Duitse Vodafone simlock

Duitse Vodafone simlock discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb even een vraag over een Duitse iPhone met vodafone simlock. Kan ik deze met mijn Nederlandse simkaart gebruiken. De originele simkaart zit erbij. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 28 January 2011, 11:50
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard Duitse Vodafone simlock

Ik heb even een vraag over een Duitse iPhone met vodafone simlock. Kan ik deze met mijn Nederlandse simkaart gebruiken. De originele simkaart zit erbij. Of moet ik dan unlocked?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 January 2011, 12:40
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Als je een Vodafone simcard gebruikt kan je deze iPhone natuurlijk gebruiken. Als je bij een andere provider zit zul je moeten unlocken, tenzij er de nieuwste firmware op staat, dan lukt dat nog niet.
  #3  
Oud 28 January 2011, 12:54
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

Maar er zit een Vodafone Duitsland simlock op, werkt het dan wel met een Nederlandse simkaart?
  #4  
Oud 28 January 2011, 13:08
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

Ik denk van niet, de T-Mobile Duitsland werkt ook niet op T-Mobile NL
Zijn meestal per land gelocked
__________________
Ipad4 32G 3G [/COLOR]7.0.3 JB Iphone 4S 64G White 7/0.3 iPhone 5s 32g Silver, iPad Mini 2 16g White,iPhone 6 Plus 64g Spacegrey, iPhone 6s Plus Rose Gold
  #5  
Oud 28 January 2011, 13:20
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

Oh jammer. Welke baseband en firmware zijn de unlocken?
  #6  
Oud 28 January 2011, 15:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pclahsen Bekijk bericht
Als je een Vodafone simcard gebruikt kan je deze iPhone natuurlijk gebruiken. Als je bij een andere provider zit zul je moeten unlocken, tenzij er de nieuwste firmware op staat, dan lukt dat nog niet.
Zo tuurlijk is dit helemaal niet. Als je er geen zekerheid van hebt ga het dan niet zeggen want dit is namelijk niet mogelijk. Je kan doormiddel van die duitse simkaart hem activeren maar wanneer jij je NL vodafone simkaart erin zet dan krijg je gewoon No Service. Dus je zal hem gewoon moeten unlocken.

Nu zal het wel zo zijn net als bij mij dat je dan ook nog eens een iPhone hebt met 4.2.1 firmware en 03.10.01 BB waardoor je dus gewoon kan wachten voor een unlock hiervoor.
  #7  
Oud 28 January 2011, 15:44
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Datamonster Bekijk bericht
Ik denk van niet, de T-Mobile Duitsland werkt ook niet op T-Mobile NL
Zijn meestal per land gelocked
wacht tot de windows versie van redsn0w 0.9.7 en dan JB je hem en installeer je ultrans0w via cydia als hij is geupdate.

P.S. (hoe doe je die dingen onde de streep?)
  #8  
Oud 28 January 2011, 15:50
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

Dus een nl simkaart kan niet in een simlock Duitse Vodafone iPhone. Dan is een unlock nodig. Als ik de iPhone nou activeer met de originele simkaart, is die dan te gebruiken zonder simkaart? Ik heb namelijk m'n huidige Nokia nog, en die houd ik toch voor school. En hoe zit het met die winkels die unlocken. Werkt dat in dit geval ook?
  #9  
Oud 28 January 2011, 15:58
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Datamonster
Ik denk van niet, de T-Mobile Duitsland werkt ook niet op T-Mobile NL
Zijn meestal per land gelocked
wacht tot de windows versie van redsn0w 0.9.7 en dan JB je hem en installeer je ultrans0w via cydia als hij is geupdate.

P.S. (hoe doe je die dingen onde de streep?)

Is de nieuwste baseband al te unlocken dan?

