wachtwoord 3x fout

wachtwoord 3x fout discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) heej zou iemand mij kunnen helpen ik heb een iphone gekocht (2de hands) diegene waar ik hem van koch zei dat er geen wachtwoorden meer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 20 January 2010, 21:53
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2010
Berichten: 15
Standaard wachtwoord 3x fout

heej zou iemand mij kunnen helpen ik heb een iphone gekocht (2de hands) diegene waar ik hem van koch zei dat er geen wachtwoorden meer opzaten.
maar hier zit nog een wachtwoord op.
Na 3 keer porberen geeft me iphone aan dat deze geblokkeerd is kan ik dit ontlopen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 January 2010, 22:54
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Het wachtwoord/pincode van de simkaart of van de iPhone zelf?
  #3  
Oud 21 January 2010, 09:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2010
Berichten: 15
Standaard

het wachtwoord van de iphone zelf. ik heb de iphone een tijdje niet gebruikt en toen dat wachtwoord voor die applicaties .
alvast bedankt hopelijk weet jij hoe je dit terug gezet krijgt
  #4  
Oud 21 January 2010, 15:51
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Misschien wat duidelijker zijn:
Tijdje niet meer gebruik en toen dat wachtwoord voor die applicatie's?
wat bedoel je daar mee, misschien even die knul bellen voor pincode?
  #5  
Oud 21 January 2010, 16:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2010
Berichten: 15
Standaard

diegen waar ik de iphone van had gekocht blijft beweren er geen wachtwoord opgezet te hebben.
en ik kan me niet herrinneren dat ik een wachtwoord hier op gezet had.
toen ik een aplicatie wou openen moest ik een wachtwoord ingeven dus ik een aantal gebropeerd die ik normaal gesproken gebruik en die ik ook op me htc heb zitten. maar deze deden het niet en nu is me iphone dus geblokkeerd.
ik had de iphone 4 maanden niet gebruikt omdat ik htc touch pro 2 had gekoch, maar nu wou ik nog eens op de iphone kijken dus vandaar.
hopelijk kan iemand mij helpen met de vraag:

hoe kan ik het wachtwoord wat op me iphone zit te ontlopen of iets dergelijks. als ik maar door die ontgrendeling heen kom.
  #6  
Oud 21 January 2010, 16:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Locatie: Gem Dronten
Berichten: 10
Standaard Wachtwoord 3x fout.

toen ik een aplicatie wou openen moest ik een wachtwoord ingeven dus ik een aantal gebropeerd die ik normaal gesproken gebruik en die ik ook op me htc heb zitten. maar deze deden het niet en nu is me iphone dus geblokkeerd.

Bedoel je het wachtwoord van de AppStore?
Heb ik soms ook als ik een app open of een update krijg.

Mocht dat het niet zijn, dan zou ik toch even bij de verkoper terug komen, als dat mogelijk is.
Dan kan hij het laten zien dat er niets opzit.
Misschien heeft hioj hem ook maar "gekregen, of gevonden".
Misschien is hij wel van de vrachtwagen gevallen, maar volgens mij moet ie daar tegen kunnen, want zelfs een val van 2,50m schijnt de iPhone te overleven . . .

Je hebt nu een andere code nodig, ben even de naam kwijt, simlockcode . . .

Succes! en laat even weten of het gelukt is.

Laatst gewijzigd door FlevoTJ; 21 January 2010 om 16:52.
  #7  
Oud 21 January 2010, 16:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2010
Berichten: 15
Standaard

die simlock code bedoel je daar gewoon de code van simkaart?
ik zal het zo thuis even proberen alvast bedankt
  #8  
Oud 21 January 2010, 17:05
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Ja daar bedoelt hij de code van de simlock deze is vaak standaard 4x nul of 1234.
  #9  
Oud 21 January 2010, 19:23
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2010
Berichten: 15
Standaard

Ik heb dit zojuist geprobeerd.
Maar het werkte niet ..
ik had dus mijn pincode ingevoerd en toen ging die meteen over op het apple logo en daar is die zown 20 minuten op blijven staan en heb de iphone vervolgens uitgezet en opnieuw aangezet maar verder dan het apple loge kwam die deze keer niet.
  #10  
Oud 21 January 2010, 21:10
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 4
Standaard

Bij drie keer gaat de telefoon op slot en heb je de PUK-code nodig. Deze Pin Unlock Code is anders dan de cijfers die je zelf hebt ingesteld en is niet hetzelfde als de IMEI-code.

