HTC klok op eerste pagina?

HTC klok op eerste pagina? discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) ik zou graag de htc animated klok willen hebben op mijn iphone met als weer de regio hoofddorp/amsterdam, heb een tutorial gevolgd op YT waardoor ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 January 2012, 19:47
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard HTC klok op eerste pagina?

ik zou graag de htc animated klok willen hebben op mijn iphone met als weer de regio hoofddorp/amsterdam, heb een tutorial gevolgd op YT waardoor ik die klok heb, maar ik kom niet verder dan dit:







ik heb in de instellingen de dingen al aangepast:



instellingen op hoofddorp en celsius en animated enzo

maar ik heb nogsteeds dit:




weet iemand hoe ik hem wel goed krijg?


BVD arjan



p.s begin niet over mn drik simkaart ;p

Laatst gewijzigd door ArjanAjax; 7 January 2012 om 19:47. Reden: wil lachers voorkomen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 January 2012, 20:04
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.885
Send a message via twitter to Wally
Standaard

var locale = "NLXX0010" voor Hoofddorp...

Mijn gedacht..
  #3  
Oud 7 January 2012, 20:11
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally Bekijk bericht
var locale = "NLXX0010" voor Hoofddorp...

Mijn gedacht..
ik zal eens proberen,
ik zal zo even foto met resultaat posten, eerst even mn eten opeten
  #4  
Oud 7 January 2012, 20:15
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.885
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Kijk ook eens of er een wallpaper.html file zit in dit thema...

Daar moet je de aanpassingen dan ook doorvoeren...
  #5  
Oud 7 January 2012, 20:17
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally Bekijk bericht
var locale = "NLXX0010" voor Hoofddorp...

Mijn gedacht..
het werkt inderdaad, dank,


weet je ook toevallig hoe je een achtergrond moet instellen?
  #6  
Oud 7 January 2012, 20:28
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.885
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Daarvoor moet je de .png's aanpassen...

Best de originele ff back-uppen...
  #7  
Oud 7 January 2012, 20:33
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally Bekijk bericht
Daarvoor moet je de .png's aanpassen...

Best de originele ff back-uppen...
en dat moet natuurlijk gebeuren met ssh toegang ^^

komt goed,

hartelijk bedankt!!!
  #8  
Oud 7 January 2012, 20:37
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.885
Send a message via twitter to Wally
Standaard

i-FunBox | File Manager, Browser, Explorer, Transfer Tool for iPhone, iPad & iPod Touch via USB is daarbij je beste buddy...mijn gedacht...
  #9  
Oud 7 January 2012, 20:40
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard

ik gebruik winSCP, werkt prima, mocht het niet werken zal ik jou programma eens proberen!
  #10  
Oud 7 January 2012, 20:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally Bekijk bericht
Interessant.
Zoiets is nieuw voor mij dus dat wordt weer effe wat uitzoeken.
  #11  
Oud 7 January 2012, 21:26
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard

hmm... background wil niet lukken :S bestandje veranderd enzo

moet het toevallig de zelfde grote zijn of maakt dat dat niks uit? of kan ik geen background doen door mn iphone3g
  #12  
Oud 8 January 2012, 12:07
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard

nogmaals: weet iemand waarom ik de background niet kan vervangen op mn iphone 3G?
ik heb het bestandje overschreven enz maar het wil niet...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
pagina openen niet mogelijk safari kan de pagina niet openen, omdat... m-jay iPhone algemeen 5 18 December 2011 18:59
Indeling eerste pagina hans34 iPhone algemeen 1 29 May 2011 11:59
Eerste pagina winterboard leeg hebben arashrsf iPhone algemeen 1 1 February 2010 10:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:02.