Unlock Baseband 05.14.02-05.15.04 (FW 4.1 t/m 4.2.1) via 06.15 - Verzameltopic

Unlock Baseband 05.14.02-05.15.04 (FW 4.1 t/m 4.2.1) via 06.15 - Verzameltopic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij mij loopt hij constant vast bij het "uploaden van de Ramdisk" heb het al 20 x opnieuw geprobeert. Iemand suggesties? (3g 8gb USA van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #661  
Oud 24 December 2010, 22:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Berichten: 25
Standaard

Bij mij loopt hij constant vast bij het "uploaden van de Ramdisk" heb het al 20 x opnieuw geprobeert. Iemand suggesties?
(3g 8gb USA van mijn vriendin trouwens)
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #662  
Oud 25 December 2010, 11:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door miicker Bekijk bericht
jep, maar de IPSW file van het ipad baseband hoef je helemaal niet te downloaden wel installeren maar dan via redsn0w

Tenminste uit het verhaal begrijp ik dat hij dat ook gedownload heeft, correct me if i'm wrong
Nee, ik heb niets voor de ipad gedownload... alleen de 4.2.1 versie voor de iphone 3gs.


Ik zal de link die je mij gaf even bekijken! ik hoop dat het werkt!


*edit* dat de-activeren lukt niet, het lukt me dus niet meer om hem nu te activeren :S
Ik moet m'n iphone steeds tethered rebooten, werkt het daarom niet???

Ben nu even ten einde raad

Laatst gewijzigd door SanderDuijn; 25 December 2010 om 14:33.
  #663  
Oud 25 December 2010, 19:53
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

gtturbo zie idd

Unlocken van je iPhone 3G/3GS met baseband 05.14.02/05.15/05 - iPhone Forum - alles over de Apple iPhone, iPad en iPod touch

Als die steeds vast loopt probeer een ander modus. en Redsnow opnieuw ergens downbloaden bij werkte dat wel.

Sander als je nog op 4.1 zit probeer limera1 eens... ook als je op 4.2 zit gewoon doen..
  #664  
Oud 26 December 2010, 00:21
» iPhone 5c 16GB (Blauw) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2009
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bjentk Bekijk bericht
Gelukt.. Iphone 3G 8Gb geupgrade naar 4.2.1 daarna bb naar 6.15.00(ipad) gejailbraked en unlocked... apple-tje eitje dankzij de vriendelijke hulpvaardig mensen op dit forum, en dankzij Dev natuurlijk...
En deze doet het totnogtoe ook nog goed?
  #665  
Oud 26 December 2010, 11:20
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Berichten: 14
Standaard

Het probleem is nog niet verholpen..

Ik wil nu allr instellingen gaan wissen en ae inhoud verwijderen, kan dat gewoon met de redsn0w jailbreak en unlock?

Kan ik na hem terug gezet te hebben van de fabrieksinstellingen weer gewoon redsn0w gebruiken om hem te unlocken etc??? Weet iemand dit? Wil hem namelijk niet nog meer 'kapot' maken!

Hoop dat iemand mij het verlossende antwoord kan geven..
  #666  
Oud 29 December 2010, 13:31
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2010
Berichten: 11
Standaard

Vind het maar niet. De situatie:
iPhone 3Gs - Software 4.2.1
Heb al paar keer ondertussen op 'herstellen' gedrukt binnen iTunes (zonder de alt-toets in te houden en zelf mijn versie te kiezen). Dan heeft hij de nieuwe bootroom zeker (versta dat gegeven niet zo goed)?

Met PwnageTool probeerde ik net de goeie firmware aan te maken (samen met dat iPad deel). Heb daarvoor die speciale bundle moeten afhalen voor mijn specifiek toestel (zoals hier staat omschreven in #update 3). Dit gaf mij de mogelijkheid dit door PwnageTool de starten maar dan vroeg hij niet meer waar mijn iPad software gelokaliseerd is (wat hij ervoor wel deed).

Als ik de gemaakte firmware dan probeer op mijn toestel te zetten (langs die alt-toets) krijg ik een foutmelding 1600.

