iPhone muziek besturen

iPhone muziek besturen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik heb net ff een kabeltje uit de kast gehaald waarmee ik mijn iPhone op mijn stereo aan kan sluiten. Dit werkt allemaal perfect, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 June 2008, 14:07
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard iPhone muziek besturen

Hey,
Ik heb net ff een kabeltje uit de kast gehaald waarmee ik mijn iPhone op mijn stereo aan kan sluiten. Dit werkt allemaal perfect, maar als ik van nummer wil wisselen moet ik helemaal naar mijn iPhone lopen, hem unlocken, naar de iPod functie gaan en nummer veranderen. Dit is natuurlijk niet zo makkelijk, dus ik vroeg me af of er een manier is om via je computer (via Wi-Fi) de ipod functie te besturen? Ik weet wel dat er een is dat je via je iPhone iTunes kan besturen, dus ik denk dat het andersom dan ook wel kan...

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 June 2008, 18:01
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

is er volgens mij niet. je kan wel PocketTouch installeren, dan hoef je alleen maar heen te lopen en een veeg over je scherm te geven en hij gaat een nummer verder
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 21 June 2008, 18:23
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
is er volgens mij niet. je kan wel PocketTouch installeren, dan hoef je alleen maar heen te lopen en een veeg over je scherm te geven en hij gaat een nummer verder
Ok, bedankt. Ga ik dat proberen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac/PC besturen met de iPhone yoeri iPhone Apps 131 19 August 2011 10:25
iphone vanaf mac besturen? knijn iPhone algemeen 1 7 December 2008 17:13
Windows: iphone besturen via desktop numbro2 Desktop-applicaties 8 14 May 2008 11:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:26.