Mac/PC besturen met de iPhone

Mac/PC besturen met de iPhone discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) iemand die me kan helpen ik kan mijne pc perfect bedienen met Jaadu (die app van 20 euro in appstore) via vnc server, als ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 7 December 2008, 03:16
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 217
Standaard

iemand die me kan helpen
ik kan mijne pc perfect bedienen met Jaadu (die app van 20 euro in appstore) via vnc server, als ik op hetzelfde Wi-Fi netwerk zit als mijne laptop
als ik op edge, 3g of op iemand anders zijne Wi-Fi zit, dan kan ik niet verbinden
doe ik iets verkeerd of zie ik iets over het hoofd ?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 7 December 2008, 17:50
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar maartenvs
Standaard

Waarschijnlijk staan je poorten niet geforward in je modem/router. Google anders op portforwarding, is genoeg over te vinden.
  #23  
Oud 7 December 2008, 17:58
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 217
Standaard

jawel ik heb die poort 5900 wel geforward
  #24  
Oud 7 December 2008, 18:07
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Misschien meer poorten open zetten? Ik gebruik Apple Remote Desktop en daarvoor moest ik bijvoorbeeld naast poort 5900 ook UDP poort 3283 open zetten. Bovendien moest ik poort 5900 voor zowel TCP alsook UDP open zetten. In mijn router staan dus 3 "port forwarders" om het geheel aan de praat te krijgen. Nu is het wel een goedkopen crap router, dus kan ook daar aan liggen dat ik 3 "rules" moest aanmaken. ;-)
__________________
...
  #25  
Oud 8 December 2008, 01:11
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 217
Standaard

hoe weet ge nu welke poorten ge allemaal moet openzetten voor dat programma ?
  #26  
Oud 8 December 2008, 12:25
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Ik heb gewoon op Google gezocht.
  #27  
Oud 9 December 2008, 18:52
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 217
Standaard

ik kom er nie uit
probleem ligt blijkbaar bij jaadu connect op pc
error: UPnP/PMP not found
ik krijg dan ne link waar die zegt dat ik upnp moet opzetten in mijne router, maar ik vind da dus echt nie terug daarin
ik heb de sna6500/18 philips
  #28  
Oud 11 December 2008, 14:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 1
Standaard

Hoi,

via logmein.nl heb je geen problemen,enige wat je moet doen is een account aanmaken en een klein progje op je pc installeren.

Succes
  #29  
Oud 16 January 2009, 19:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 4
Standaard

Probeer TeamViewer eens.
Ik gebruik het alleen op mijn computer en het werkt perfect - geen poorten o.i.d. instellen, alleen een progje en onderling een wachtwoord uitwisselen.
Of dit werkt op een Iphone moet je gewoon uitproberen.

mvrgr, Marian
  #30  
Oud 16 January 2009, 23:05
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Ik ben persoonlijk geen voorstander van remote-desktoppen want het is meer een slideshow dan computeren... Ik gebruik gewoon MemoryStick, plus ik kan internetten etc. op m'n iPhone dus ik snap niet helemaal waarom je een remote desktop wil.
  #31  
Oud 21 March 2009, 20:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Berichten: 11
Standaard computer besturen met iphone

Hallo,

Ik wil graag mijn computer thuis besturen met behulp van mijn iphone (ook als ik in de trein zit).
Nu heb ik bijvoorbeeld MOCHA gevonden maar deze werkt niet

Wie heeft het wel voor elkaar gekregen en met welke programma's?

Wie kan mij hiermee helpen?
  #32  
Oud 22 March 2009, 21:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Berichten: 11
Standaard

Niemand?
  #33  
Oud 22 March 2009, 21:48
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Volgens mij moet je altijd op hetzelfde netwerk zitten... Als iemand het tegendeel kan bewijzen, graag.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #34  
Oud 23 March 2009, 13:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 19
Standaard

logmein dure proggie maar wel simpel en goed.
  #35  
Oud 23 March 2009, 22:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Berichten: 11
Standaard

Werkt deze ook voor 2.2.1?
  #36  
Oud 25 March 2009, 01:18
Banned
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Merksem
Berichten: 37
Stuur een bericht via MSN naar ds210 Stuur een bericht via Skype™ naar ds210
Standaard LOGMEIN

Deze kan je inderdaad gebruiken en werkt supper ook onder 2.2.1

als ik op de baan ben kan ik zo wie zo op de verschillende pc 's op het kantoor

en je kan de grote op je iphone instellen en ook de kleur instelling

je moet dus niet op hetzelfde netwerk zijn ik log in via 3G netwerk

bij intresse stuur mij even een email zodat ik het even kan uitleggen


groetjes

Dirk
  #37  
Oud 25 March 2009, 19:07
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Ik ben persoonlijk geen voorstander van remote-desktoppen want het is meer een slideshow dan computeren... Ik gebruik gewoon MemoryStick, plus ik kan internetten etc. op m'n iPhone dus ik snap niet helemaal waarom je een remote desktop wil.

Nauw dat kan ik je wel uitleggen. Ik doe veel downloaden via newsgroepen. En dit kan ik dus waar dan ook controleren via andere pc's of de iPhone. En bv muziek delen met andere mensen. Ik ben vaker bij iemand thuis en dan haal ik voor hem muziek van mijn pc af of anders om
  #38  
Oud 30 March 2009, 10:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 23
Standaard Mocha RDP Lite

Ik gebruik zelf RDP Lite. Werkt prima, ook over 3G. Zuipt wel batterij trouwens...
Ik koop binnenkort wel de full version. Rechtermuisklik is soms wel erg handig en dat mis ik nog.

Heb je de nodige poortnummers wel opengezet in je windows firewall? Extern bureaublad aangevinkt? Als je een router hebt de poorten ge-forwared?

Zorg, als alles werkt, wel dat je bureaublad op de PC mooi leeg is, dat scheelt een hoop laadtijd.
  #39  
Oud 30 March 2009, 19:26
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Volgens mij moet je altijd op hetzelfde netwerk zitten... Als iemand het tegendeel kan bewijzen, graag.

je hoeft hier niet voor op het zelfde netwerk te zitten. Wat belangrijk is.

Je moet een vast ip adres hebben thuis ADSL heeft dit bv. Home verkrijgt elke keer een ander IP. En op je pc VNC installeren bv realVNC. Dit maakt gebruik van poort 5900 (standaard) en deze poort hoor je zowel in je firewall open te zetten, maar ook in je modem/router. thats it

Let op poorten open zetten is gevoelige zaak. hackers hebben dan makkelijker toegang tot jou pc daarom zou ik dan ook in RealVNC er zeker voor kiezen om van poort 5900 bv 5970 of watever te maken. En zeker gaan gebruiken in combi. met een wachtwoord in VNC en geen admin login van windows gebruiken

@ jligthart

mocha vnc is goed deze gebruik ik ook.

Laatst gewijzigd door Fasty; 30 March 2009 om 19:34.
  #40  
Oud 30 March 2009, 20:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Limboland
Berichten: 99
Stuur een bericht via Instant Messenger naar pdreissen Stuur een bericht via MSN naar pdreissen Stuur een bericht via Skype™ naar pdreissen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door revl Bekijk bericht
logmein dure proggie maar wel simpel en goed.
https://secure.logmein.com/products/free/ is toch echt gratis te gebruiken hoor, en werkt prima!
__________________
"Microsoft Products are Generally Bug Free"
-- Bill Gates
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
vraag over PC en/of mac besturen met Iphone robeminem Archief 5 10 December 2009 22:00
iphone vanaf mac besturen? knijn iPhone algemeen 1 7 December 2008 18:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:28.