Laatst gewijzigd door thomth; 28 January 2011 om 16:02.
  #10  
Oud 28 January 2011, 16:11
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomth Bekijk bericht
Dus een nl simkaart kan niet in een simlock Duitse Vodafone iPhone. Dan is een unlock nodig. Als ik de iPhone nou activeer met de originele simkaart, is die dan te gebruiken zonder simkaart? Ik heb namelijk m'n huidige Nokia nog, en die houd ik toch voor school. En hoe zit het met die winkels die unlocken. Werkt dat in dit geval ook?
heb je de orginele duitse simkaart?
dan kan je hem daarmee activeren en heb je toegang tot je springboard anders kan je hem activeren en Jailbreaken met redsn0w alleen is ie dan ge-tetherd dus moet je hem iedere keer opstarten met redsn0w.

wat betreft die hardware unlocks ik zou het niet doen het kost geld en er is een kans dat ze je toestel van binnen mollen, als je slimt ben wacht je tot Ultrasn0w wordt geupdate, maar je kan hem wel vast Jailbreaken
  #11  
Oud 28 January 2011, 16:20
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

Ja de originele kaart zit erbij. Jailbreaken kan, alleen unlocken niet, begrijp ik dat goed?
  #12  
Oud 28 January 2011, 16:21
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BlackPhone3G Bekijk bericht
wacht tot de windows versie van redsn0w 0.9.7 en dan JB je hem en installeer je ultrans0w via cydia als hij is geupdate.

P.S. (hoe doe je die dingen onde de streep?)
Handtekening aanmaken bij profiel
  #13  
Oud 28 January 2011, 16:30
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Datamonster Bekijk bericht
Handtekening aanmaken bij profiel
haha oke ff proberen
  #14  
Oud 28 January 2011, 16:30
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

Dus met de originele simkaart kan ik activeren, maar een unlock is er nog niet. En als 4.1 er nog op staat, kan het dan wel?
  #15  
Oud 28 January 2011, 16:33
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomth Bekijk bericht
Dus met de originele simkaart kan ik activeren, maar een unlock is er nog niet. En als 4.1 er nog op staat, kan het dan wel?
volgens mij niet dat ligt aan je BB moet je ff opzoeken welke te unlocken zijn met Ultrasn0w, maar volgens mij alleen 01.59.00 ofzow ik weet de code niet precies

[EDIT]

Je kan hem wel activeren met je originele simkaart via iTunes en anders met Redsn0w

Laatst gewijzigd door BlackPhone3G; 28 January 2011 om 16:56.
  #16  
Oud 28 January 2011, 17:15
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

En via redsnow hoe werkt dat? Ik zie daar altijd staan 'activate' is dat dan om hem te activeren met of zonder originele simkaart?

Laatst gewijzigd door thomth; 28 January 2011 om 17:32.
  #17  
Oud 28 January 2011, 17:29
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomth Bekijk bericht
En via redsnow hoe wekt dat?
ff naar benende scrolle onder unlock updat 2 staat hoe je het gebruikt (er staan plaatjes bij van mac maar het kan ook met windows maar je download dan de windows versie.

Link voor tutorial:
Jailbreak Iphone 4 4.2 iOS – RedSn0w Jailbreak | Iphone 4 Jailbreak.org

Link voor downloadpage:
https://sites.google.com/a/iphone-de...edirects=0&d=1

je kan het in het programma ook wel zien wat je moet doen.
  #18  
Oud 28 January 2011, 17:40
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

En dan? Werkt hij dan wel of niet met on officile sim?
  #19  
Oud 28 January 2011, 17:43
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Locatie: In Your Face
Berichten: 100
Stuur een bericht via MSN naar BlackPhone3G
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomth Bekijk bericht
En dan? Werkt hij dan wel of niet met on officile sim?
nee dan is ie gejailbreakt daarna kan je hem gebruiken voor alle andere dingen die niks met je netwerk te maken hebben. verder moet je wachten tot ultrasn0w is geupdate, maar je kan hem dan wel gebruiken alleen niet bellen en sms'en

[EDIT]

en geactiveert

Laatst gewijzigd door BlackPhone3G; 28 January 2011 om 17:53.
  #20  
Oud 28 January 2011, 17:53
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 107
Standaard

Met je officile of niet- officile kaart???
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: OTB duitse t-mobile simlock niet geactiveerd nevsvanlooy Unlock 3 8 February 2011 01:11
iPhone4 duitse simlock shiftyfreak Koopinformatie Rest Europa 22 7 February 2011 11:30
iPhone 4: vodafone simlock UK mcbbvb Unlock 6 2 August 2010 18:06
Vodafone simlock UK mcbbvb Koopinformatie Rest Europa 4 20 July 2010 19:55
Duitse T-Mobile simlock zoobab Archief 1 18 March 2010 22:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:14.