vaag icoontje

vaag icoontje discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) zou iemand iets weten hoe ik het icoontje van een dicht slotje met een pijltje eromheen weg kan halen? staat naast de batterij en ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 08-01-12, 20:38
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard vaag icoontje

zou iemand iets weten hoe ik het icoontje van een dicht slotje met een pijltje eromheen weg kan halen? staat naast de batterij en ik heb geen idee hoe het er komt:s
en het is er sinds mn jailbreak...

Help!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-01-12, 20:40
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Dubbelklikken op de home knop, dan naar rechts vegen en op het linker, grijze, icoontje klikken

(Nu heb je de "rotation lock" weer uitgezet).
  #3  
Oud 08-01-12, 20:42
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Dat heeft niks met een jailbreak te maken, dat is de rotatievergrendeling. Dat zorgt ervoor dat apps niet meer meedraaien als je de iPhone heen en weer draait en op een andere zijde houdt.

Om dit weer te ontgrendelen:
Dubbel klik op je home-button (open multitaskbar) en scroll naar links. Druk daar op het icoon links.

Edit: Wat Timosha zegt
  #4  
Oud 08-01-12, 20:42
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Dubbelklikken op de home knop, dan naar rechts vegen en op het linker, grijze, icoontje klikken

(Nu heb je de "rotation lock" weer uitgezet).
wat heb jij staan dan als je 2x home drukt? bij mij start dan mn ipod

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 8 januari 2012 om 19:43 ----------

ohja extra: ik heb een iphone 3g
  #5  
Oud 08-01-12, 20:43
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArjanAjax Bekijk bericht
wat heb jij staan dan als je 2x home drukt? bij mij start dan mn ipod
De multitaskbar, zoals iedereen denk ik
  #6  
Oud 08-01-12, 20:45
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard

ik voel me nu echt heel stom dat ik daar mn ipod heb staan...
  #7  
Oud 08-01-12, 21:05
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 10.037
Standaard

Ken je het verschil tussen links en rechts?
  #8  
Oud 08-01-12, 21:05
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2010
Berichten: 309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArjanAjax Bekijk bericht
ik voel me nu echt heel stom dat ik daar mn ipod heb staan...
Nee, dat klopt, je hebt een 3G en die heeft geen multitaskbar, waarschijnlijk heb je RotationLock uit cydia erop staan, ff bij instellingen kijken.

Zo niet moet je RotationLock ff downloaden uit cydia
  #9  
Oud 08-01-12, 21:15
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Ken je het verschil tussen links en rechts?
ja... zoals je kon lezen is het omdat ik geen multitaskbar heb door mn 3g
  #10  
Oud 08-01-12, 21:16
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 10.037
Standaard

Ha, weer iets geleerd!
  #11  
Oud 08-01-12, 21:16
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard

en het is inmiddels opgelost, ik weet niet hoe maar het was ineens weg
  #12  
Oud 08-01-12, 21:19
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

De 3G heeft wel een multitaskbar, het heeft enkel geen multitasking (dat is wat anders).


Anders moet je even herstarten in Safe Mode via SBSettings en dan nog eens tweemaal klikken op je home button.
  #13  
Oud 08-01-12, 21:23
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2010
Berichten: 309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
De 3G heeft wel een multitaskbar, het heeft enkel geen multitasking (dat is wat anders).
Laat de multitaskbar van een 3G eens zien dan.
  #14  
Oud 08-01-12, 21:33
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Die is exact hetzelfde als de multitaskbar op een iPhone 4. Het is een iOS 4 feature, niet een iPhone 3GS feature.
  #15  
Oud 08-01-12, 22:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2010
Berichten: 309
Standaard

De 3G heeft GN multitaskbar omdat de hardware simpelweg niet toereikend is.

De 3GS, 4 en 4S daarentegen WL.
  #16  
Oud 08-01-12, 22:55
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 10.037
Standaard

Nou wil ik meer leren: wat gebeurt er als een 3G gebruiker 2x op de Home knop drukt?

(het oude iOS 3.x gedrag?)
  #17  
Oud 08-01-12, 23:18
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2010
Berichten: 309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Nou wil ik meer leren: wat gebeurt er als een 3G gebruiker 2x op de Home knop drukt?

(het oude iOS 3.x gedrag?)
Bij de 3G van m'n pa opent 'ie Favorieten, maar volgens mij kan dit ingesteld worden.
  #18  
Oud 08-01-12, 23:53
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SG3i Bekijk bericht
De 3G heeft GN multitaskbar omdat de hardware simpelweg niet toereikend is.

De 3GS, 4 en 4S daarentegen WL.
Nou zijn de twee 3G's van een maat van me dus super3G's, want daar is de hardware simpelweg toereikend genoeg om een simpel menuutje te vertonen met recente apps.

Edit: Vroeg hem om een screenshot, maar hem kan 't niet schelen dus ik kreeg de tip om iets onbeleefds te zeggen
  #19  
Oud 09-01-12, 00:53
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2010
Berichten: 309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Nou zijn de twee 3G's van een maat van me dus super3G's, want daar is de hardware simpelweg toereikend genoeg om een simpel menuutje te vertonen met recente apps.

Edit: Vroeg hem om een screenshot, maar hem kan 't niet schelen dus ik kreeg de tip om iets onbeleefds te zeggen
Met een jailbreak kan het idd maar deze gozer geeft duidelijk aan dit niet te hebben, van Apple af zit er gn Multitaskbar op de 3G...
  #20  
Oud 09-01-12, 12:12
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Nu je het zegt, ik weet niet of hij multitasking heeft gekozen bij het menu in Redsn0w, dus misschien is dat het ja

Want behalve SBSettings staat er niets op.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Microfoon doet vaag? XxMocr0o94xX iPhone algemeen 0 22-03-11 21:15
iphone doet vaag na update. Kabouter1991 iPhone algemeen 1 28-02-11 11:32
icoontje naast batterij-icoontje maltje Archief 1 09-06-09 22:34
Vaag eigen nummer Chrisl iPhone algemeen 6 28-09-08 16:00
Vaag probleem 2.0.1 alikarakas Archief 7 12-08-08 10:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:29.