update naar 4.0 geen unlock meer nodig met vodafone??

update naar 4.0 geen unlock meer nodig met vodafone?? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb net mijn 3G iPhone geupdate naar iOS4 via de restore functie in iTunes , ik dacht eerst dat ik wat verkeerd had gedaan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 June 2010, 19:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 1
Talking update naar 4.0 geen unlock meer nodig met vodafone??

Ik heb net mijn 3G iPhone geupdate naar iOS4 via de restore functie in iTunes, ik dacht eerst dat ik wat verkeerd had gedaan maar ik krijg gewoon vodafone NL te zien zonder jailbreak of unlock, tot op heden (hiervoor draaide ik 3.0) heb ik altijd een unlock nodig gehad,..
Ik heb geen idee waar mijn telefoon vandaan komt heb hem gekregen bij onze keuken

Ik ben benieuwd of iemand anders dit ook heeft.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2010, 15:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2008
Berichten: 8
Standaard

hmm dit lijkt bij mij ook het geval
  #3  
Oud 23 June 2010, 22:28
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik heb een 3G. Werkt bij mij met een Hi prepay simcard. Of het toestel officieel simlock vrij of unlocked is weet ik niet (2e hand aanschaf).
In ieder geval heb ik tijdens de updates in het afgelopen jaar nooit problemen gehad.

Na de update naar 4.0 kreeg ik de melding 'Emergency call only. Even schikken, want ik dacht dat ik nu allerlei ingewikkelde dingen zoals een jailbreak e.d. moest gaan uitvoeren. Daar zit ik niet op te wachten (kun je niet volstaan met alleen een unlock, moet dat altijd in combinatie met een jailbreak zoals hier staat beschreven?).

Toen ik de home en power knop een tijdje tegelijk in had gedruk terwijl mijn iPhone aan de Pc en itunes was verbonden, kreeg ik bij iTunes de melding dat de iPone de een of andere herstelactie ging uitvoeren. Dit gebeurde zonder dat ik ergens op OK had gedrukt. Na deze herstelactie (ik dacht dat de iPhone naar een oudere versie teruggezet zou worden), stond alles wat ik had weer op de iPhone inclusief iOS4.0....
Merkwaardig. Maar goed het werkt. De apps Qik video en ING werken niet. Dat van ING is ondertussen bekent. Bij Nu.nl heb ik geen last van grote letter zoals bij de 3GS (de instelling om dit op te lossen staat overigens niet bij instellingen, algemeen op de 3G), wel heb ik last van een popup met foutmelding die na 2 seconden weer verdwijnt.

Kortom een merkwaardige update.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 25 June 2010 om 15:02.
  #4  
Oud 24 June 2010, 13:20
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2009
Berichten: 12
Standaard

Hmm, ik zou het bijna gaan proberen maar het risico is me toch wat te groot.
  #5  
Oud 24 June 2010, 19:01
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 98
Standaard

Dit heb ik ook dit is echt ongeloofelijk raar.

Ik heb me iphone uit engeland altijd unlock nodig gehad.
Nu doe ik restore naar ios 4 met O2 simkaart, activeer ik hem doe ik jailbreak en unlock. Maar multitasking maakte me 3g sloom dus ik deed jailbreak overnieuw met vodafone sim ik zet hem aan ineens doet ie het.
Dus ik denk ultrasn0w staat er nog op. Ik ga kijken in cydia en hij staat niet geinstalleerd ik vind dit egt ongeloofelijk raar maar ben wel blij zo ff ander simkaartje proberen
  #6  
Oud 25 June 2010, 02:53
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2009
Berichten: 91
Stuur een bericht via Instant Messenger naar scantraxrootz Send a message via twitter to scantraxrootz
Standaard

helaas werkt dit niet voor mijn iphone 3gs op 4.0. en nog altijd kan ik deze niet activeren
  #7  
Oud 25 June 2010, 14:51
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 98
Standaard

O2 kaartje lenen??

trouwens tele 2 werkt ook ???

kan je ergens checke of je officieel simlock vrij bent??
  #8  
Oud 25 June 2010, 21:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2009
Berichten: 6
Standaard Ongeldige SIM na IOS4 upgrade met Vodafone

Ok, na de berichten in deze thread kreeg ik hoop, met mn Vodafone-abo... Dus, gerestored met IOS4. Nu geeft iTunes "not supported SIM" aan. Dat wordt weer even hobbyen! Iemand ideetjes?