Welk programma gebruik ik nu best? Is er nog hoop? Hoe ga ik nu verder?
  #667  
Oud 29 December 2010, 13:45
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 364
Standaard

Die "bundle" waar je het over hebt is om je 3GS te updaten naar versie 4.2.1 zonder baseband update. Dit is een vrij specifieke procedure, dus een hele andere dan die jij aan het toepassen bent met het maken van een custom fw. Aangezien jij aangeeft al versie 4.2.1 genstalleerd te hebben kun je hier niks meer mee, omdat nu je baseband al geupdate is naar een niet te unlocken versie. Althans daar ga ik wel even vanuit, maar voordat je verder gaat: welke baseband versie staat er nu op je iPhone?

Als je wilt unlocken zul je waarschijnlijk de reguliere procedure nu moeten doorlopen met redsnow waarbij de iPad baseband wordt genstalleerd. Deze is beschreven in de wiki (Unlocken van je iPhone 3G/3GS met baseband 05.14.02/05.15/05 - iPhone Forum - alles over de Apple iPhone, iPad en iPod touch) voor windows 7, maar e.e.a. kan natuurlijk ook met redsnow voor de Mac. Alleen zullen de schermafbeeldingen niet helemaal overeen komen.

Zoek eerst voor jezelf op welke baseband je hebt, (op je iphone te vinden onder: instellingen ->algemeen->info) is het een versie hoger of gelijk aan 05.14.02 dan de procedure doorlopen zoals in de Wiki om te unlocken. Is de versie lager, in ieder geval niet updaten dan. Want dan kun je updaten met behoud van baseband.
  #668  
Oud 29 December 2010, 14:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2010
Berichten: 11
Standaard

Is sowieso 05.14.02. Ik kom van 4.1 versie met die baseband. Had dan ergens gelezen dat het wel goed was om eerst te updaten naar 4.2.1, omdat die wat sneller is. Nu moet ik er gewoon die iPad baseband opkrijgen. Dacht dat dit moest gebeuren met dat PwnageTool 4.1.3 Unlock Edition? Dat was toch voor de 4.1 versie, dus dacht ook voor versie 4.2.1? Niet dan?

Bijkomend probleem is dat ik telkens niet verder geraak dan volgend scherm. Zo kan ik toch niet die iPad baseband er op krijgen langs redsn0w? Of wel?

  #669  
Oud 29 December 2010, 14:10
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 364
Standaard

Ok je zult nu redsn0w moeten gebruiken. Dat je nu op het emergency sherm staat maakt niet uit, zet de telefoon gewoon uit en begin met de instructies op iclarified, ik denk dat je er dan wel uitkomt: iClarified - iPhone - How to Jailbreak and Unlock Your iPhone 3GS Using RedSn0w (Mac) [4.2.1]

Laatst gewijzigd door JornZ; 29 December 2010 om 14:13.
  #670  
Oud 29 December 2010, 14:13
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2010
Berichten: 11
Standaard

Ik ga het eens goed nalezen. Bedankt voor de hulp in ieder geval. Wat een hoop problemen toch allemaal. Ik vervloek de dag dat ik zonder na te denken aan het updaten was naar 4.1.
  #671  
Oud 29 December 2010, 23:46
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2010
Berichten: 11
Standaard

Alles gedaan en zit nog steeds vast bij "Slide for Emergency".
Iemand hier een middel tegen?
Heb geen sim-kaart die een unlock overbodig maakt en het toetstel vanzelf activeert.
  #672  
Oud 29 December 2010, 23:54
miicker's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Locatie: Eindhoven
Berichten: 233
Send a message via twitter to miicker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RubenPersoons Bekijk bericht
Alles gedaan en zit nog steeds vast bij "Slide for Emergency".
Iemand hier een middel tegen?
Heb geen sim-kaart die een unlock overbodig maakt en het toetstel vanzelf activeert.
vanaf stap 1 alles volgen, eerst upgraden naar iOS 4.2.1 als je dat nog niet hebt via itunes dan dit volgen vanaf stap 1 als het je dan niet lukt licht het waarschijnlijk aan jouw

Unlocken van je iPhone 3G/3GS met baseband 05.14.02/05.15/05 - iPhone Forum - alles over de Apple iPhone, iPad en iPod touch
  #673  
Oud 30 December 2010, 00:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2010
Berichten: 11
Standaard

Bij het herstellen van de gewone 4.2.1 blijf ik daar ook hangen.
Met redsn0w (en iPad baseband) gebeurt net hetzelfde.

