Unlock Baseband 05.14.02-05.15.04 (FW 4.1 t/m 4.2.1) via 06.15 - Verzameltopic

Unlock Baseband 05.14.02-05.15.04 (FW 4.1 t/m 4.2.1) via 06.15 - Verzameltopic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Heren, vervelend probleem: Heb een iPhone 3GS (belgiŽ) met redsn0w 4.2.1 geupdate naar pwnage tool 4.2.1 unthetered. Na het opdaten krijg ik geen verbinding meer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #781  
Oud 21 February 2011, 23:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 59
Stuur een bericht via Skype™ naar macthijn
Standaard

Heren, vervelend probleem:

Heb een iPhone 3GS (belgiŽ) met redsn0w 4.2.1 geupdate naar pwnage tool 4.2.1 unthetered. Na het opdaten krijg ik geen verbinding meer met de provider KPN. Wat kan ik doen?

Specificaties:
-iPhone 3GS
-05.15.04 (modemfirmware)
-"Geen service"

Ook al is de telefoon simlock vrij, toch heb ik ultrasn0w geinstalleerd als poging dit op te lossen. Helaas zonder succes. Verder heb ik de het hele proces 3 keer doorlopen...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #782  
Oud 22 February 2011, 09:29
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Mactijn ,
Is het wel een simlockvrij toestel ?
Andes hoef je geen ultrasn0w erop te installeren.
Als het een simlockvrij toestel is hoef je ook geen pwn tool te gebruiken , dat is voor de mensen die niet willen dat hun baseband wordt geŁpdate waardoor je geen service meer hebt als er nog geen unlock daarvoor hebt.
Als het simlockvrij is , raad ik je aan het te herstellen in DFU mode en laat hem aan je Mac hangen tot dat iTunes zegt dat het toestel is geactiveerd.
Als je een pincode op je sim hebt , haal het r even vanaf voor dat je gaat herstellen.
Als het geactiveerd is kan je daarna weer jailbreaken.
Je kan het beter met greenpois0n RC6 jailbreaken.

Laatst gewijzigd door floa1512; 22 February 2011 om 09:34.
  #783  
Oud 22 February 2011, 09:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 59
Stuur een bericht via Skype™ naar macthijn
Standaard

@floa1512

Bedankt voor je reactie, kan de iPhone nu idd weer gebruiken. Maar hoe ga ik nu precies te werk om de iPhone weer te jailbreaken?
  #784  
Oud 22 February 2011, 10:24
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macthijn Bekijk bericht
@floa1512

Bedankt voor je reactie, kan de iPhone nu idd weer gebruiken. Maar hoe ga ik nu precies te werk om de iPhone weer te jailbreaken?
Donwload greenpois0n RC6.
Uitpakken
Coppel je tel via USB aan je Mac
Geluid van je Mac aanzetten
Hou de home en power knop tegelijk ingedrukt tot je een geluid hoort uit de Mac en dan laat je alleen de power knop los
Hoor je nog een tweede geluid uit je Mac , dan pas laat je de hom knop los
Je telefoon schem is nu zwart en dan zit je in DFU mode.
Start greenpois0n en klik op jailbreak.
Als het helemaal klaar is vind je een groene loader app op je telefoon en daarmee kun je cydia instaleren etc etc
  #785  
Oud 23 February 2011, 21:19
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2011
Berichten: 4
Standaard

Hello allen,

Na enkele dagen hier gebrowsed te hebben heb ik ook deze baseband firmware eropgezet.
Ik had nl via itunes dienen te restoren na een foute reset.

situatie nu:
IOS 4.2.1 via itunes
jb via greenpoison rc6
unlock via redsn0w
bb 06.15.00 firmware upgrade via redsn0w voor de gsm te laten werken.

Nu heb ik het issue dat ik enkel kan bellen als 3G of datanetwerk beschikbaar is ipv gewoon telefonienetwerk.
Hij lijkt wel netwerk te vinden maar geeft geen reactie (buiten dan als ik ook 3G of data netwerk heb).

