Installer probleem!

Installer probleem! discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo beste forum vrienden, Ik heb een probleem met mijn installer . Alles doet het van installer maar als ik terug ga naar het hoofd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 March 2008, 20:41
soprano's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Berichten: 3
Standaard Installer probleem!

Hallo beste forum vrienden,

Ik heb een probleem met mijn installer.
Alles doet het van installer maar als ik terug ga naar het hoofd menu dan gebeurt er niks.
Dan zie ik de nieuwe .app niet op mijn iphone staan.
Normaal moest ik dan opnieuw aanmelden (schuifje naar rechts doen) en de nieuwe .app stond erbij, maar dat werk nu niet meer.
Wie kan mij helpen?

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 March 2008, 20:49
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 75
Standaard

De installer download bij mij sinds vanmiddag helemaal geen packages meer. Iemand een idee hoe dit komt?
__________________
3.0 GM
  #3  
Oud 25 March 2008, 21:12
soprano's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ykb1985 Bekijk bericht
De installer download bij mij sinds vanmiddag helemaal geen packages meer. Iemand een idee hoe dit komt?
Moet je deze topic eens lezen dan doet hij het weer.
Bij mij werkt het niet, want bij mij is het iets anders.
https://forum.iculture.nl/f8/ap...-opgelost.html
  #4  
Oud 25 March 2008, 21:18
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door soprano Bekijk bericht
Moet je deze topic eens lezen dan doet hij het weer.
Bij mij werkt het niet, want bij mij is het iets anders.
https://forum.iculture.nl/f8/ap...-opgelost.html
Dat van de community sources opnieuw installeren bedoel je? Want opnieuw opstarten en de Wi-Fi opnieuw leasen werkt niet. Kom er net trouwens achter dat sommige packages het wel doen, vooral de games...

EDIT: vernieuwen van de community sources helpt ook niet. Ben bang dat ik de installer voorgoed links moet laten liggen...

Laatst gewijzigd door ykb1985; 25 March 2008 om 21:44.
  #5  
Oud 27 March 2008, 21:08
Ray's schermafbeelding
Ray Ray is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ykb1985 Bekijk bericht
Dat van de community sources opnieuw installeren bedoel je? Want opnieuw opstarten en de Wi-Fi opnieuw leasen werkt niet. Kom er net trouwens achter dat sommige packages het wel doen, vooral de games...

EDIT: vernieuwen van de community sources helpt ook niet. Ben bang dat ik de installer voorgoed links moet laten liggen...
Ik heb hetzelfde gehad. Installer download de package, maar installeren doet hij niet. Hij gaat dan ook gelijk naar Home toe. Maar ik heb wat apps verwijderd en daarna deed hij het weer. Ik denk dat Installer maar zoveel ruimte aan apps kan downen.....
  #6  
Oud 28 March 2008, 09:22
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ray Bekijk bericht
Ik heb hetzelfde gehad. Installer download de package, maar installeren doet hij niet. Hij gaat dan ook gelijk naar Home toe. Maar ik heb wat apps verwijderd en daarna deed hij het weer. Ik denk dat Installer maar zoveel ruimte aan apps kan downen.....
Dit is een bekend probleem op het forum, zoek er maar eens naar.
Of je hebt teveel apps(max 80 probleem) of je partitie zit vol en moet je verplaatsen(gebruik Boss-tool)
  #7  
Oud 28 March 2008, 15:50
soprano's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Berichten: 3
Standaard

Bij mij is het opgelost.
ik heb wat .app's verwijderd en hij deed het weer.
Bedankt.
  #8  
Oud 28 March 2008, 15:56
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door soprano Bekijk bericht
Bij mij is het opgelost.
ik heb wat .app's verwijderd en hij deed het weer.
Bedankt.
Met BossTool kun je ringtones/apps/fonts verplaatsen naar de media partitie zodat je geen last hebt van te weinig schijfruimte (tenzij je de boel vol hebt staan met muziek/films e.d.)
  #9  
Oud 28 March 2008, 16:09
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Met BossTool kun je ringtones/apps/fonts verplaatsen naar de media partitie zodat je geen last hebt van te weinig schijfruimte (tenzij je de boel vol hebt staan met muziek/films e.d.)
let daarbij wel goed op de instructies mbt de volgorde!
  #10  
Oud 28 March 2008, 16:44
» iPod touch 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 24
Standaard

ik heb niet op de volgorde gelet, gewoon gelijk applicaties en hij dee het, maar ik zou toch maar naar de instructies luisteren
  #11  
Oud 29 March 2008, 16:28
ANGER&'s schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 76
Standaard

Bosstool is gewoon te downnen via installer.app en kan ik hem direct op de Iphone de App's verplaatsen. En hoef ik niet via de comuter in te breken op de Iphone???

Want bij mij is Installer.app. er ook mee genokt. Laad doet en pruttelt maar installeert niets en gaat ook meteen naar homescreen.
  #12  
Oud 29 March 2008, 17:05
ANGER&'s schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 76
Standaard

Heb er net een paar afgegooit en nu doet ie het weer. Heb de App's ffgeteld en ik zag dat ik nu op 79 zit.

Dus dan zal ik er nog maar eentje downen voor ie er weer mee nokt zeker??
  #13  
Oud 29 March 2008, 17:43
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Daar is een oplossing voor. Moet je even zoeken op het forum.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
installer probleem. Anoukzand Archief 5 14 March 2010 12:50
Installer probleem! Raunie Jailbreak apps en thema's 4 14 March 2009 16:51
installer probleem ati_make_it Jailbreak apps en thema's 1 30 April 2008 06:53
Installer Probleem!!! snol34 Jailbreak apps en thema's 13 29 April 2008 00:11
Installer probleem tbeumer@ Jailbreak apps en thema's 11 10 February 2008 23:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:00.