Had ditzelfde probleem met het herstellen van 4.1 op mijn iPhone.

Ligt het dan echt aan mij?
  #674  
Oud 30 December 2010, 00:50
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard



Als dit niet helpt, redsnow ergens opnieuw downloaden linkje eronder bijv
  #675  
Oud 30 December 2010, 02:29
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2010
Berichten: 8
Standaard

Heb een walktrough gevonden die de IPAD en unlock procedure zeer goed uitlegt Update/Unlock iPhone 3GS/3G Baseband 06.15.00 with Redsn0w 0.9.6b5 on iOS 4.2.1/4.1 | Apple Devices Informations
  #676  
Oud 30 December 2010, 18:33
miicker's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Locatie: Eindhoven
Berichten: 233
Send a message via twitter to miicker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ydq473 Bekijk bericht
deze is nederlands
Unlocken van je iPhone 3G/3GS met baseband 05.14.02/05.15/05 - iPhone Forum - alles over de Apple iPhone, iPad en iPod touch
  #677  
Oud 2 January 2011, 22:40
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2010
Berichten: 11
Standaard

Dan toch nog eens met redsn0w geflasht in de hoop dat hij na de baseband flash + jailbreak zonder emergency mode terug zou komen.

Redsn0w zat vast op het einde bij het Apple logo (maar dat schijnt voor te komen bij 3Gs), en blijft nu in DFU modus. Probeer het toestel te herstellen met de 4.2.1 software (wetende dat hij dan waarschijnlijk de iPad baseband behoudt als die er al op is geraakt) maar krijg telkens foutmeldingen (Error 1015).

Exit recovery mode met Recboot werkt ook uit. Dan gaat hij gewoon uit en komt ie terug in DFU modus.

Als ik de iPhone aansluit meldt iTunes dat de iPhone in herstelmodus staat.

Laatst gewijzigd door RubenPersoons; 2 January 2011 om 22:43.
  #678  
Oud 3 January 2011, 00:59
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RubenPersoons Bekijk bericht
Dan toch nog eens met redsn0w geflasht in de hoop dat hij na de baseband flash + jailbreak zonder emergency mode terug zou komen.

Redsn0w zat vast op het einde bij het Apple logo (maar dat schijnt voor te komen bij 3Gs), en blijft nu in DFU modus. Probeer het toestel te herstellen met de 4.2.1 software (wetende dat hij dan waarschijnlijk de iPad baseband behoudt als die er al op is geraakt) maar krijg telkens foutmeldingen (Error 1015).

Exit recovery mode met Recboot werkt ook uit. Dan gaat hij gewoon uit en komt ie terug in DFU modus.

Als ik de iPhone aansluit meldt iTunes dat de iPhone in herstelmodus staat.
aansluiten op itunes dan met iREB booten 2e tab van boven.
Bij mij helpte het wel...
  #679  
Oud 3 January 2011, 01:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2010
Berichten: 11
Standaard

Kan iREB niet testen (zit op Mac). Maar heb het geprobeerd met TinyUmbrella & RecBoot. Zonder succes. Ik zoek nog wat verder denk ik. Als er iemand oplossing heeft .. vuur maar af. Alvast bedankt!




Laatst gewijzigd door RubenPersoons; 3 January 2011 om 02:03. Reden: Afbeelding toegevoegd.
  #680  
Oud 3 January 2011, 02:34
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

Limera1
GreenposisOn proberen gooit die hem vanzelf jailbraik zal niet lukken
Maar na het proces herkent itunes hem wel...

En je host aanpassen natuurlijk..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Unlock Baseband 04.26.08-05.11.07-05.12.01-05.13.04 (FW 3.0 tot 4.0) - Verzameltopic iScorpio Unlock 3045 21 February 2012 20:07
iPhone 3GS: Wordt mijn baseband geupgrade als ik unlock via itunes(officiele t-mobile unlock)? Hunter20 Unlock 5 21 January 2011 16:52
iPhone 4: iPhone 4 Unlock -Verzameltopic The Unbelievable Unlock 6 25 July 2010 20:00
iPhone 1e gen.: Bootneuter Unlock Verzameltopic Nego Unlock 97 8 June 2010 19:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:34.