Waar de PUK-code te vinden is weet ik ook zo niet (ga ik straks meteen maar eens uitzoeken) maar ik vermoed ergens in de officile papieren van T-Mobile, die je kreeg bij aanschaf.

EDIT: Je PUK code kun je blijkbaar bij T-Mobile zelf opvragen. Klantenservice bellen.

Laatst gewijzigd door l-rs; 21 January 2010 om 21:12.
  #11  
Oud 22 January 2010, 10:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2010
Berichten: 15
Standaard

maar die puk code is de code voor de simkaart te kunnen activeren als je die 3 keer fout hebt ingetoetst.
het gaat hier om de code van de iphone zelf.
  #12  
Oud 22 January 2010, 10:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 4
Standaard

Ik vind het allemaal nogal warrig opgeschreven, met termen die door elkaar worden gebruikt.

Hoe dan hook: als je een code instelt op de telefoon (een SIMKAART-code, dus geen SIMLOCK want dat kun je als gebruiker niet eens) en je voert die drie keer verkeerd in, gaat hij op slot en moet je een PUK-code hebben.
  #13  
Oud 22 January 2010, 11:23
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2010
Berichten: 15
Standaard

jaah dat snap ik dat krijg je bij de simkaart die PUK-code.
Mar het gaat bij mij niet om de Simkaart code want die is gewoon 4*0
Maar het gaat om het wachtwoord van de iphone zelf dus de code om een applicatie te openen.
  #14  
Oud 22 January 2010, 11:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 4
Standaard

Ah, okee. Ik wist niet eens dat je individuele apps met een wachtwoord kon beveiligen (ben dan ook de enige gebruiker van m'n iPhone).

Dan haak ik hierbij af, want dan weet ik 't niet.
  #15  
Oud 22 January 2010, 11:30
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2010
Berichten: 15
Standaard

ik ben ook de enige gebruiker van de iphone .
maar dat was bij die beer applicatie.
Maar ik ga er vanuit dat dit een wachtwoord is die over de hele iphone gaat. er staat me iets van bij dat ik een jaar geleden een wachtwoord erop had gezet maar ik zou nu niet meer weten welke.

De vraag is dus (A)

Weet iemand hoe je de code van de iphone zelf ( de code waardoor de iphone geblokkeerd kan worden) kan omzeilen op de 1 of andere manier.

  #16  
Oud 22 January 2010, 11:36
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: vlakbij vliegveldje van Eelde
Berichten: 16
Stuur een bericht via MSN naar wimpiewinger
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door l-rs Bekijk bericht
Ah, okee. Ik wist niet eens dat je individuele apps met een wachtwoord kon beveiligen (ben dan ook de enige gebruiker van m'n iPhone).

Dan haak ik hierbij af, want dan weet ik 't niet.
Waarschijnlijk bedoelt hij bij > instellingen > algemeen > codeslot een code die moet worden ingetikt om de iphone "aan" te krijgen
  #17  
Oud 22 January 2010, 11:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2010
Berichten: 15
Standaard

jah dat denk ik wel (A)
maar als je die 3 keer fout hebt dan is je iphone geblokkeerd.. en dan kan je dus niks..
hoe kan ik dit omzeilen ? zodat ik weer iets kan doen ?
  #18  
Oud 22 January 2010, 11:42
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Heb je al eens geprobeerd de firmware via iTunes te herstellen en kijken of dat werkt?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #19  
Oud 22 January 2010, 11:44
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2010
Berichten: 15
Standaard

nee dat heb ik nog niet geprobeerd dan zal ik dat vanavond eens proberen als ik thuis ben
hopelijk werkt het
alvast bedankt
  #20  
Oud 23 January 2010, 17:21
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: belgi
Berichten: 59
Stuur een bericht via ICQ naar LazerG Stuur een bericht via MSN naar LazerG Stuur een bericht via Skype™ naar LazerG
Standaard

enige update hierover? ik vermoed dat bij mijn gevonde iphone ook 3x de verkeerde code is ingegeven.. en dat hij nu gelocked is
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wachtwoord basjuh93 iPhone algemeen 3 14 January 2011 17:34
wachtwoord mirjamba iPhone Apps 0 6 December 2010 01:36
wachtwoord Las iPhone Apps 11 30 May 2010 09:08
Wachtwoord thadan Archief 3 23 August 2008 16:34
internet wachtwoord danieldereus iPhone algemeen 6 12 February 2008 15:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:15.