'No service' en 'No SIM' meldingen oplossing?

'No service' en 'No SIM' meldingen oplossing? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Aangezien ik nog steeds geen enkel probleem meer heb, nu zo'n 2 weken, zou je 2 posten hierboven eens kunnen bekijken. Daarvoor had ik exact ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 3 February 2008, 22:14
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Berichten: 10
Standaard

Aangezien ik nog steeds geen enkel probleem meer heb, nu zo'n 2 weken, zou je 2 posten hierboven eens kunnen bekijken.

Daarvoor had ik exact hetzelfde probleem regelmatig een wegvallende verbinding en niet bereikbaar bij autolock.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 3 February 2008, 23:37
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard

Kijk hier eens even na.. is misschien zelfs een hardware probleem !
[Solution] Solving the "No Service" problem - Page 4 - Hackint0sh
  #23  
Oud 4 February 2008, 11:23
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Berichten: 5
Standaard Incorrect sim

Mensen kunnen jullie mijn relatie redden?
Zit al weken te freaken en het vreet aan me..

Ik heb de volgende iPhone:
FW1.1.2 bootloader 4.6 modem 04_03_13_G Jailbroken en activated volgens Indepdence.

Nu heb ik de volgende sImptomen:
Met mijn AT&T sim zegt hij incorrect sim.
ALs ik mijn T-mobile sim + Turbosim (nextsim) er in doe en iWorld draai, zegt hij nog steeds incorrect sim. en dat wil ik niet!

Mensen, please help. (bonus voor tip die tot de oplossing leidt)
  #24  
Oud 4 February 2008, 11:34
KDR KDR is offline
Banned
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 50
Standaard

beste heb je de turbosim op de at ent geplaatst en dan de turbosim in je iphone gestoken om hem te configureren? (kopij maken van de at en t)

Daarna pas op je eigen sim plaatsen en in de iphone steken.
  #25  
Oud 4 February 2008, 20:53
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Berichten: 5
Standaard

dat heb ik gedaan d.m.v. de turbosim tutorial. Als ik turbo-info geef krijg ik Serial Cable Communication Error.
Ik heb 15 x turbo-info gegeven maar geen effect.

Mijn vraag is of het de Nextsim is die defect is, of dat octoprepen/of jailbreak update naar 1.1.2 toch niet goed gegaan is.

Voordat ik een bladox haal. hoop ik graag dat iemand zegt dat het ergens anders aan ligt..
  #26  
Oud 4 February 2008, 21:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Artizt Bekijk bericht
Mensen kunnen jullie mijn relatie redden?
Zit al weken te freaken en het vreet aan me..

Ik heb de volgende iPhone:
FW1.1.2 bootloader 4.6 modem 04_03_13_G Jailbroken en activated volgens Indepdence.

Nu heb ik de volgende sImptomen:
Met mijn AT&T sim zegt hij incorrect sim.
ALs ik mijn T-mobile sim + Turbosim (nextsim) er in doe en iWorld draai, zegt hij nog steeds incorrect sim. en dat wil ik niet!

Mensen, please help. (bonus voor tip die tot de oplossing leidt)
Baseband 04.03.13G werkt niet met Turbosim of ...sim.
Ben ook aan het wachten op een ...sim om te kunnen bellen/sms'en
  #27  
Oud 5 February 2008, 23:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 71
Standaard No service, Raar Maar Waar ...

Nou ik heb een heel leuk probleem.
Heb het hele forum beetje afgezocht maar ben mijn probleem niet tegengekomen noch mijn oplossing noch berhout een oplossing.

Zoals vele van jullie, heb ik dus ook het "no service" probleem.


Maar dit heb ik alleen als de iphone in stand by staat. als ik gewoon bezig ben heb ik dit probleem niet. Ook blijkt dus wanneer ik mijn muziek aan laat staan en dan op stand by ga dan blijf ik gewoon bereikbaar anders niet.

Kortom:
Telefoon "aan" = bereik
Alleen standby = geen bereik
Muziek aan + standby = bereik

Als iemand het snapt mag je het mij uit leggen...

Kortom dit ligt dus niet aan een vieze kaart of dat ie er niet goed inzit of wat dan ook. Miss dat iemand anders dit ook heeft gehad of wat dan ook en hier misschien een oplossing voor heeft?
  #28  
Oud 5 February 2008, 23:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 74
Standaard

eerste vraag heb je I-world geinstalleerd anders gaat hij het nooit doen.

Via je installer.
  #29  
Oud 6 February 2008, 00:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 71
Standaard

Jah standaard, ik kan gewoon bellen en gebeld worden MITS de tel niet in standby is OF standby en muziek aan.

