als ip adres: 169.254.53.11
  #13  
Oud 24 August 2008, 12:16
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

iemand die e kan helpen hier?
  #14  
Oud 24 August 2008, 12:21
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Wordt er in de router gefilterd op MAC adres? Met andere woorden, staat daar een lijstje met MAC adressen voor apparaten die alleen maar met de router mogen communiceren?

Kan je met de overige apparatuur wel goed via de router (draadloos) werken?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #15  
Oud 24 August 2008, 12:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aer0101 Bekijk bericht
hij heeft aan als ip adres: 169.254.53.11
169 range is standaard af fabriek, dus nog geen ip adres gekregen.
Dat is dus OF de router waar geen DHCP op staat, OF de router die op mac-adres filtert, zet dat latste uit en je zal wel connecteren.
  #16  
Oud 24 August 2008, 12:26
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

waar vind je dat terug?

met mijn psp ging het ook niet

hoe geraak ik in dat menu????

iemand die me opnieuw kan helpen?

Laatst gewijzigd door Nikooos; 24 August 2008 om 13:33.
  #17  
Oud 24 August 2008, 13:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Surf op je pc naar de default gateway (eigenlijk je router).
  #18  
Oud 24 August 2008, 13:40
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

ik heb dat al geprobeerd, het is een d-link DWL-G700AP
normaal is dat dan toch: 192.168.1.1, ik heb al geprobeerd maar lukt niet

  #19  
Oud 24 August 2008, 17:53
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Even googlen levert mij dit.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #20  
Oud 24 August 2008, 17:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Ha voila, 't komt al uit, 't is een access point en geen router, vergeet het al maar dus.
Een access point deelt geen ip-adressen uit. Investeren in een router.
Reageren

Labels
iphone Wi-Fi, slechte Wi-Fi iphone, Wi-Fi problemen, Wi-Fi stuk


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi-problemen na Blacksn0w - Verzameltopic RuttieBARCA Unlock 66 23 April 2010 01:06
3.X Nog steeds niet geupdate -> Wi-Fi werkt niet/nauwlijks fletchify Wi-Fi 3 12 February 2010 20:15
Wi-Fi werkt niet Gkidstyle Wi-Fi 0 24 June 2009 22:10
Wi-Fi werkt niet Flederic Archief 8 21 July 2008 15:50
Wi-Fi werkt niet ! coxke Wi-Fi 8 30 April 2008 12:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:38.