Unlocken lukt niet...

Unlocken lukt niet... discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb net mijn iPhone gejailbreaked en ik wil hem graag unlocken maar dat lukt niet. Ik krijg steeds de volgende melding (zie bijlage) Hoe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 01-10-10, 15:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 4
Standaard Unlocken lukt niet...

Ik heb net mijn iPhone gejailbreaked en ik wil hem graag unlocken maar dat lukt niet.
Ik krijg steeds de volgende melding (zie bijlage)

Hoe kan ik dit oplossen?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0115.gif.png‎ (48,9 KB, 123x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 01-10-10, 15:31
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Unlocken kan alleen als je internet hebt, maar aangezien je nog moet unlocken, heb je dit waarschijnlijk niet. Probeer het ff met Wi-Fi, dat lukt ongetwijfelt.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 01-10-10, 15:42
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 4
Standaard

Nee, ik heb ook internet verbinding. Maar tijdens de installatie gaat die uit...Echt heel gek.
  #4  
Oud 01-10-10, 16:11
» iPhone 12 Pro Max 256GB (Oceaanblauw) [FW: 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: iPadOS 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 223
Standaard

Jealbreaken & unlocken moet je zowiezo via Wi-Fi doen, unlock je hem Ultrasnow??
heb je ook de patch gedownload?
__________________
Ipad4 32G 3G [/COLOR]7.0.3 JB Iphone 4S 64G White 7/0.3 iPhone 5s 32g Silver, iPad Mini 2 16g White,iPhone 6 Plus 64g Spacegrey, iPhone 6s Plus Rose Gold
  #5  
Oud 04-10-10, 23:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

Hoe kun je unlocken maken en Jealbreaken met n France iphone?want met itunes zeg dat de simkaart niet goed is.

Dag,ik zie dat er geen oplossing is?

Laatst gewijzigd door King1987; 05-10-10 om 21:00. Reden: samengevoegd
  #6  
Oud 05-10-10, 21:01
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pierre3 Bekijk bericht
Hoe kun je unlocken maken en Jealbreaken met n France iphone?want met itunes zeg dat de simkaart niet goed is.

Dag,ik zie dat er geen oplossing is?
Je moet eerst activeren, dan heb je een geldige simkaart nodig. Wellicht een multisim kopen op marktplaats (weet echt niet hoe die dingen heten, sorry, even Google-en). Dat is iig een simkaart die de iPhone kan activeren.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #7  
Oud 05-10-10, 21:12
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Phonebook sim bedoel je????
  #8  
Oud 05-10-10, 21:13
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Phonebook sim bedoel je????
yes, die bedoel ik inderdaad
  #9  
Oud 05-10-10, 21:37
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Die is onder andere hier te krijgen.
  #10  
Oud 05-10-10, 22:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

nog bedankt voor alles ik zal zie voor zo n kaart.
  #11  
Oud 06-10-10, 01:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 7
Standaard

Ik heb de na de patch mijn base sim kunnen plaatsen zonder problemen.. ik krijg bovenaan de Naam van de provider ( BASE ) maar geen ontvangst? iemand een oplossing hiervoor?

mvg, D

Laatst gewijzigd door proosje; 06-10-10 om 01:42.
  #12  
Oud 07-10-10, 20:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

Dag,ik heb die Phonebook sim maar dat ga niet?ik heb die in de iphone gezet en dat ga het met itunes,maar als de kaart uit de iphone doet en mijn BASE in zet dan is hij vast???? kan iemand mij helpen hoe ik het moet doe. nog bedankt.
  #13  
Oud 07-10-10, 23:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 7
Standaard

zelfde probleem.. alleen ik heb base bovenaan staan maar geen ontvangst.. :-s
  #14  
Oud 07-10-10, 23:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

als ik dat wiest hat ik die kaart niet gekocht .
  #15  
Oud 07-10-10, 23:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 7
Standaard

tja... die 4 euro gaat het ook ni maken. maar precies heeft niemand anders daar last van. maar antwoord krijgen we hier ook niet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Datamonster Bekijk bericht
Jealbreaken & unlocken moet je zowiezo via Wi-Fi doen, unlock je hem Ultrasnow??
heb je ook de patch gedownload?
na de patch te hebben geeinstalleerd werkt de iphone.. de iphone neemt de sim van mijn provider aan, geeft zelfs de naam bovenaan maar geen ontvangst??

mvg, Dennis

Laatst gewijzigd door iScorpio; 08-10-10 om 18:17.
  #16  
Oud 08-10-10, 08:48
» iPhone 12 Pro Max 256GB (Oceaanblauw) [FW: 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: iPadOS 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 223
Standaard

Ziet er uit dat hij wel unlocked is als je carrier naam verschijnt
ook al aan/uit gezet?

Heb je het toevallig ook met een ander simmetje geprobeert?
(om het te testen)
  #17  
Oud 08-10-10, 18:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

Wat zeg je proosje ,4€ vergeet het 20€ voor de kaart komt van NL.
  #18  
Oud 10-10-10, 21:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 7
Standaard

ah.. ikke 4 euro via ebay
  #19  
Oud 10-10-10, 21:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2010
Locatie: Herentals, Be
Berichten: 17
Standaard

Ik heb net mijn iphone 3gs met 4.0.2 een jailbreak gegeven en hem nadien proberen te unlocken met Ultrasn0w. Wanneer ik deze heropgestart heb en mijn sim-kaart plaats, komt er de vraag om een geldige simkaart te plaatsen.
Ik krijg ook het kabeltje en het Itunes-symbool te zien. Bovenaan komt er wel mobistar(+de ontvangst) te staan. Ik kan dus enkel noodoproepen maken.

Wat nu? Ook eerst een geldige simkaart gebruiken?

Grtz

Laatst gewijzigd door Wouterdh; 10-10-10 om 22:19.
  #20  
Oud 10-10-10, 22:12
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2010
Berichten: 6
Standaard

heb idem probleem als hierboven...
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Iphone unlocken lukt niet Joeldebull Unlock 2 09-05-10 11:34
Unlocken Iphone lukt niet! Jo! Archief 1 26-04-09 12:44
Lukt me niet om te unlocken en te jailbreaken. lxx_33 Archief 2 23-10-08 13:55
Unlocken lukt niet Arnie Unlock [archief] 35 20-06-08 14:15
Lukt niet om te unlocken 1.0.2 langejan Unlock [archief] 18 01-12-07 20:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:31.