Unlocken lukt niet...

Unlocken lukt niet... discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb net mijn iPhone gejailbreaked en ik wil hem graag unlocken maar dat lukt niet. Ik krijg steeds de volgende melding (zie bijlage) Hoe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 1 October 2010, 15:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2010
Berichten: 4
Standaard Unlocken lukt niet...

Ik heb net mijn iPhone gejailbreaked en ik wil hem graag unlocken maar dat lukt niet.
Ik krijg steeds de volgende melding (zie bijlage)

Hoe kan ik dit oplossen?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0115.gif.png‎ (48,9 KB, 123x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 October 2010, 15:31
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Unlocken kan alleen als je internet hebt, maar aangezien je nog moet unlocken, heb je dit waarschijnlijk niet. Probeer het ff met Wi-Fi, dat lukt ongetwijfelt.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 1 October 2010, 15:42
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2010
Berichten: 4
Standaard

Nee, ik heb ook internet verbinding. Maar tijdens de installatie gaat die uit...Echt heel gek.
  #4  
Oud 1 October 2010, 16:11
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

Jealbreaken & unlocken moet je zowiezo via Wi-Fi doen, unlock je hem Ultrasnow??
heb je ook de patch gedownload?
__________________
Ipad4 32G 3G [/COLOR]7.0.3 JB Iphone 4S 64G White 7/0.3 iPhone 5s 32g Silver, iPad Mini 2 16g White,iPhone 6 Plus 64g Spacegrey, iPhone 6s Plus Rose Gold
  #5  
Oud 4 October 2010, 23:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

Hoe kun je unlocken maken en Jealbreaken met n France iphone?want met itunes zeg dat de simkaart niet goed is.

Dag,ik zie dat er geen oplossing is?

Laatst gewijzigd door King1987; 5 October 2010 om 21:00. Reden: samengevoegd
  #6  
Oud 5 October 2010, 21:01
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pierre3 Bekijk bericht
Hoe kun je unlocken maken en Jealbreaken met n France iphone?want met itunes zeg dat de simkaart niet goed is.

Dag,ik zie dat er geen oplossing is?
Je moet eerst activeren, dan heb je een geldige simkaart nodig. Wellicht een multisim kopen op marktplaats (weet echt niet hoe die dingen heten, sorry, even Google-en). Dat is iig een simkaart die de iPhone kan activeren.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #7  
Oud 5 October 2010, 21:12
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Phonebook sim bedoel je????
  #8  
Oud 5 October 2010, 21:13
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Phonebook sim bedoel je????
yes, die bedoel ik inderdaad
  #9  
Oud 5 October 2010, 21:37
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Die is onder andere hier te krijgen.
  #10  
Oud 5 October 2010, 22:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

nog bedankt voor alles ik zal zie voor zo n kaart.
  #11  
Oud 6 October 2010, 01:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Berichten: 7
Standaard

Ik heb de na de patch mijn base sim kunnen plaatsen zonder problemen.. ik krijg bovenaan de Naam van de provider ( BASE ) maar geen ontvangst? iemand een oplossing hiervoor?

mvg, D

Laatst gewijzigd door proosje; 6 October 2010 om 01:42.
  #12  
Oud 7 October 2010, 20:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

Dag,ik heb die Phonebook sim maar dat ga niet?ik heb die in de iphone gezet en dat ga het met itunes,maar als de kaart uit de iphone doet en mijn BASE in zet dan is hij vast???? kan iemand mij helpen hoe ik het moet doe. nog bedankt.
  #13  
Oud 7 October 2010, 23:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Berichten: 7
Standaard

zelfde probleem.. alleen ik heb base bovenaan staan maar geen ontvangst.. :-s
  #14  
Oud 7 October 2010, 23:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

als ik dat wiest hat ik die kaart niet gekocht .
  #15  
Oud 7 October 2010, 23:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Berichten: 7
Standaard

tja... die 4 euro gaat het ook ni maken. maar precies heeft niemand anders daar last van. maar antwoord krijgen we hier ook niet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Datamonster Bekijk bericht
Jealbreaken & unlocken moet je zowiezo via Wi-Fi doen, unlock je hem Ultrasnow??
heb je ook de patch gedownload?
na de patch te hebben geeinstalleerd werkt de iphone.. de iphone neemt de sim van mijn provider aan, geeft zelfs de naam bovenaan maar geen ontvangst??

mvg, Dennis

Laatst gewijzigd door iScorpio; 8 October 2010 om 18:17.
  #16  
Oud 8 October 2010, 08:48
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

Ziet er uit dat hij wel unlocked is als je carrier naam verschijnt
ook al aan/uit gezet?

Heb je het toevallig ook met een ander simmetje geprobeert?
(om het te testen)
  #17  
Oud 8 October 2010, 18:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: belgisch
Berichten: 27
Standaard

Wat zeg je proosje ,4€ vergeet het 20€ voor de kaart komt van NL.
  #18  
Oud 10 October 2010, 21:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Berichten: 7
Standaard

ah.. ikke 4 euro via ebay
  #19  
Oud 10 October 2010, 21:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2010
Locatie: Herentals, Be
Berichten: 17
Standaard

Ik heb net mijn iphone 3gs met 4.0.2 een jailbreak gegeven en hem nadien proberen te unlocken met Ultrasn0w. Wanneer ik deze heropgestart heb en mijn sim-kaart plaats, komt er de vraag om een geldige simkaart te plaatsen.
Ik krijg ook het kabeltje en het Itunes-symbool te zien. Bovenaan komt er wel mobistar(+de ontvangst) te staan. Ik kan dus enkel noodoproepen maken.

Wat nu? Ook eerst een geldige simkaart gebruiken?

Grtz

Laatst gewijzigd door Wouterdh; 10 October 2010 om 22:19.
  #20  
Oud 10 October 2010, 22:12
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2010
Berichten: 6
Standaard

heb idem probleem als hierboven...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Iphone unlocken lukt niet Joeldebull Unlock 2 9 May 2010 11:34
Unlocken Iphone lukt niet! Jo! Archief 1 26 April 2009 12:44
Lukt me niet om te unlocken en te jailbreaken. lxx_33 Archief 2 23 October 2008 13:55
Unlocken lukt niet Arnie Unlock [archief] 35 20 June 2008 14:15
Lukt niet om te unlocken 1.0.2 langejan Unlock [archief] 18 1 December 2007 20:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:21.