Ringtone Converter

Ringtone Converter discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Gister vond ik deze onwijs handige converter Voeg dit adress toe bij de sources h t t p://i.danstaface.net je moet -BSD Subsystem -SUID Lib FIX ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 09-04-08, 18:24
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 56
Thumbs up Ringtone Converter

Gister vond ik deze onwijs handige converter


Voeg dit adress toe bij de sources

h t t p://i.danstaface.net

je moet

-BSD Subsystem
-SUID Lib FIX [als je 1.1.3 draait]

geinstaleerd hebben

bij mij werkt het perfect , had op mijn oude telefoon mijn favoriete ringtones zitten dus nu ook op mijn iphone

Mooie ervan is dat je het ook als alarm kan gebruiken , werd niet wakker van de standaard tones zeg maar

Screenshots:

http://i.danstaface.net/beta/images/ring1.jpg
http://i.danstaface.net/beta/images/ring2.jpg
http://i.danstaface.net/beta/images/ring3.jpg
http://i.danstaface.net/beta/images/ring4.jpg


PS: bij mij werkt die op 1.1.4

Laatst gewijzigd door Biatelli; 09-04-08 om 20:04.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 09-04-08, 18:26
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 74
Standaard

Vanavond eens proberen, thx voor de tip ;-)
  #3  
Oud 09-04-08, 19:37
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 86
Standaard

doet het ook echt niet op 1.1.4, net geprobeerd.
weet iemand wel hoe je dit ook met 1.1.4 zou kunnen ?
  #4  
Oud 09-04-08, 19:39
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dingemansje Bekijk bericht
doet het ook echt niet op 1.1.4, net geprobeerd.
weet iemand wel hoe je dit ook met 1.1.4 zou kunnen ?
Oei dan doet het al niet uit dat ik hem download... Jammer
  #5  
Oud 09-04-08, 20:02
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 56
Standaard

Hier werkt die prima op 1.1.4 , heb geen foutmeldingen gehad.
  #6  
Oud 09-04-08, 20:23
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 9
Standaard danstaface

werktbij mij op 1.1.4 zelfs sms tone
  #7  
Oud 10-04-08, 13:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 86
Standaard

oke ik heb de BSD Subsytem (versie 2.1) geinstalleerd.
Waar zou ik nu moeten kijken dan of ik rintones uit mijn itunes kan halen ?
  #8  
Oud 10-04-08, 19:53
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dingemansje Bekijk bericht
oke ik heb de BSD Subsytem (versie 2.1) geinstalleerd.
Waar zou ik nu moeten kijken dan of ik rintones uit mijn itunes kan halen ?
ik neem deze op met microfoon en ze worden onmiddelijk geplaatst ik spreek wel van sms toon, de geconverteerde toon word geplaatst naar de eerste toon dit is drietoon let wel de benaming drietoon blijft maar wel met andere toon,voor de rintones komen ze via iphone ipod je kan zelf kiezen en ze worde ook geconverteerd
mijn iphone was tot eergistern een 1.1.3 versie nu alles weg via itunes nieuwe update naar 1.1.4 nu zat ik op sukkel,ik heb via bootneuter een flash gedaan en nu staat mijn iphone op versie 1.1.4(4A102)modemfirmware 04.04.05_G als u nog iets moest weten mag je me bellen 0475444269 groeten fred
  #9  
Oud 09-08-08, 18:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dingemansje Bekijk bericht
oke ik heb de BSD Subsytem (versie 2.1) geinstalleerd.
Waar zou ik nu moeten kijken dan of ik rintones uit mijn itunes kan halen ?
Ik probeer BSD Subsystem te downloaden maar krijg melding "kan host niet vinden" Wie kan mij helpen??
  #10  
Oud 26-08-08, 14:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 10
Standaard

Domme vraag sorry, oplossing reeds gevonden. Wi-Fi was uitgevallen telkens...
  #11  
Oud 26-08-08, 21:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 113
Standaard

kan dit ook op 2.0.

zie hier alleen staan als je op 1.1.3 draait
  #12  
Oud 11-09-08, 19:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 19
Standaard ringtones

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door westland Bekijk bericht
kan dit ook op 2.0.

zie hier alleen staan als je op 1.1.3 draait
Dat was ook mijn brandende vraag!!!
  #13  
Oud 11-09-08, 19:21
tapijtkever's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: den haag
Berichten: 180
Send a message via twitter to tapijtkever
Standaard

wat echt een topper is !.......ITONER maar ik heb mac dus weet niet of het voor windows is?? heb al meerder keren gepawnd en nu met 3G werkt het ook top! is wel een betaalde app ! ff zoeken op google! mazzel.
__________________
Problemen zijn er om op te lossen!
  #14  
Oud 11-09-08, 19:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 19
Talking

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tapijtkever Bekijk bericht
wat echt een topper is !.......ITONER maar ik heb mac dus weet niet of het voor windows is?? heb al meerder keren gepawnd en nu met 3G werkt het ook top! is wel een betaalde app ! ff zoeken op google! mazzel.
Heb ook een mac dus zal het eens uitzoeken. Wel jammer want die ringtones werkte bij mij prima op 1.1.4. Bij mijn laatste update naar 2.0.2 kwam ringtones in mijn installer niet meer voor. Ook nadat ik de source had toegevoegd. iToner maar even checken dan.. Dank voor de reactie
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
videora converter pascalbrouwers iPad algemeen 4 03-09-10 13:14
Deb-converter antgin Jailbreak apps en thema's 4 22-08-10 14:57
m4r converter cheminez Ringtones en Wallpapers 11 01-07-09 18:56
Converter op 1.1.4 melchior iPhone algemeen 1 04-03-08 19:50
Money converter. MacPudding Jailbreak apps en thema's 12 11-12-07 22:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:13.