nieuwe customize

nieuwe customize discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Heren Bedankt voor alle hulp tot nu toe, ik ben nu wel iets verder denk ik??? zie bijgaand screenshot, is het gemarkeerde stukje goed?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 12 May 2008, 08:50
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Heren Bedankt voor alle hulp tot nu toe, ik ben nu wel iets verder denk ik??? zie bijgaand screenshot, is het gemarkeerde stukje goed?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Putty goed..JPG‎ (58,8 KB, 59x gelezen)
__________________
iPod Touch 4G 32GB White | Live each day as it would be your last
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 12 May 2008, 09:52
» iPhone UK 16GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 14
Standaard

Ik heb ze allemaal toegevoegd... geen enkele vind Custumize.
  #83  
Oud 12 May 2008, 10:15
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nico911 Bekijk bericht
Ik heb ze allemaal toegevoegd... geen enkele vind Custumize.

hoe bedoel met je hebt ze allemaal toegevoegd?
  #84  
Oud 12 May 2008, 12:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Limboland
Berichten: 99
Stuur een bericht via Instant Messenger naar pdreissen Stuur een bericht via MSN naar pdreissen Stuur een bericht via Skype™ naar pdreissen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeremy14 Bekijk bericht
Heren Bedankt voor alle hulp tot nu toe, ik ben nu wel iets verder denk ik??? zie bijgaand screenshot, is het gemarkeerde stukje goed?
Ja er komen geen foutmeldingen dus dat ziet er goed uit lijkt me.
  #85  
Oud 12 May 2008, 13:15
» iPhone UK 16GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 14
Standaard

Ik heb ze allemaal geadd by source bedoel ik. Ik heb ook de permities gewijzigd zoals in het begin van deze discutie gezegd.
maar als ik op custumize zoek is er niks (cu ook)


Bedankt,

Nico
  #86  
Oud 12 May 2008, 13:32
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Ja maar hij doet het nog steeds niet???

suggesties?
  #87  
Oud 12 May 2008, 13:46
» iPhone UK 16GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Ja maar hij doet het nog steeds niet???
Citaat:
maar als ik op custumize zoek is er niks (cu ook)
Nee dus....

Citaat:
suggesties?
Tja die vraag ik ...
  #88  
Oud 12 May 2008, 16:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 93
Standaard

lol

ik had hem op men 1.1.2 geinstaleerd.
afijn na het herladen van springboard bleef ie dat herhalen!
elke 5 seconden herlaadde hij springboard!
moest restore etc etc doen (1.1.4 nu ) om hem te maken

dus ik vind het twijfelachtig
  #89  
Oud 21 May 2008, 19:56
» iPod touch 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 24
Standaard

ik moet een e-mailadres invoeren in customize (versie 2.0.0B10), alleen hij zegt de hele tijd failed?
  #90  
Oud 21 May 2008, 20:00
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

email invoeren?? dat heb k nog nie gehad???? ook zonder Wi-Fi en edge vraagd hij dat? of met Wi-Fi verbinding???
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #91  
Oud 21 May 2008, 20:04
» iPod touch 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 24
Standaard

ik start hem op, dan ga ik automatisch naar een nieuw schermpje waarop ik een account moet maken, met e-mail, dat voer ik dan gewoon in en hij blijft zeggen dat ik mijn mail moet invullen. heb hem al een keer opnieuw geinstalleerd, maar doet nog steeds niet. Wi-Fi
  #92  
Oud 21 May 2008, 20:08
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arjanb Bekijk bericht
ik start hem op, dan ga ik automatisch naar een nieuw schermpje waarop ik een account moet maken, met e-mail, dat voer ik dan gewoon in en hij blijft zeggen dat ik mijn mail moet invullen. heb hem al een keer opnieuw geinstalleerd, maar doet nog steeds niet. Wi-Fi
Je bent niet de enige met dit probleem. Ik heb dit probleem hier ook al eens gepost maar tot op heden nog geen oplossing gevonden, helaas....
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #93  
Oud 21 May 2008, 20:15
» iPod touch 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Je bent niet de enige met dit probleem. Ik heb dit probleem hier ook al eens gepost maar tot op heden nog geen oplossing gevonden, helaas....
misschien vindt iemand nog een oplossing

