Kan geen netwerk vinden

Kan geen netwerk vinden discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik heb laatst mijn iphone 3g gejailbreakt en geunlockt met ultrasn0w. ik heb baseband 05.15.04. Als ik mijn t-mobile simkaartje erin stop blijft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 April 2011, 16:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 43
Exclamation Kan geen netwerk vinden

Hallo allemaal,

Ik heb laatst mijn iphone 3g gejailbreakt en geunlockt met ultrasn0w.
ik heb baseband 05.15.04. Als ik mijn t-mobile simkaartje erin stop blijft hij maar zoeken naar een netwerk en dus kan ik niet smsen of bellen.

Wat kan ik hier aan doen. een andere baseband installeren?

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 April 2011, 16:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 147
Standaard

daar heb ik ook vaak last van (nouja zus) wat bij haar hielp was de ipad baseband gebruiken .... maar is de telefoon zelf niet van t-mobile want dan kan je het gratis officieel simlockvrij maken zodat je geen ultrasn0w nodig heb, weet niet of je dat toevallig gelezen heb?
  #3  
Oud 20 April 2011, 16:31
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.004
Standaard

Ultrasn0w werkt niet met die baseband...
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #4  
Oud 20 April 2011, 16:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 43
Standaard

Nee hij is van at&t maar dan moet ik dus ff upgraden naar ipad baseband?
  #5  
Oud 20 April 2011, 16:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 43
Standaard

En hoe doe ik dit aangezien redsn0w bij mij niet werkt, heb hem gejailbreakt met sn0wbreeze maar deze kan geloof ik niet mijn baseband upgraden.
  #6  
Oud 20 April 2011, 16:56
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.004
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xanderz94 Bekijk bericht
En hoe doe ik dit aangezien redsn0w bij mij niet werkt, heb hem gejailbreakt met sn0wbreeze maar deze kan geloof ik niet mijn baseband upgraden.
Recente versies van sn0wbreeze kunnen ook de iPad baseband installeren.

Als je dat echt wil... (gezien de nadelen van deze truc)
  #7  
Oud 20 April 2011, 17:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 43
Standaard

nadelen van welke truc?
  #8  
Oud 20 April 2011, 17:04
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.004
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xanderz94 Bekijk bericht
nadelen van welke truc?
iPad baseband installeren: kans dat je GPS niet/nooit meer werkt.
  #9  
Oud 20 April 2011, 18:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 43
Standaard

kan ik niet gewoon een andere baseband installeren?!
  #10  
Oud 20 April 2011, 19:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 43
Standaard

Oke, ik wil upgraden naar ipad baseband maar ik weet niet hoe dit moet. Redsn0w kan ik niet gebruiken omdat ie het niet doet bij mij. Hoe kan ik upgraden met sn0wbreeze, krijg het niet voor elkaar
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone kan geen 3G netwerk vinden Olga.p2000 Overige providers Nederland 5 21 February 2013 19:30
kan geen netwerk vinden chik002 iPhone algemeen 0 1 May 2009 12:06
iPhone kan geen netwerk vinden Alpha-Sphere T-Mobile 12 20 April 2009 17:08
iphone kan geen mobiel netwerk vinden. jordy.. iPhone algemeen 6 3 September 2008 14:09
Kan eigen netwerk thuis niet vinden? Cheb Wi-Fi 6 4 May 2008 23:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:31.