Jailbreak unlock op 3.1.3

Jailbreak unlock op 3.1.3 discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo allemaal MIjn Iphone is dus gelocked nadat ik wou updaten Ik kan nu dus alleen maar alarm nummers bellen. Mijn vraag is nu... bij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 February 2010, 00:01
» iPhone NL 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: hh
Berichten: 25
Standaard Jailbreak unlock op 3.1.3

hallo allemaal

MIjn Iphone is dus gelocked nadat ik wou updaten
Ik kan nu dus alleen maar alarm nummers bellen.

Mijn vraag is nu... bij het unlocken welke firmware moet ik gebruiken? Wat ik al had? of gewoon een nieuwere in dit geval 3.1.3 als ik het goed heb..
Want de juiste firmware geeft hij niet aan bij quickpwn..
Ik heb ook al vele handleidingen enzo gelezen... maarja daar heb ik dus niks aan...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 February 2010, 00:38
stainz's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: onder de rook van R'dam
Berichten: 24
Standaard

Als je hebt geupdatet naar 3.1.3 (Official) kun je op moment helaas niets.
  #3  
Oud 28 February 2010, 01:06
» iPhone NL 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: hh
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stainz Bekijk bericht
Als je hebt geupdatet naar 3.1.3 (Official) kun je op moment helaas niets.
Nee ik had hem geupdate naar 2. nog wat maar wat weet ik niet meer precies..

En hoezo kan dat nu nog niet?
  #4  
Oud 28 February 2010, 02:25
» iPhone NL 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: hh
Berichten: 25
Standaard

In Quickpwn staat er dit :

The correct IPSW will have a name beginning with Iphone1,1_3.1.3

Dus ik kan er nu helemaal nix meer? of wat?! :S
  #5  
Oud 28 February 2010, 09:48
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Als je echt een eerste generatie iPhone hebt zoals je profiel aangeeft, kun je hem gewoon unlocken. Bij de eerste generatie wordt de baseband namelijk niet (meer) gepdate. Kijk hier voor een custom firmware voor je iPhone (en evt. hier voor de procedure die je moet volgen voor Bootneuter).
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 28 February 2010, 13:49
» iPhone NL 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: hh
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Als je echt een eerste generatie iPhone hebt zoals je profiel aangeeft, kun je hem gewoon unlocken. Bij de eerste generatie wordt de baseband namelijk niet (meer) gepdate. Kijk hier voor een custom firmware voor je iPhone (en evt. hier voor de procedure die je moet volgen voor Bootneuter).
Maar ik kan me telefoon helemaal niet meer in...Ik heb dat scherm met dat Itunes logo en ik kan alleen maar alarm nummers bellen
  #7  
Oud 1 March 2010, 13:36
ejp ejp is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2010
Berichten: 13
Standaard locked

ik heb hetzelfde probleem.
alleen noodnummers na update (eeen maand of twee geleden, alles geprobeerd, balckrian etc. slaat muurvast , met veel moeite uit de recovery mode kunne krijgen. nu werkt black rain ook niet meer, eindigd altijd in recovery mode. ok met de truc op dit forme van twee knoppen vasthoude en n loslaten, nooit een blackrin logo op mijn scherm gezien. is er iemand die dit voor me op kan lossen? nu ook geen geldige simkaart van telford meer.
ik kan ook niet eer in mijn Iphone.. dus kan ook de firmware niet checken, en in Itunes ziet hij hem wel maar kan niet naar fabrieksinstellingen resetten, niets..
  #8  
Oud 1 March 2010, 15:03
» iPhone NL 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: hh
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ejp Bekijk bericht
ik heb hetzelfde probleem.
alleen noodnummers na update (eeen maand of twee geleden, alles geprobeerd, balckrian etc. slaat muurvast , met veel moeite uit de recovery mode kunne krijgen. nu werkt black rain ook niet meer, eindigd altijd in recovery mode. ok met de truc op dit forme van twee knoppen vasthoude en n loslaten, nooit een blackrin logo op mijn scherm gezien. is er iemand die dit voor me op kan lossen? nu ook geen geldige simkaart van telford meer.
ik kan ook niet eer in mijn Iphone.. dus kan ook de firmware niet checken, en in Itunes ziet hij hem wel maar kan niet naar fabrieksinstellingen resetten, niets..

Het is mij eindelijk gelukt... je moet je firmware updaten naar 3.1.2
en dan in redsnow jailbraiken.. let wel op jke moet hem in DFU mode zette
  #9  
Oud 1 March 2010, 15:21
ejp ejp is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2010
Berichten: 13
Standaard locked

DFU mode zetten hoe gaat dat , sorry ben niet zo handig, als het goed is zit er 3.1.2 op kan het niet meer checken want ik kom mijn iphone niet meer in. dus als DFu modes in de tel evranderd moet worden kan dat niet inmijn geval, itunes herkent hem welmaar zegt dat de simkaart niet klopt..
dat spoor loopt ook dood.
  #10  
Oud 1 March 2010, 15:22
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ejp Bekijk bericht
DFU mode zetten hoe gaat dat , sorry ben niet zo handig, als het goed is zit er 3.1.2 op kan het niet meer checken want ik kom mijn iphone niet meer in. dus als DFu modes in de tel evranderd moet worden kan dat niet inmijn geval, itunes herkent hem welmaar zegt dat de simkaart niet klopt..
dat spoor loopt ook dood.
Kijk eens in de iphoneclub wiki......
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #11  
Oud 8 March 2010, 00:40
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 March 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deelo Bekijk bericht
Het is mij eindelijk gelukt... je moet je firmware updaten naar 3.1.2
en dan in redsnow jailbraiken.. let wel op jke moet hem in DFU mode zette

ik krijg hem niet meer upgedate naar 3.1.2 , krijg steeds foutmelding 1600.
daarop heb ik iReb geprobeerd maar die werkt niet op 3.1.3.

in redsnow kan ik de juiste ipsw niet aanduiden, failed to recognize current firmware.

Hoe heb jij geupdate naar 3.1.2?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:07.