EDIT:

ik denk dat ik het heb gevonden! probeer is zonder Wi-Fi die applicatie aan te zetten

Laatst gewijzigd door Arjanb; 21 May 2008 om 20:31.
  #94  
Oud 21 May 2008, 22:21
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arjanb Bekijk bericht
misschien vindt iemand nog een oplossing

EDIT:

ik denk dat ik het heb gevonden! probeer is zonder Wi-Fi die applicatie aan te zetten
Zonder Wi-Fi werkt customize nog altijd, kun je alleen geen thema's en files downloaden in customize, meer niet.
  #95  
Oud 22 May 2008, 07:14
» iPod touch 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 24
Standaard

nee, maar als je je Wi-Fi uitzet, en gelijk weer aan, en je start heel snel customize op. dan gaat die na een tijdje toch weer automatisch Wi-Fi vinden, maar dan zit je al in het programma. en hoppakee geen emailadres. het is wel veel gedoe, maar ik moet zeggen dat je hier heel veel mee kan.
  #96  
Oud 22 May 2008, 10:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

hey mensen een vraag..
ik heb customize 2 op mijn iphone gehad. heb hem ondertussen ook weer verwijdert.
is het dan mogenlijk om de map van customize te verwijderen op mijn iphone zonder dat hij schade aanricht?
want er staat nog een map op mijn phone met behoorlijk wat bestanden.
staat in dezelfde map waar je de themes van summboard moet instaleren.
alvast bedankt.
  #97  
Oud 25 May 2008, 23:29
ANGER&'s schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 76
Standaard

Misschien ff een rare afwijkende vraag, maar ik wil mijn customize updaten (staat in mn update lijstje van installer) naar de versie 2.0.0B5. Dit doet ie dan wel maar hij blijft in mn update lijstje van installer staan.

Ik heb 1.1.4

Trouwens,.....wet iemand hoe ik mijn achtyergrond kan instellen bij mn menu. Sinds Customize werkt het njiet meer en is deze niet meer te kiezen.

Wie o Wie
  #98  
Oud 25 May 2008, 23:47
drm drm is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: antwerpen
Berichten: 102
Standaard

met dat laatste probleem zit ik ook al een paar dagen te knoeien: met de nieuwe customize is het wallpaper van het unlockscreen precies niet meer te veranderne
  #99  
Oud 26 May 2008, 17:06
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ANGER& Bekijk bericht
Misschien ff een rare afwijkende vraag, maar ik wil mijn customize updaten (staat in mn update lijstje van installer) naar de versie 2.0.0B5. Dit doet ie dan wel maar hij blijft in mn update lijstje van installer staan.

Ik heb 1.1.4

Trouwens,.....wet iemand hoe ik mijn achtyergrond kan instellen bij mn menu. Sinds Customize werkt het njiet meer en is deze niet meer te kiezen.

Wie o Wie
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door drm Bekijk bericht
met dat laatste probleem zit ik ook al een paar dagen te knoeien: met de nieuwe customize is het wallpaper van het unlockscreen precies niet meer te veranderne
Beta 10 hier.
Start Customize op, tap Customize Images/Sounds => Wallpaper, => Wallpaper (ANGER&) c.q. LockScreenWallpaper (drm).
Wel beperkter inderdaad, je kunt alleen kiezen uit de ge´nstalleerde of gedownloade achtergronden. Via Instellingen (of Foto's) krijg ik het ook niet meer voor elkaar. Misschien eens wat rommelen in Customize/SMB, maar voorlopig heb ik het opgelost als boven omschreven.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #100  
Oud 29 January 2009, 18:41
» iPhone NL 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Berichten: 1
Standaard

Ik heb vandaag Customize geinstalleert , nu moet ik een account aanmaken
maar het geeft elke keer aan dat me password verkeerd is,
wat voor password moet het zijn?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Customize? Mi.Chelleee Jailbreak apps en thema's 6 4 December 2008 10:00
customize Serge123 Jailbreak apps en thema's 5 5 September 2008 01:10
customize jochnn iPhone algemeen 1 12 June 2008 15:54
Nieuwe Customize nog niet installeren! sjowol Jailbreak apps en thema's 73 7 March 2008 21:30
Customize Jimmy_Boy Jailbreak apps en thema's 8 5 December 2007 08:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:43.