Duitse Vodafone simlock

Duitse Vodafone simlock discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door thomth Met je officiŽle of niet- officiŽle kaart??? met je officiele duitse simkaart hoort ie het altijd te doen, anders moet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 28 January 2011, 20:34
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomth Bekijk bericht
Met je officiŽle of niet- officiŽle kaart???
met je officiele duitse simkaart hoort ie het altijd te doen, anders moet je wachten.

LET OP!

als je hem jailbreakt dan moet je niet aankruisen (als je die mogelijk hebt) Install iPad BaseBand
__________________
iPhone 3G, iPad 2 Wi-Fi+3G 64GB (zwart), FW: 4.1, 4.3.3, JB: Redsn0w 0.9.6RC14, BB: 06.15.00, Jailbreak count: 48 device's jailbroken
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 28 January 2011, 20:44
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

Ja maar over die activation in redsnow. Dan kan je geen gebruik maken van van data is me eerder uitgelegd. Maar moet ik dat doen met m'n officiŽle of niet officiŽle simkaart?
  #23  
Oud 28 January 2011, 21:19
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomth Bekijk bericht
Met je officiŽle of niet- officiŽle kaart???
asl je hem wil gebruiken met de duitse simkaart dan kan dat en als je hem met een nederlandse willekeurige simkaart wil gebruiken dan moet je wachten tot Ultrans0w is geupdate
  #24  
Oud 28 January 2011, 21:25
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

En als ik nou geen gsm/3G wil gebruiken, kan ik dan niet gewoon activate in redsnow aantikken en dan gewoon gebruiken?
  #25  
Oud 28 January 2011, 23:54
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomth Bekijk bericht
En als ik nou geen gsm/3G wil gebruiken, kan ik dan niet gewoon activate in redsnow aantikken en dan gewoon gebruiken?
er is geen knopje activate in redsn0w dat doet hij automatisch als je hem jailbreakt
  #26  
Oud 29 January 2011, 11:09
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

En werkt dat dan met de officiŽle of niet officiŽle simkaart?
  #27  
Oud 29 January 2011, 11:26
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomth Bekijk bericht
En werkt dat dan met de officiŽle of niet officiŽle simkaart?
hoe bedoel je?
  #28  
Oud 29 January 2011, 11:51
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

Met jailbreaken, moet ik dan de officiŽle (Duitse) of mijn eigen simkaart erin doen
  #29  
Oud 29 January 2011, 11:57
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomth Bekijk bericht
Met jailbreaken, moet ik dan de officiŽle (Duitse) of mijn eigen simkaart erin doen
er hoeft helemaal geen simkaart in, tenzij je er graag een in wilt hebben
  #30  
Oud 29 January 2011, 12:03
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

Dus dan werkt die zonder sim. En als ik nou m'n eigen kaart erin wil, werkt dat?
  #31  
Oud 29 January 2011, 12:05
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomth Bekijk bericht
Dus dan werkt die zonder sim. En als ik nou m'n eigen kaart erin wil, werkt dat?
zoals al eerder verteld tijdens het jailbreak proces hoeft er geen simkaart in en na het jailbreaken kan je je iPhone gewoon gebruiken, alleen kan je niet gebruik maken van de netwerk services, omdat je iphone nog niet simlock vrij gemaakt kan worden, daarvoor MOET je wachten tot Ultrasn0w geupdate is.
  #32  
Oud 29 January 2011, 12:11
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

je moet weten hoe het Jailbreak proces gaat, want je hebt ook je iPod gejailbreakt (volgens je profiel dan)
  #33  
Oud 29 January 2011, 12:35
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

Dus ik jailbreak zonder simkaart. Dan kan ik de iPhone gewoon gebruiken,maar als iPod zegmaar. De Duitse simkaart werkt wel neem ik aan? Ik heb wel ervaring met jailbreaken van een iPod touch en iPad, maar nog geen iphones
  #34  
Oud 29 January 2011, 12:42
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomth Bekijk bericht
Dus ik jailbreak zonder simkaart. Dan kan ik de iPhone gewoon gebruiken,maar als iPod zegmaar. De Duitse simkaart werkt wel neem ik aan? Ik heb wel ervaring met jailbreaken van een iPod touch en iPad, maar nog geen iphones
het jailbreak proces werkt hetzelfde alleen het unlocken dat moet e weten en dat kan nog niet daar moet e op wachten, dus inderdaad je kan je iPhone nu gebruiken als iPod totdat Ultrasn0w is geupdate en als ik het goed heb kan je hem nog wel met de officiele duitse simkaart gebruiken voor netwerk services
  #35  
Oud 29 January 2011, 12:46
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

okť dan snap ik het. Volgens de verkoper staat 4.1 er nog op. En als er nou een ouder baseband er opstaat? Dan kan die wel geunlocked worden toch?
  #36  
Oud 29 January 2011, 12:55
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomth Bekijk bericht
okť dan snap ik het. Volgens de verkoper staat 4.1 er nog op. En als er nou een ouder baseband er opstaat? Dan kan die wel geunlocked worden toch?
kijk dan ff welke baseband erop staat
  #37  
Oud 29 January 2011, 13:07
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BlackPhone3G Bekijk bericht
kijk dan ff welke baseband erop staat
Settings->General->About->dan helemaal onderaan
  #38  
Oud 29 January 2011, 15:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2010
Locatie: Westland
Berichten: 69
Smile re

Eindelijk een juiste reply hehe
Thomth als je eerst eens aangeeft:
welke iphone?
welke FW?
en welke Baseband je hebt?
dan hoeven we met zijn allen niet te gokken.
Als je deze drie dingen kan vertellen dan is het binnen een minuut duidelijk te maken wat wel en niet kan.
succes
__________________
Heb jij ook een jailbreak?...ja duh

Laatst gewijzigd door Isalene; 29 January 2011 om 15:48. Reden: typo
  #39  
Oud 29 January 2011, 16:11
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

Nou ik heb nog niet gekocht. Dit wilde ik eerst even weten. Ik wacht nog op antwoord van de verkoper over de firmware en baseband
De telefoon is een iPhone 4
De verkoper denkt dat er 4.1 opzit
De baseband weet ik niet
  #40  
Oud 29 January 2011, 16:17
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2010
Locatie: Westland
Berichten: 69
Standaard

Das jammer, we kunnen gaan gokken maar daar heb jij niks aan.
ik zou contact met de verkoper opnemen en hem de gegevens vragen.
Let wel op!!!! Mocht er tijdens het jb-en iets foutgaan en je moet Herstellen, dan zit je op 4.2 en je hebt geen mogelijkheid meer om terug te gaan.
Of verkoper moet shsh van 4.1 hebben!!
Maar of je dan je baseband verkloot hebt naar de laatste versie, das dan de vraag.

Ik zelf zou een simlock vrije kopen, kost je misschien ietsje meer dan ben je wel van al dat gekloot met simlock af.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: OTB duitse t-mobile simlock niet geactiveerd nevsvanlooy Unlock 3 8 February 2011 01:11
iPhone4 duitse simlock shiftyfreak Koopinformatie Rest Europa 22 7 February 2011 11:30
iPhone 4: vodafone simlock UK mcbbvb Unlock 6 2 August 2010 18:06
Vodafone simlock UK mcbbvb Koopinformatie Rest Europa 4 20 July 2010 19:55
Duitse T-Mobile simlock zoobab Archief 1 18 March 2010 22:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:58.