Wifi werkt niet - Verzameltopic

Wifi werkt niet - Verzameltopic discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Eos400D Ha voila, 't komt al uit, 't is een access point en geen router, vergeet het al maar dus. Een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 24 August 2008, 18:20
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eos400D Bekijk bericht
Ha voila, 't komt al uit, 't is een access point en geen router, vergeet het al maar dus.
Een access point deelt geen ip-adressen uit. Investeren in een router.
Zover had ik nog niet eens gekeken...
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 24 August 2008, 22:14
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

maar heb ook een switch staan, en bakje van telenet
__________________
Iphone 5 64GB 6.0
  #23  
Oud 25 August 2008, 08:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Helpt niet, een switch deelt geen nadressen uit (wel de achterliggende router van Telenet maar in de praktijk werkt dat zelden).
Je hebt een router nodig ipv van die switch en dat access-point.
Tenzij je een manier vind om je iphone aan een utp-kabel te hangen.
  #24  
Oud 25 August 2008, 15:07
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

damn, gaat dat echt nie dan?

ik heb me vergist het is een dwl-2000ap+

Laatst gewijzigd door WDS001; 9 February 2010 om 20:18. Reden: Editknop gebruiken aub!
  #25  
Oud 25 August 2008, 17:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Zelfde probleem, de dwl-2000ap+ is ook een access-point (die ap staat voor iets h).
Alleen een router gaat werken.
  #26  
Oud 25 August 2008, 21:36
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

weet er iemand een goede goedkope router?

mvg
  #27  
Oud 26 August 2008, 08:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Koop liever een goeie, en nog liefst eentje van de N generatie, dan heb je een veilig Wi-Fi-netwerk (beveiligen via WPA2) en eentje dat ver genoeg draagt (ik zit lekker op terras met de iphone of laptop, met een goedkope router mag ik dat vergeten).
  #28  
Oud 27 August 2008, 23:54
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 5
Standaard

ik heb heel de zelfde modem.
en ik kan ook niet op internet met m'n iphone.dus dan light het gewoon aan die modem?gewoon een nieuwe kopen?met m'n laptop hebbek geen prblemen?En op wat moet ik letten als ik een nieuwe koop.
Kben er eerlijk gezegd geen krak in ze
  #29  
Oud 16 September 2008, 20:36
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

j aligt aan modem heb nu een d-link dir 365 en gaat perfect

deze mag dicht voor mij

bedankt voor de info

mvg
  #30  
Oud 20 October 2009, 19:25
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 25
Standaard Wi-Fi werkt niet meer

Hallo,

Zoals misschien vele van jullie ook hebben, heb ik last van een groot Wi-Fi probleem. Sinds iets korter dan een week maakt mijn iPhone geen verbinding meer met het draadloze speedtouch netwerk, thuis. De iPhone ziet immers wel het netwerk en publiceert hem dus ook om verbinding mee te maken, ik maak verbinding en toets het juiste wachtwoord in maar helaas: "Geen verbinding mogelijk met netwerk SpeedTouch". Het valt mij ook vaak op dat het 3G logo niet meer bovenin naast de provider staat. Er staat nu namelijk een of andere o, of Celsius teken.
Ook is het zo, dat wanneer ik het netwerk SpeedTouch bekijk, er helemaal geen info staat over het netwerk. Hij weergeeft geen IP adres en al die anderen zaken. Er staat tot mijn verbazing niet eens 'verwijder dit netwerk', terwijl dit er vroeger wel altijd stond.
Ik heb vele topics doorzocht voor dit probleem. Het enige wat in al die topics ontbreekt is een oplossing. Overal staat zo'n beetje hetzelfde beschreven als bij mij, maar nergens staat hoe je het oplost.

Hieronder nog even wat bijzonderheden over mijn iPhone, misschien heeft het namelijk wel wat te maken met de slechte verbinding.
Simlockvrij: Ja
Provider: Vodafone
Gejailbraikt: Ja

Bedankt voor het doorlezen en ik hoop natuurlijk heel graag op een advies.