Ik heb even gechecked en heb iets heel raar gevonden. Toen ik de IPSW opzocht die i tunes had gebruikt om mijn I phone te restoren vond ik deze:
iPod2,1_4.2.1_8C148_Restore

Blijkbaar heeft mijn i tunes (waar ook mijn Ipod touch aan gekoppeld is !!) een foute IPSW op mijn Iphone gerestored ???
Kan dit de reden zijn waarom ik wel kan bellen via 3G maar net gewoon via tel netwerk ?
Of is dit een algemene opmerking na het patchen van de bb firmware naar 06.15.00 ?

EDIT: als ik check via instellingen zie ik wel dat 4.2.1_8C148a erop staat.

Probleem is dat ik nu via i-tunes de firmware niet meer kan restoren naar origineel door die bb 06.15.00 :-/ lukt ook niet via mac en Pwanage
Kan ik op een of andere manier toch een originele firmware erop krijgen ?

graag jullie hulp/mening

thx !

Laatst gewijzigd door stoffelzzz; 23 February 2011 om 21:40.
  #786  
Oud 23 February 2011, 22:36
miicker's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Locatie: Eindhoven
Berichten: 233
Send a message via twitter to miicker
Standaard

Waar kom jij achter het IPSW file dat itunes gebruikt om hem te restoren. naar mijn weten kun je daar niet achterkomen. Dat IPSW bestand wat je noemt moet je zelf gedownload hebben en niet iTunes die het gebruikt
  #787  
Oud 23 February 2011, 23:04
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2011
Berichten: 4
Standaard

dat was de enige file die in de gedownloade itunes folder vond (C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes )
Als Itunes een restore doet download hij die ipws van de itunes server, die staat lokaal opgeslagen ergens op je systeem. had k ergens gelezen op n thread...

Ik vond toen daar deze ipsw file en zag pas achteraf dat t een was voor n Ipod (zelfde firmware)

Laatst gewijzigd door stoffelzzz; 23 February 2011 om 23:07.
  #788  
Oud 23 February 2011, 23:05
miicker's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Locatie: Eindhoven
Berichten: 233
Send a message via twitter to miicker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stoffelzzz Bekijk bericht
dat was de enige file die in de gedownloade itunes folder vond (gebruikers/appdata/etc...
Als Itunes een restore doet download hij die ipws van de itunes server, die staat lokaal opgeslagen ergens in je systeem. had k ergens gelezen op n thread...

hmmm zou kunnen, dan download je op felixburn ofzoiets toch gewoon het IPSW bestand dat bij je iphone hoort, doe je hem in pwnd DFU en restore je naar die IPSW met itunes?
  #789  
Oud 23 February 2011, 23:14
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2011
Berichten: 4
Standaard

itunes geeft n error dan, blijkbaar checkt de nieuwe bb (06.15.00) de itunes server ? als je restored via itunes... heb t geprobeerd via mac en windows en krijg error
Ik heb zelf n custom ipsw laten maken met pwanage maar zelfs deze lukt ni, en hij staat dan wel degelijk in dfu mode, maar wat bedoel je met pwnd dfu ?

EDIT: ok al gevonden, maar werkt dit ook voor deze ios versie ? kan je dan gewoon via windows elke custom ipsw restoren via itunes ??

EDIT2: je zou dus niet kunnen ja bb downgraden, vandaar de error via tunes. is hier al iets voor gevonden ?

Laatst gewijzigd door stoffelzzz; 23 February 2011 om 23:37.
  #790  
Oud 23 February 2011, 23:45
miicker's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Locatie: Eindhoven
Berichten: 233
Send a message via twitter to miicker
Standaard

probeer dit:

YouTube - Kanaal van EverythingApplePro
  #791  
Oud 23 February 2011, 23:57
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2011
Berichten: 4
Standaard

ff gekeken, maar zal ook de bb niet downgraden... stond toch al n tijd aangekondigd dat deze downgrade er zou aankomen...
toch n handige link !
  #792  
Oud 23 February 2011, 23:59
miicker's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Locatie: Eindhoven
Berichten: 233
Send a message via twitter to miicker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stoffelzzz Bekijk bericht
ff gekeken, maar zal ook de bb niet downgraden... stond toch al n tijd aangekondigd dat deze downgrade er zou aankomen...
toch n handige link !
die downgrade kan lang duuren, ze gaan er aan beginnen nadat de iPhone 4 geunlockt kan worden, en dit zal zijn na de release van iOS 4.3 en ik hoor mensen zeggen ''vlak'' na de release, maar daar is nooit spraken van geweest, ik zou rekenen op weken na de release van iOS 4.3 dat die unlock er is. dus nog langer voor de baseband downdgrade.
  #793  
Oud 24 February 2011, 15:37
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2010
Berichten: 20
Standaard