Anders verliest ie bereik op de een of andere manier ...
  #30  
Oud 6 February 2008, 00:34
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Wat voor iPhone heb je precies en hoe is die unlocked ?
  #31  
Oud 6 February 2008, 00:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 71
Standaard

1.1.2 [OBT]
Downgrade-->1.1.1 --> naar 1.1.2 standaard verhaal dus

en dan geunlocht met "easyisim"
I world draaien. maar het toch steeds wegvallen van bereik in standby mode ..

Dus alles gewoon volgens het boekje gedaan denk ik zo ...
  #32  
Oud 6 February 2008, 00:46
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Heb je de mogelijkheid om even met een andere simkaart te proberen ?

Hoe staan je netwerk instellingen ? Automatisch ?
  #33  
Oud 6 February 2008, 00:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 71
Standaard

moet ik ff een ander kaartje kopen en slopen.

Heb um wel gewoon op automatisch staan ....
  #34  
Oud 6 February 2008, 09:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 71
Standaard

Update:
Zelf het netwerk instellen heeft ook niet veel zin gehad

Trouwens, als ik dus me tel in stand by heb staan en ik word toch gebeld, herkent me iphone op de een of andere manier toch dat er een gesprek binnen komt. want hij gaat van de stand by af en ik krijg dan de melding "simlock actief" en dan ben ik vervolgens 1 minuutje weer bereikbaar ofzo...

Als beller krijg je een toon te horen alsof het nr niet bestaat, als je vlug nog een x belt achter elkaar ben ik opeens bereikbaar.
  #35  
Oud 6 February 2008, 12:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Berichten: 58
Standaard

ik had ook zoiets heb de simkaart en turbo sim er uit gehaald goed schoon gemaakt er weer in gedaan en had nergens last van
  #36  
Oud 6 February 2008, 13:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door melchior Bekijk bericht
ik had ook zoiets heb de simkaart en turbo sim er uit gehaald goed schoon gemaakt er weer in gedaan en had nergens last van
Zal het proberen zodra ik thuis ben,
Trouwens waarmee heb je t precies schoongemaalt, nog iets speciaals voor gebruikt?!
  #37  
Oud 6 February 2008, 14:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Berichten: 58
Standaard

een gum kijk uit met je hadden wat daar zit zweet aan en dat bijt
  #38  
Oud 6 February 2008, 23:03
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 19
Unhappy EasyiSim werking

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lphone Bekijk bericht
Zal het proberen zodra ik thuis ben,
Trouwens waarmee heb je t precies schoongemaalt, nog iets speciaals voor gebruikt?!
Iphone, ben benieuwd naar je vorderingen. Heb je de EasyiSim bij EasyiSim vandaan?

Probeer goed op te letten met gummen... grotere kans dat je iets stuk maakt dan dat de EasyiSim het daadwerkelijk doet. Voorzichtig dus! Schoonmaken kan beter met een wattenstaafje in combinatie met alcohol. Ook contactspray blijkt wel eens wonderen te kunnen verrichten.
  #39  
Oud 6 February 2008, 23:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door easyisim Bekijk bericht
Iphone, ben benieuwd naar je vorderingen. Heb je de EasyiSim bij EasyiSim vandaan?

Probeer goed op te letten met gummen... grotere kans dat je iets stuk maakt dan dat de EasyiSim het daadwerkelijk doet. Voorzichtig dus! Schoonmaken kan beter met een wattenstaafje in combinatie met alcohol. Ook contactspray blijkt wel eens wonderen te kunnen verrichten.

Nou ik heb um dus bij jullie vandaan, ja dat gummen durf ik ook niet echt aan eerlijk gezegd ben bang dat er iets kapot gaat dan.

Maar blijkbaar aan je reactie is dit een vaker voorkomend probleem dus?!
  #40  
Oud 6 February 2008, 23:45
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 19
Unhappy EasyiSim werking

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lphone Bekijk bericht
Nou ik heb um dus bij jullie vandaan, ja dat gummen durf ik ook niet echt aan eerlijk gezegd ben bang dat er iets kapot gaat dan.

Maar blijkbaar aan je reactie is dit een vaker voorkomend probleem dus?!
Eigenlijk komt het niet zo veel voor, om eerlijk te zijn ongeveer 1 op de 50 stuks. Maar dat moet natuurlijk niet kunnen, hierover hebben ook we al druk heen en weer gemailed met de fabrikant. Vandaar dat we via mail of forum dit soort zaken zo snel mogelijk proberen op te lossen en van ieder 'incident' te leren. Keep us posted! Dat kan natuurlijk ook per e-mail.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mogelijke oplossing Micro-SIM iPad Shelldass iPad algemeen 46 8 August 2010 13:13
Oplossing voor "geen service" na Jailbreak. herbie65 Archief 1 23 February 2010 23:35
oplossing slecht gsm signaal / geen service TVO iPhone algemeen 0 11 September 2009 11:34
iPhone 3G: 3.0 Unlock Raar No Service wel na officiele sim. joopieking Unlock 1 30 June 2009 02:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:26.