Met vriendelijke groet,
Tom
  #31  
Oud 21 October 2009, 17:40
OiP's schermafbeelding
OiP OiP is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 257
Send a message via twitter to OiP
Standaard

Probeer even je router te resetten?

Moest dat niet werken, netwerkinstellingen resetten op iPhone, indien dat niet werkt, router firmware updaten.
  #32  
Oud 21 October 2009, 18:48
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 25
Standaard

Router al vaak gereset.
Netwerkinstellingen al 5x gereset.
Route firmware updaten? Hoe moet ik dat dan gaan doen
  #33  
Oud 21 October 2009, 19:05
OiP's schermafbeelding
OiP OiP is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 257
Send a message via twitter to OiP
Standaard

Naar website van je router surfen. Daar instructies volgen. Had hetzelfde probleem en router firmware updaten heeft in mijn geval de klus geklaard.
  #34  
Oud 21 October 2009, 20:50
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 25
Standaard

Hmm oke.
Ik zal kijken.
Je hoort het als het is mislukt.
  #35  
Oud 22 October 2009, 15:49
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 25
Standaard

Helaas heeft het niets te maken met mijn router. Mijn router update zichzelf altijd automatisch als het mogelijk is.
Volgens mij heeft het echt te maken met de iphone zelf. Ik vraag me ook af waarom er niet altijd 3G in de linkerbovenhoek staat maar een .
Ook weergeeft hij niet altijd de informatie van mijn router terwijl hij dat op alle computers en ook op andere telefoons dat wel doet.
Voor de duidelijkheid, met mijn router is niks mis.
  #36  
Oud 22 October 2009, 18:14
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tom! Bekijk bericht
Ik vraag me ook af waarom er niet altijd 3G in de linkerbovenhoek staat maar een .
Dat bolletje betekent GPRS. Je hebt dan geen 3G, misschien door een slechte dekking van je operator(?).

Als je echt geen Wi-Fi meer kan vinden, dan raad ik je aan om terug te gaan en garantie te vragen. Het is namelijk een hardware-probleem waar geen softwarematige oplossing voor is. Ik heb het ook gehad en kreeg na een halve week een nieuwe iPhone.
  #37  
Oud 9 February 2010, 19:24
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Berichten: 1
Standaard weer eens een ander Wi-Fi probleem

hallo allemaal ik heb een probleem met mijn iphone 3gs (16gb) sinds kort werk thuis mijn Wi-Fi verbinding niet meer. hij geeft aan dat hij verbonden is met het netwerk maar boven in mijn scherm geeft hij alleen aan dat hij een 3g verbinding heeft. als ik mijn 3g uitzet springt hij heel even op Wi-Fi maar als ik dan een applicatie open waarvoor hij internet moet hebben springt Wi-Fi weer uit. dit doet hij ook als ik mijn iphone reboot. overigens doet de Wi-Fi het bij vrienden wel. ik hoop dat iemand antwoord heeft op deze vraag. Bvd.
  #38  
Oud 9 February 2010, 20:06
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

// Diverse topics samengevoegd
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #39  
Oud 12 February 2010, 12:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2010
Berichten: 6
Standaard Wi-Fi algemeen

hallo,

ik heb gisteren een wachtwoord ontvangen (en dit gewijzigd) dit is voor t-mobile hotspots, nu is mijn vraag of ik nu voor andere Wi-Fi netwerken die steeds opkomen als ik internet gebruik, dit password kan gebruiken of dat hier een andere voor nodig is.
Reageren

Labels
iphone Wi-Fi, slechte Wi-Fi iphone, Wi-Fi problemen, Wi-Fi stuk


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi-problemen na Blacksn0w - Verzameltopic RuttieBARCA Unlock 66 23 April 2010 01:06
3.X Nog steeds niet geupdate -> Wi-Fi werkt niet/nauwlijks fletchify Wi-Fi 3 12 February 2010 20:15
Wi-Fi werkt niet Gkidstyle Wi-Fi 0 24 June 2009 22:10
Wi-Fi werkt niet Flederic Archief 8 21 July 2008 15:50
Wi-Fi werkt niet ! coxke Wi-Fi 8 30 April 2008 12:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:39.