Iphone4 - 3.10.01

Iphone4 - 3.10.01 discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Ik heb een 4G met idd Fw4.2.1 en BB 3.10.01. Nu heb ik hier op het forum al het een en ander gelezen en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 January 2011, 11:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 24
Standaard Iphone4 - 3.10.01

Beste,

Ik heb een 4G met idd Fw4.2.1 en BB 3.10.01.
Nu heb ik hier op het forum al het een en ander gelezen en weet dus dat ik een probleem heb.

Hoe kan ik met de Iphone gaan bellen?
Is het mogelijk om de hele boel te downgrade of is het veranderen van de BB een optie?
Heeft iemand van jullie een idee om met deze telefoon te kunnen gaan bellen?
Het maakt mij niet uit welke FW of Bb er op de telefoon staat, als ik maar kan bellen met de Iphone.

Maak me gek !

Mark.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 January 2011, 20:11
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 364
Standaard

Je geeft helemaal geen informatie die belangrijk is;

- Van welke provider komt de telefoon (ik neem aan dat er een simlock op zit waardoor je niet kan bellen en hier post)

Als de iPhone van AT&T komt dan heb je geen opties, behalve wachten tot er een nieuwe ultrasn0w uitkomt.
  #3  
Oud 30 January 2011, 21:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Locatie: tilburg
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JornZ Bekijk bericht
Je geeft helemaal geen informatie die belangrijk is;

- Van welke provider komt de telefoon (ik neem aan dat er een simlock op zit waardoor je niet kan bellen en hier post)

Als de iPhone van AT&T komt dan heb je geen opties, behalve wachten tot er een nieuwe ultrasn0w uitkomt.
ik heb hetzelfde probleem ook 3.10.01 baseband met t-mobile duitsland simlock is daar wel iets aan te doen

bvd beunert
  #4  
Oud 1 February 2011, 22:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Berichten: 10
Standaard

@beunert Hoe bedoel je 'met t-mobile duitsland simlock is daar wel iets aan te doen'?
  #5  
Oud 2 February 2011, 19:56
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2008
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door beunert Bekijk bericht
ik heb hetzelfde probleem ook 3.10.01 baseband met t-mobile duitsland simlock is daar wel iets aan te doen

bvd beunert
Inderdaad.. licht eens toe. Ik heb hier ook een iPhone 4 met duitse T-Mobile lock. (FW4.1 BB 02.10.4)
  #6  
Oud 2 February 2011, 22:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Locatie: tilburg
Berichten: 6
Standaard

of die wel te unlocken is was mijn vraag
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Telenet en iPhone 4 squeek Telenet 9 20 August 2012 12:13
Video: Help! Films op iphone4 wesley026 Muziek, foto & video 14 1 December 2010 20:36
iphone4 activeren jhesse iPhone algemeen 1 23 October 2010 10:41
iPhone 3GS: IPHONE4 xxdenxx Unlock 14 10 July 2010 16:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:56.