  #9  
Oud 26 June 2010, 00:49
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 160
Standaard

Cooltrance, eerst de sim van de originele provider erin stoppen en activeren die telefoon. Probeer dan je IOS4 te jailbreaken met Redsn0w. Unlocken kan je daarna door via Cydia Ultrasn0w te installeren.

Heb je geen simkaart van de originele provider, dan moet je een customfirmware downloaden die al geactiveerd is of er zelf een maken met PwnageTool (mac) of sn0wbreeze (win). (zoek in dit forum)

Laatst gewijzigd door aaifone; 26 June 2010 om 00:59.
  #10  
Oud 26 June 2010, 15:22
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Berichten: 66
Standaard

Ik heb net m'n 3GS gerestored met een custom ipsw dat met Pownagetool is gemaakt. Na de restore vroeg de iPhone gewoon om de pincode ipv dat ie vertelde dat de simkaart neit ondersteund werd. Na het invoeren krijg ik een balkje te zien maar hij heeft volgens mij geen verbinding met Vodafone. Bellen werkt iig niet. Dan toch maar de unlock via Cydia installeren.
  #11  
Oud 26 June 2010, 15:46
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 160
Standaard

Fsfikke, weet je zeker dat het om een pincode gaat en dat het niet het emergency call scherm is met het cijfertoetsenbord in beeld? Dit verschijnt als eerste als je telefoon nog niet geactiveerd is. Gebruik hiervoor de simkaart van de originele provider en koppel hem dan even aan iTunes, of maak/download nog eens een firmware, maar dan een die pre-(h)activated is. Succes!
  #12  
Oud 27 June 2010, 01:34
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaifone Bekijk bericht
Fsfikke, weet je zeker dat het om een pincode gaat en dat het niet het emergency call scherm is met het cijfertoetsenbord in beeld? Dit verschijnt als eerste als je telefoon nog niet geactiveerd is. Gebruik hiervoor de simkaart van de originele provider en koppel hem dan even aan iTunes, of maak/download nog eens een firmware, maar dan een die pre-(h)activated is. Succes!
Ja dat weet ik zeker
Hij komt na het booten gewoon met die popup van 'SIM locked' met de knopjes unlock en nog iets. Dan krijg je het pin-scherm. Als je de pincode invoert komt daarna linksboven een balke te staan en staat er geen provider naam. Bij settings staat bovenaan ook niet het kopje Carrier. De telefoon werkt verder wel helemaal.
Ik heb nu Ultrasn0w genstalleerd waarna ik wel gewoon contact met Vodafone kreeg en kon bellen.

De custom firmware die ik heb gebruikt is al geactiveerd en heeft de nieuwste baseband.
  #13  
Oud 27 June 2010, 11:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2009
Berichten: 6
Standaard

Ok, ik zit weer happy op 3.1.2, met een updated baseband en unlock weer werkend. Na nog wat gelezen te hebben over IOS4 blijf ik toch nog maar even op 3.1.2.; echt iets toevoegen doet t voor mij niet.
  #14  
Oud 30 June 2010, 13:10
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 98
Standaard

heeft iedereen die dit heeft een O2 mobiel? want mischien licht t daaraan?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: na update naar 4.3.1 (met behoud baseband) ook geen t-mobile netwerk meer. rellivisit Unlock 3 10 April 2011 23:23
geen unlock meer nodig W89 Overige providers Nederland 3 2 December 2010 12:04
Geen MMS na update naar 3.1.2 met Jailbreak en Unlock happydaddy Archief 2 14 October 2009 13:52
Geen gsm ontvangst meer na update en unlock rachidsebti Unlock [archief] 14 2 December 2007 12:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:24.