Mac/PC besturen met de iPhone

Mac/PC besturen met de iPhone discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste leden, Vanaf mijn werk of waar dan ook kan ik mn computer thuis besturen met Verbinding met extern bureaublad. thuis staat de computer dag ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 9 June 2008, 09:56
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Locatie: Leiderdorp
Berichten: 16
Standaard Mac/PC besturen met de iPhone

Beste leden,

Vanaf mijn werk of waar dan ook kan ik mn computer thuis besturen met Verbinding met extern bureaublad. thuis staat de computer dag en nacht aan met windows xp pro. is het mogelijk om met de iPhone in te loggen op deze computer en welk stukje software heb ik daar voor nodig op de iphone.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 June 2008, 10:14
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Touchpad Pro
  #3  
Oud 9 June 2008, 12:20
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Locatie: Leiderdorp
Berichten: 16
Standaard

Bedankt voor je reactie maar met windows Verbinding met extern bureaublad moet je ook een bebruikersnaam opgeven en dat kan niet met dit programma
  #4  
Oud 9 June 2008, 13:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 168
Standaard

Voor RDP (Remote Desktop) heb je een client nodig. Deze is alleen voor MS producten geschikt. Voor de iPhone is deze er (nog) niet.

Ipv RDP kun je gebruik maken van VNC. Zoek even op het forum hier naar.
  #5  
Oud 9 June 2008, 15:44
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Locatie: Leiderdorp
Berichten: 16
Standaard

Dat is jammer
  #6  
Oud 13 October 2008, 22:31
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 3
Standaard Inloggen op een extern bureaublad

Is het mogelijk om met een iPhone (3G) in te loggen op een externe (windows)server?
Op mijn mac doe ik dat via RDC = een prog. om in te loggen op een windowsserver.
Is Safari op de iphone zodanig aan te passen dat het zo ook zou kunnen.
Vanaf een pc gaat dit nl. via de internetexplorer.
  #7  
Oud 14 October 2008, 06:02
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door boder Bekijk bericht
Is het mogelijk om met een iPhone (3G) in te loggen op een externe (windows)server?
Op mijn mac doe ik dat via RDC = een prog. om in te loggen op een windowsserver.
Is Safari op de iphone zodanig aan te passen dat het zo ook zou kunnen.
Vanaf een pc gaat dit nl. via de internetexplorer.
Ben niet echt thuis in deze materie, maar is VNC (lite) iets voor je? Zoek eens op 'VNC' op dit forum, mogelijk vind je een antwoord op je vraag. Succes!
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #8  
Oud 14 October 2008, 06:39
jonathan's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 253
Standaard

Ik ben zelf een intensieve gebruiker van Extern Bureaublad, ik gebruik het om op school op mijn thuiscomputer te kunnen werken. Helaas is dit geen open protocol (volgens mij).

Omdat je natuurlijk ook vanaf je iPhone op je PC wilt, moet je op je PC een VNC-server installeren, ik heb gekozen voor RealVNC VNC Server Free Edition. In je router moet je even poort 5900 met TCP en UDP forwarden naar jouw PC.
Dan moet je nog op je iPhone een client hebben. Ik gebruik Mocha VNC, je kan ook z'n gratis broertje Mocha VNC Lite gebruiken, of de duurdere Jaadu VNC (schijnt erg goed te zijn).
Dan gewoon je IP-adres (of domeinnaam) intypen, en de pret kan beginnen
  #9  
Oud 14 October 2008, 08:04
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Locatie: limburg
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar timm6545
Standaard

Ik gebruik het programma Winadmin dit werkt echt 100% , en is speciaal voor servers !
  #10  
Oud 14 October 2008, 08:47
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 3
Standaard

Via App. store?
  #11  
Oud 15 October 2008, 21:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2008
Berichten: 7
Standaard

hoi

ik gebruik gewoon logmein.com

werkt als een bom

gratis, geen rommel

greets
  #12  
Oud 16 October 2008, 13:13
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 3
Standaard

Ik moet op een webserver bij een bedrijf inloggen waar onze programmatuur draait. Ik begrijp dat logmein.com is voor eigen computers en servers. Vraag is of dat ook gaat naar niet eigen server?
  #13  
Oud 16 October 2008, 14:23
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Inderdaad een VNC servertje op de gewenste computer zetten en dan op de iPhone een client. Zijn verschillende clients beschikbaar.

