nieuwe customize

nieuwe customize discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) ik krijg geen verbinding met putty...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 11 May 2008, 20:54
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

ik krijg geen verbinding met putty
__________________
iPod Touch 4G 32GB White | Live each day as it would be your last
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 11 May 2008, 20:55
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeremy14 Bekijk bericht
ik krijg geen verbinding met putty

openSSH op je iphone? Kun je er met Winscp in?
als t de eerste keer is dat je inlogt op je iphone moet je altijd paar keer proberen
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #63  
Oud 11 May 2008, 20:56
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

hoe doe je een screenshot op je computer (windows) kan ik je laten zien welke fout ik krijg
  #64  
Oud 11 May 2008, 21:00
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

De toets "Print Screen" recht ergens op je toetsenbord drukken, daarna ga je naar paint op je pc, en klik je bovenaan bij bewerken- plakken, voila daar is je beeld en opslaan als jpeg op je bureaublad en posten maar.
  #65  
Oud 11 May 2008, 21:04
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

@croiman,

Bij deze,
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Putty ssh.JPG‎ (16,8 KB, 9x gelezen)
Bestandstype: jpg putty open.JPG‎ (57,6 KB, 13x gelezen)
Bestandstype: jpg open putty.JPG‎ (44,8 KB, 10x gelezen)
  #66  
Oud 11 May 2008, 21:08
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Dit ziet er mij uit alsof openSSH niet geinstalleerd is, alle instellingen zijn goed.
kijk eens bij je installer, bij uninstall of hij ertussen staat, zoja verwijderen en installeer eens opnieuw openSSH
  #67  
Oud 11 May 2008, 21:11
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Ben hem nu even opnieuw aan installeren alleen hij blijft al hangen bij "downloading Package"en ik zit naast me router zowat

Edit1 oke hij heeft verbinding alleen kan nog niks typen...
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
Dit ziet er mij uit alsof openSSH niet geinstalleerd is, alle instellingen zijn goed.
kijk eens bij je installer, bij uninstall of hij ertussen staat, zoja verwijderen en installeer eens opnieuw openSSH
  #68  
Oud 11 May 2008, 21:15
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

geduld is een deugd he, t zal wel lukken. probeer eerst anders met Winscp in te loggen omdat deze iets aggressiever is om de eerste keer de sleutel aan te maken op je iphone. Daarna putty (waarom putty??)
  #69  
Oud 11 May 2008, 21:18
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

oke ik zit erin
alleen wat moet ik nu precies intypen?

dit?

chmod +xs /Applications/Customize.app/Customize
  #70  
Oud 11 May 2008, 21:22
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

/bin/chmod -R 755 /Applications/Customize.app

/bin/chmod +s /Applications/Customize.app/Customize

moet je hebben.
  #71  
Oud 11 May 2008, 21:24
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

aha krijg nu elke keer van : no such file or directory found
  #72  
Oud 11 May 2008, 21:27
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

dit krijg ik als ik het 2de invoer
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg chmod putty.JPG‎ (82,6 KB, 16x gelezen)
  #73  
Oud 11 May 2008, 21:30
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

het commando bestand moet je ook in je map usr/bin hebben staan voor uit te voeren, en je moet volledige rechten hebben, om in je system root apps file structure te mogen, daarstraks heb k dat ook nog gehad bij een iphone. k heb gewoon een nieuwe restore gedaan.
  #74  
Oud 11 May 2008, 21:32
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Dewaatte.. ik heb hem net gister helemaal gerestored
  #75  
Oud 11 May 2008, 21:39
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

i know the feeling. tja iets anders weet ik ook nie meer zulle, opties van mij zijn op.
Heb ook al heel de dag miserie met de mijne gehad, peis da mijn com-bord kapot is.
  #76  
Oud 11 May 2008, 23:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Limboland
Berichten: 99
Stuur een bericht via Instant Messenger naar pdreissen Stuur een bericht via MSN naar pdreissen Stuur een bericht via Skype™ naar pdreissen
Standaard

De commando's zijn hoofdletter gevoelig, je hebt alles lowcaps ingevoerd. TIP gebruik tab om de paden af te laten maken in Unix, dat zorgt ervoor dat je minder tikfouten maakt!
  #77  
Oud 12 May 2008, 00:58
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Dat is ook een punt, maar dat weet iedereen toch ???
  #78  
Oud 12 May 2008, 01:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Limboland
Berichten: 99
Stuur een bericht via Instant Messenger naar pdreissen Stuur een bericht via MSN naar pdreissen Stuur een bericht via Skype™ naar pdreissen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
Dat is ook een punt, maar dat weet iedereen toch ???
Erhmm, tsja zo te zien aan het screenshot niet iedereen
  #79  
Oud 12 May 2008, 01:16
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

had er zelfs nog nie op gelet, omdat het gewoonte is dat je erop let als je zelf typt.
Hopelijk zal zo zijn probleem opgelost zijn dan.
  #80  
Oud 12 May 2008, 08:39
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Toch Bedankt Croiman
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
i know the feeling. tja iets anders weet ik ook nie meer zulle, opties van mij zijn op.
Heb ook al heel de dag miserie met de mijne gehad, peis da mijn com-bord kapot is.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pdreissen Bekijk bericht
De commando's zijn hoofdletter gevoelig, je hebt alles lowcaps ingevoerd. TIP gebruik tab om de paden af te laten maken in Unix, dat zorgt ervoor dat je minder tikfouten maakt!
Pdreissen hoe bedoel je dat?? en kkan ik het ook gewoon vie vt100 doen? die terminal op de iphone?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Customize? Mi.Chelleee Jailbreak apps en thema's 6 4 December 2008 10:00
customize Serge123 Jailbreak apps en thema's 5 5 September 2008 01:10
customize jochnn iPhone algemeen 1 12 June 2008 15:54
Nieuwe Customize nog niet installeren! sjowol Jailbreak apps en thema's 73 7 March 2008 21:30
Customize Jimmy_Boy Jailbreak apps en thema's 8 5 December 2007 08:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:17.