Hallo,
Weet iemand wanneer de gpsfix er zal zijn voor baseband 06.15.00 ?
Grtn
  #794  
Oud 24 February 2011, 17:03
miicker's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Locatie: Eindhoven
Berichten: 233
Send a message via twitter to miicker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nilsv Bekijk bericht
Hallo,
Weet iemand wanneer de gpsfix er zal zijn voor baseband 06.15.00 ?
Grtn
ook nog niet
  #795  
Oud 27 February 2011, 01:13
» iPhone UK 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2011
Berichten: 3
Standaard

Heb roqyBT4 geinstalleerd en werkt subliem met externe GPS muis.
Die had ik nog liggen van mijn na gebruik met Nokia en de IPaq 5550.
Voor 8 euro een prima signaal.
Navigon met 3GS GPS stuurde mij regelmatig de verkeerde kant op.
Nu snap Navigon wel waar ik uithang!
Ook TomTom werkt uitstekend.

OK, nadeel is die externe muis, maar door roqyBT4 te installen, werken
de navigatie nu via Bluetooth en is het GPS signaal betrouwbaar.
  #796  
Oud 9 March 2011, 11:13
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2009
Berichten: 14
Standaard

Hallo,

Ik heb een iphone 3gs waar momenteel nog 3.1.3 op draait. Omdat het toestel nu een beetje traag wordt en ik graag gebruik wil maken van de nieuwe functies van recentere softwareversies wil ik mijn telefoon updaten.

Als ik zo de artikelen een beetje lees zit daar nogal een risico aan.
Als ik via Itunes update naar 4.2.1 veranderd dan ook mijn baseband mee?
En welke baseband krijg ik dan op mijn telefoon? Is die gewoon zonder problemen te JB en unlocken?
Ik dacht gelezen te hebben dat het helaas niet zo makkelijk werkt maar ik wil het graag nog een keer bevestigd hebben.
De laatste keer dat ik per ongeluk mijn software had geupdate kon ik mijn toestel 3 maanden niet gebruiken dus vandaar dat ik nu wat voorzichtiger ben.

Groeten,

Ex
  #797  
Oud 9 March 2011, 12:11
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 256
Standaard

Je kan het best proberen upgraden maar je baseband behouden.. Want de iPad baseband zorgt voor een pak problemen...
  #798  
Oud 9 March 2011, 12:34
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2009
Berichten: 14
Standaard

Ja dat wil ik ook doen, maar is dat mogelijk? Ik heb het nog niet kunnen vinden namelijk.
  #799  
Oud 9 March 2011, 12:42
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 256
Standaard

Hoe dat moet heb ik zelf geen ervaring mee, aangezien ik ťťn van de ongelukkigen ben met de iPad baseband.. Maar er zal zeker wel iemand hier je kunnen helpen denk ik..
  #800  
Oud 9 March 2011, 13:13
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

Kijk even op Iclarified ( upgraden zonder de baseband te veranderen)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Unlock Baseband 04.26.08-05.11.07-05.12.01-05.13.04 (FW 3.0 tot 4.0) - Verzameltopic iScorpio Unlock 3045 21 February 2012 20:07
iPhone 3GS: Wordt mijn baseband geupgrade als ik unlock via itunes(officiele t-mobile unlock)? Hunter20 Unlock 5 21 January 2011 16:52
iPhone 4: iPhone 4 Unlock -Verzameltopic The Unbelievable Unlock 6 25 July 2010 20:00
iPhone 1e gen.: Bootneuter Unlock Verzameltopic Nego Unlock 97 8 June 2010 19:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:16.