Persoonlijk zweer ik bij "Teleport" van Juugari. Dit is de enige client met goede full-screen support, een Windows -of- Mac toetsenbord emulatie en de manier van navigeren is geweldig. De 'muiscursor' beweegt zich namelijk over het scherm aan de hand van je vinger op het scherm, maar hoeft daarbij niet perse "onder" je vinger te staan, kan er ook gewoon naast zijn. Een grote 'tekortkoming' van de meeste clients vind ik namelijk dat je met je vinger de exacte positie van de muiscursor moet aangeven maar dat je natuurlijk geen details ziet met je vinger op het scherm. Teleport lost dat perfect op!

Weet niet meer precies hoe ik er aan gekomen ben, of 'ie gratis is of niet en of 'ie nou via iTunes of Cydia of SSH op mijn iPhone gezet is.
__________________
...
  #14  
Oud 16 October 2008, 18:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 17
Standaard

ik heb in het begin rdp light van mochasoft gratis gedownload maar kan het nu niet meer vinden in de app store . Hiermee kon je gewoon op je remote desktop inloggen.
  #15  
Oud 21 October 2008, 11:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Berichten: 62
Standaard

Met Mochasoft Lite klapt mijn VNC verbinding er constant uit.

Ik heb het ook gewoon met pc naar pc getest (vnc server, vnc viewer) en dan heb ik geen last, het ligt dus niet aan de verbinding.

Hebben jullie hier ook last van? En is dit in de volledige versie van Mochasoft beter?
  #16  
Oud 21 October 2008, 11:09
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Berichten: 37
Standaard

Ik heb met beide versies van Mochasoft geen problemen ben ook zeer tevreden met de volledige versie en vind het dubbel en dwars het geld waard, kan nu met gemak op mn servertje komen, toen ik nog bezig was met mn server op te zetten heb ik ook een hoop via mn iPhone gedaan omdat ik niet op dat moment thuis was, prima software! Zelfs via 2g via mijn 1st gen iphone werkte het progamma prima (8-bits kleuren)!
Ik ben toen zeker een uur achterelkaar ingelogd geweest zonder dat het weg viel het speciale winkey board is ook handig zit bijvoorbeeld ook 1 knop op voor ctrl+alt+del op.

Laatst gewijzigd door -NRG-; 21 October 2008 om 11:13.
  #17  
Oud 21 October 2008, 11:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Berichten: 62
Standaard

Hallo NRG, bedankt voor je reactie.
Jij hebt er geen last van dus.
Enig idee wat het zou kunnen zijn? Een instelling?

Heb je ook andere VNC app tips? Dan kan ik kijken of deze hetzelfde probleem geeft.
Alvast bedankt.
  #18  
Oud 21 October 2008, 12:25
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Berichten: 37
Standaard

Om heel eerlijk te zijn heb ik eigenlijk alleen maar de nodige instellingen gedaan, poort, ip, wachtwoord. Misschien had het met je bereik te maken? Firewall die erin springt? Ander progamma wat die poort gebruikt? Oudere versie van Mocha?
Poort /firewall zou wel wat raar zijn aangezien hij het van PC naar PC wel doet maar zijn wel dingen aarnaar je kan kijken.

Ik heb zelf geen ervaring met andere vnc apps ik ben begonnen met mocha omdat deze gratis was aangezien ik er zo tevreden mee was heb ik hem gekocht.
  #19  
Oud 21 October 2008, 12:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Berichten: 62
Standaard

OK, bedankt.
De Firewall had ik uitgezet (om te testen).
Poort 5900 correct geforward (anders pakte de andere pc hem ook niet).
Ik heb Mocha gister gedownload dus daar kan het niet aan liggen.
Misschien toch een Wi-Fi instelling...
  #20  
Oud 4 November 2008, 22:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gerlo Bekijk bericht
ik heb in het begin rdp light van mochasoft gratis gedownload maar kan het nu niet meer vinden in de app store . Hiermee kon je gewoon op je remote desktop inloggen.
RDP light is weer terug in de nederlandse appstore !
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
vraag over PC en/of mac besturen met Iphone robeminem Archief 5 10 December 2009 21:00
iphone vanaf mac besturen? knijn iPhone algemeen 1 7 December 2008 17:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:34.